Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 12 years ago (101984h) Jeżeli mowa o urodzinach, to proponuję wprowadzić coś takiego jak było na Rookgaard.pl jak i na Rookie.pl, czyli to, że na dole strony były wypisane osoby, które danego dnia obchodzą swoje święto.
Proponuję także stworzyć oddzielny dział na Fake'i. (O ile oczywiście ktoś by je robił, inaczej nie ma to sensu).
Kolejną rzeczą wartą dodania (może nie tak bardzo ważna, aczkolwiek przydatna) jest strona na Facebooku. Taka, jak kiedyś rookie.pl.
Co sądzicie o wprowadzeniu takiego okienka jak "Ojcowie założyciele", czy coś w ten deseń? Chodzi mi o to, że można wypisać tam ludzi, którzy przyczynili się najbardziej do powstania strony. Chodzi mi tu także o Rookgaard.pl oraz o Rookie.pl. Bo mało kto wie cokolwiek o założycielach poprzednich stron, a myślę, że gdyby nie te osoby, nie byłoby nas tutaj ;). Proponowałbym do nicku na forum dodać informacje o jego postaci. Jeżeli komuś uda się dogrzebać do informacji z życia prywatnego tychże osób, także byłoby to mile widziane.
Gardor ;)