Kto jako pierwszy osiągnie 100 punktów otrzymuje rangę Supporter na 30 dni!
- Scientist

Wystarczy samo okno gry czy skille, eq, minimapka, czat też?Lady Ariadna wrote: Zasady: wrzucam zdjęcia, kto pierwszy wrzuci zdjęcie swojej postaci stojącej na danej kratce (tym razem screen całego ekranu) dostaje punkty.

Tak będzie i ja już wiem kto, ale nice bait z tym wolfem ;).FFF wrote: bo tak to jedna osoba będzie zgadywać i wygra.

Ja bym te zasady jeszcze bardziej ściśle określił, że można robić zdjęcia tylko jedną postacią, zdjęcia odgadujących nie mogą być poddane żadnej modyfikacji, wstawiających nowe miejsce tylko przycięte, można wstawiać posta tylko gdy odgadnie się wszystkie miejsca osoby poprzedniej i ilość dopuszczalnych miejsc do odgadnięcia też powinno się ustalić.Lady Ariadna wrote: Nowe zasady proponuję kto zgadnie ten wstawia, w przypadku nie wstawienia ktoś inny może wrzucić zdj najwcześniej po 24h (chyba, że ten kto odgadł zaznaczy, że nie wstawia ale starajcie sie wstawiać)
Poza tym, tak jak w pierwszej edycji, tereny PACC, Tutoriala i te do których dostęp jest możliwy tylko podczas RGQ zbanowane. Mogą widnieć na fotce ale kratka na której stoicie musi być dostępna do stanięcia przez każdego.
Możliwe formaty do odgadywania to zdjęcia, zdjęcia przycięte, zdjęcia z zakrytymi częściami i zdjęcia samej minimapy.
Wszystkie sztuczki dozwolone (tak jak to zaprezentował FFF z ciałem wilka :) )

Jakich niby obrazków? Wszystko szybko odnajduję i wstawiam. Co ty myślisz że mam zrobione ssy na każdej dostępnej kratce na rooku?:D A to co zadaje do odgadnięcia to po kolei robię bo znam ciekawe miejsca.FFF wrote: jak tylko my we 2 będziemy w to grać to to jest bez sensu bo wiadomo że Boguś wygra bo miał dużo obrazków z początku