You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 9 years ago (76041h)
Cześć... zacznę jakiś nudny temat, który możliwe że pobudzi uwagę i aktywność. Każdy zapewne ma jakieś chwile olśnienia "a może jednak ta metoda..." Ja miewam je praktycznie przy każdym dniu kiedy się zaloguję do tego "świata tajemnic"... chciwość, chęć pożądania tego przedmiotu, o którym piszą ludzie czasami farmazony o przy okazji zdobytym złoto czerwonym hełmie... Miewam czasami momenty zażenowania.. po co mi to? Przecież mogę intensywnie expić, starać się piąć do top10 czy nawet top1, mogę spróbować być najbogatszym graczem na serverze... ale jednak mam ataki chęci zdobycia tego "prymitywnego miecza" twierdząc ile lat ludzie męczą się, żeby go ujrzeć w prawej dłoni swojego pogromcy mitów... Miewam dni, że nawet obmyślam nowe pomysły, skoro GM'owie dali słowo, że jest metoda by tą zagadkę rozwikłać... Może brzmię trochę głupio ale od dzieciaka nurtowało mnie to dlaczego tyle czasu ta gra istnieje i jeszcze nikt nie wpadł na żaden pomysł.. może to jest banał obok którego ludzie przechodzą nieświadomie ale ta metoda istnieje! Jeżeli jest, to jaka? Spróbujcie opisać swoje metody czego próbowaliście, możliwe że jest coś odkrytego ale nie ma ciągu dalszego? Hmmm może w kupie siła jak to mówią? :> Piszcie pomysły może coś uda się z tego wykrzesać! Pozdrawiam gracz Inferny niczym Cast Away z poza światu! :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 9 years ago (76038h)
Czytać się tego nie da...
Niemniej wydaje mi się, że jest już temat podsumowujący wszystko co zostało zrobione w tej kwestii, wszystkie teorie spiskowe i wszystkie "spike sword questy".

Daj znać jak przeczytasz i wymyślisz kolejną teorię.
Do you like the post?

Zuz Madison

Zuz Madison (User) (2 threads, 15 posts) posted 9 years ago (76030h)
Możliwe, że jest więc można chyba grzeczniej to napisać, nie wiem uraziłem czymś? Przez takie podejście aż mi odechciewa się udzielać na tym forum :) Brawa dla Pani Redaktor.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1500 posts) posted 9 years ago (76018h)
Zuz Madison wrote: Możliwe, że jest więc można chyba grzeczniej to napisać, nie wiem uraziłem czymś? Przez takie podejście aż mi odechciewa się udzielać na tym forum :) Brawa dla Pani Redaktor.
Pan redaktor może posunął się za daleko, przepraszam.

TUTAJ jest nasz temat zbiorczy na temat tego miecza. Jeżeli wymyślisz jakąś nową teorię do sprawdzenia, to napisz.
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.