You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Vellarthos

Vellarthos (User) (2 threads, 4 posts) posted 12 years ago (101948h)
dzis zalogowalem sie na mojego noob chara na MH i w momencie zalogowania gdy zrobilem krok w dól zostalem uderzony z energi za 25. w pierwszym momencie myslalem ze jest sheng, potem ze to nie mozliwe zeby sheng bil po 25 z energi. wygladalo to jakbym wszedł w energy fielda. Mam screena aczkolwiek nie uchwycilem samego momentu uderzenia tylko ten hit za 25 w server logu. o co chodzi ?..

Żeby nie było ze coś wymyślam - zobaczcie w ktorym momencie sie zalogowalem do Gry i pierwsza rzecz jaka byla to hit za 25.

[/url]

Uploaded with ImageShack.us
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 12 years ago (101947h)
A nie było tak, że walczyłeś 1 września (ostatnie logowanie) z Shengiem i dostałeś jakiegoś kicka?

Jedyne rozwiązanie jakie widze, dziwna sprawa.
Do you like the post?

Vellarthos

Vellarthos (User) (2 threads, 4 posts) posted 12 years ago (101947h)
Własnie nie walczyłem w tym rzecz. a Gdyby Sheng mnie uderzył to by pisało "lose hitpoint by apprentice sheng" tak mysle ;d
Pierwszy raz odkąd gram coś takiego mi sie zdarzyło.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (101947h)
Dziwna sprawa faktycznie. No ale rozwiązania i tak nie znajdziemy prócz domysłów.
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 12 years ago (101946h)
Vellarthos wrote: a Gdyby Sheng mnie uderzył to by pisało "lose hitpoint by apprentice sheng" tak mysle ;d
Ewidentnie chodzi o energy field, a takie obrażenia od fieldów nie ukazują sprawcy, z tym, że tu jest to oczywiste, że to od Shenga, bo przecież nie od Mino Maga. Chyba, że Twoja postać, gdy byłeś offline, w magiczny sposób chciała przejść przez fieldy, które są za drzwiami, prowadzącymi do niego. :P

PS: Chyba wiem o co chodzi. Czy dawałeś może exita ostatnio na Mino Hellu? Być może w tym czasie zrespił się Sheng i rzucił na Ciebie fielda, po czym w ciągu kilku sekund wywaliło Cię z gry.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (101942h)
Mialem ostatnio taka sytuacje, exit na mh respi sie sheng i rzuca fielda, nic nadzwyczajnego:)
Do you like the post?

Manasek

Manasek (User) (1 threads, 2 posts) posted 9 years ago (75484h)
Miałeś mega niefarta, na 99% było tak, że zalogowałeś się około sekundę przed końcem bossa. tzn boss jeśli nie zostanie zabity to znika po 4h, dajmy, że ty zalogowałeś się 3h 59 minuty i 55 sekund odkąd się pojawił, rzucił ci energy fielda i zniknął. Ot cała zagadka. Bossy sie wylogowują nawet jak ktoś je atakuje.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 9 years ago (74575h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Nuflon

Nuflon (User) (2 threads, 122 posts) posted 9 years ago (74554h)
Manasek wrote: Miałeś mega niefarta, na 99% było tak, że zalogowałeś się około sekundę przed końcem bossa. tzn boss jeśli nie zostanie zabity to znika po 4h, dajmy, że ty zalogowałeś się 3h 59 minuty i 55 sekund odkąd się pojawił, rzucił ci energy fielda i zniknął. Ot cała zagadka. Bossy sie wylogowują nawet jak ktoś je atakuje.
Zawsze chciałem to wrzucić!
@topic
chyba wszystko już wyjaśnione, można zamykać!
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.