You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Zenason

Zenason (User) (2 threads, 6 posts) posted 9 years ago (79543h)
Siemanko!
Mam pytanie, co zrobić, żeby mieć dostęp do całej wyspy na Rooku? Chodzi mi głównie o orc fortec. Czy są jeszcze takie inne miejsca z ograniczeniami i czy można jakoś je przeskoczyć? Np. czy będę mógł chodzić tam na 20 lvl.

@edit
Zacząłem gre od nowa i nie chcę mieć takich akcji, że nie mogę wejść do połowy wyspy ;/
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 9 years ago (79543h)
Do fortecy będziesz mógł wchodzić jedynie, gdy masz aktywną ostatnią misję The Rookie Guard Quest. Można wchodzić bez ograniczeń, bez względu na level. Jednak po dojściu do dźwigni trzeba paść na Kraknaknorku, bo po ubiciu bossa i ukończeniu questa do fortecy już nie wrócisz. Quest można rozpocząć maksymalnie na 5 poziomie. Podobnie jest z resztą questowych miejsc, wejść można tylko gdy ma się aktywną odpowiednią misję. Po ukończeniu danej misji od razu blokuje się możliwość wejścia.
Do you like the post?

Zenason

Zenason (User) (2 threads, 6 posts) posted 9 years ago (79542h)
W takim razie jakie questy muszę aktywować, żeby mieć dostęp do całej wyspy? The Rookie Guard Quest i coś jeszcze? Właśnie zbijam z 10 lvl do 5 bo wkurzyła mnie ta akcja ;/
Do you like the post?

Bogus

Bogus (User) (3 threads, 225 posts) posted 9 years ago (79542h)
Zenason wrote: W takim razie jakie questy muszę aktywować, żeby mieć dostęp do całej wyspy? The Rookie Guard Quest i coś jeszcze? Właśnie zbijam z 10 lvl do 5 bo wkurzyła mnie ta akcja ;/
Przeczytaj uważnie mój poprzedni post. Nie da się mieć dostępu do wszystkich questowych miejsc jednocześnie. The Rookie Guard to jedyny quest, który umożliwia wejście do zablokowanych miejsc. Dostęp do danego miejsca aktywuje się po wzięciu misji od NPC, po ukończeniu misji dostęp jest blokowany i tak jest z każdym miejscem.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 9 years ago (79538h)
Jedyne miejsce które odblokowujesz w RGQ i zostaje odblokowane to krypta koło bear cave. Reszta zamyka się.

A tak poza tym to żal, myślałem, że znowu jakaś kratka nie wywala do temple na paccu po skończeniu premium a tutaj takie o :(
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.