You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
52
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (84880h)
Nowy temat, żeby ranking od nowa przeprowadzić i żeby każdy miał szansę od nowa rywalizować.

Zasady: wrzucam zdjęcia, kto pierwszy wrzuci zdjęcie swojej postaci stojącej na danej kratce (tym razem screen całego ekranu) dostaje punkty.

Kto jako pierwszy osiągnie 100 punktów otrzymuje rangę Supporter na 30 dni!
- Scientist

1 pkt
2 pkt

3 pkt

Miłej zabawy i powodzenia!
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 10 years ago (84880h)
Lady Ariadna wrote: Zasady: wrzucam zdjęcia, kto pierwszy wrzuci zdjęcie swojej postaci stojącej na danej kratce (tym razem screen całego ekranu) dostaje punkty.
Wystarczy samo okno gry czy skille, eq, minimapka, czat też?

Jako zwycięzca ubiegłorocznego konkursu "Znajdź mnie" organizowanego przez Tibiopedia.pl wchodzę do gry, bo uwielbiam taką zabawę.

#easy
10 minut roboty

PS. niczym mnie nie zaskoczysz :), ja natomiast miałbym dla innych kilka perełek :).
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (84870h)
No nieźle, w takim razie możemy chyba zmienić zasady i niech każdy wrzuca zdjęcia (tylko rozsądnie z punktami, 3 jak będzie ciężko) - oczywiście nie można rozwiązać zdjęcia wrzuconego przez siebie.

Aktualny ranking:

Boguś 10p
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (84869h)
powinno być kto zgadnie ten daje swoje, bo tak to jedna osoba będzie zgadywać i wygra.

2 pkt
3 pkt
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 10 years ago (84867h)
Trzeba ustalić jakie będą zasady. Czy tylko LA wstawia i każdy zgaduję, czy wstawia ten kto odgadnie. Jak zdecydujecie się na pierwszą opcję to wtedy mogę poprowadzić kolejną edycję tej zabawy żeby inni też mieli szanse jak tylko będą chętni i być może zainwestuję w nagrody w postaci coinsów. Jeżeli jednak druga opcja to do wieczora wstawię coś od siebie.
Powinny być jeszcze wykluczone miejsca tutoriala, RGQ questa i tereny PACC do ustalenia.

FFF wrote: bo tak to jedna osoba będzie zgadywać i wygra.
Tak będzie i ja już wiem kto, ale nice bait z tym wolfem ;).
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (84867h)
Nowe zasady proponuję kto zgadnie ten wstawia, w przypadku nie wstawienia ktoś inny może wrzucić zdj najwcześniej po 24h (chyba, że ten kto odgadł zaznaczy, że nie wstawia ale starajcie sie wstawiać)
Poza tym, tak jak w pierwszej edycji, tereny PACC, Tutoriala i te do których dostęp jest możliwy tylko podczas RGQ zbanowane. Mogą widnieć na fotce ale kratka na której stoicie musi być dostępna do stanięcia przez każdego.
Możliwe formaty do odgadywania to zdjęcia, zdjęcia przycięte, zdjęcia z zakrytymi częściami i zdjęcia samej minimapy.
Wszystkie sztuczki dozwolone (tak jak to zaprezentował FFF z ciałem wilka :) )

Proszę także po każdym poście pisać ranking żebyśmy się nie pogubili.

Boguś - 15
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (84866h)
a maksymalna ilość zdjęć? ktoś wstawi 100 i po zabawie :D

@Boguś zedytuj posta i wstaw coś..
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 10 years ago (84865h)
Lady Ariadna wrote: Nowe zasady proponuję kto zgadnie ten wstawia, w przypadku nie wstawienia ktoś inny może wrzucić zdj najwcześniej po 24h (chyba, że ten kto odgadł zaznaczy, że nie wstawia ale starajcie sie wstawiać)
Poza tym, tak jak w pierwszej edycji, tereny PACC, Tutoriala i te do których dostęp jest możliwy tylko podczas RGQ zbanowane. Mogą widnieć na fotce ale kratka na której stoicie musi być dostępna do stanięcia przez każdego.
Możliwe formaty do odgadywania to zdjęcia, zdjęcia przycięte, zdjęcia z zakrytymi częściami i zdjęcia samej minimapy.
Wszystkie sztuczki dozwolone (tak jak to zaprezentował FFF z ciałem wilka :) )
Ja bym te zasady jeszcze bardziej ściśle określił, że można robić zdjęcia tylko jedną postacią, zdjęcia odgadujących nie mogą być poddane żadnej modyfikacji, wstawiających nowe miejsce tylko przycięte, można wstawiać posta tylko gdy odgadnie się wszystkie miejsca osoby poprzedniej i ilość dopuszczalnych miejsc do odgadnięcia też powinno się ustalić.

Ok, wstawiam od siebie.
2 pkt

3 pkt
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (84865h)
łatwo :D od razu wiedziałem gdzie co jest, wystarczyło tylko tam pójść :P
Spoiler:
2,5 pkt
2,5 pkt
Boguś - 15
FFF - 7

jak tylko my we 2 będziemy w to grać to to jest bez sensu bo wiadomo że Boguś wygra bo miał dużo obrazków z początku, chyba że bym na złość dawał obrazki z mino hella za 1 punkt xD i za mała ilość punktów do zebrania ;/

LUDZIE WSTAWIAJCIE SWOJE :(
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 10 years ago (84864h)
Powierzchnia jest najbardziej #easy :D

2 pkt
FFF wrote: jak tylko my we 2 będziemy w to grać to to jest bez sensu bo wiadomo że Boguś wygra bo miał dużo obrazków z początku
Jakich niby obrazków? Wszystko szybko odnajduję i wstawiam. Co ty myślisz że mam zrobione ssy na każdej dostępnej kratce na rooku?:D A to co zadaje do odgadnięcia to po kolei robię bo znam ciekawe miejsca.
Ranking:
Boguś - 20 pkt
FFF - 7 pkt

Ja od teraz offline na jakiś czas, to inni mają szansę się odegrać.
Powodzenia ;)
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (84863h)
chodziło o to, że LA wstawił dużo obrazków = dużo punktów. ale dobra, nieważne :P
Spoiler:
2 pkt
3 pkt
Do you like the post?

Nalia

Nalia (User) (0 threads, 87 posts) posted 10 years ago (84862h)
Powiem Wam, że ciężko znaleźć te miejsca. :D Ale wreszcie mi się udało. Zaraz edytuje posta i wrzucę coś od siebie.
~Edit.
Miejscówki ode mnie. Powodzenia!

[2 punkty]
[3 punkty]
Ranking:
Boguś - 20 punktów
FFF - 11 punktów
Nalia - 5 punktów
P.S. Jeśli coś pomyliłam, to proszę mnie poprawić.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 10 years ago (84861h)
+3 pkt dla LA :)

Jeżeli zgadnę też drugie to wrzucę swoje, jak nie to niech wrzuci osoba która zgadnie

edit:

Zaraz wrzucę.

Narazie ranking:

Boguś - 20
FFF - 11
Nalia - 5
LA - 5

Mam nadzieję, że to wam zajmie trochę czasu.
3 pkt
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 10 years ago (84860h)
Lady Ariadna wrote: Mam nadzieję, że to wam zajmie trochę czasu.
"Trochę" zajeło - 2 minuty :D.

@Edit
Takie łatwe na szybko, na jutro przygotuję coś lepszego.
2 pkt
3 pkt

Ranking:
Boguś - 23 pkt
FFF - 11 pkt
Nalia - 5 pkt
LA - 5 pkt
Do you like the post?

Nalia

Nalia (User) (0 threads, 87 posts) posted 10 years ago (84860h)
Mam za 2 punkty.
I za 3. :D
~Edit.
Wrzucam jedno, żeby się za szybko runda nie skończyła.

[2 punkty]
Ranking:
Boguś - 23 pkt
FFF - 11 pkt
Nalia - 10 pkt
LA - 5 pkt
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 53 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.