Martit (User) (1 threads, 1 posts) posted 9 years ago (79711h) Witam wszystkich miłośników owej wyspy, jestem Martit i krótko mówiąc chce znowu zasmakować przygody na Rookgaardzie. Moją starą postać sprzedałem rok temu, ponieważ znajdowały się na niej też postacie na mainie, więc lepiej było opchnąć te konto zamiast je porzucić.
Przychodzę tu do was z dwoma pytaniami:
1. Na jakim świecie rozpocząć grę? Chciałbym znaleźć dobrą ekipę do gry, skorą do rozmów podczas zabijania wilków pająków czy tam innych rotwormów aby się nie nudzić a także fajnie by było organizować jakieś eventy, spotkania. Im więcej myślę tym więcej pomysłów przychodzi mi do głowy
2. Wiem o tych wszystkich itemkach z Dawnportu, niestety nie posiadam żadnych :( , więc będę musiał je prędzej czy później kupić. Pytanie czy znalazł by się jakiś miły gość który raczyłby sprzedać owy set za po przyjacielskiej cenie, bo wydawanie 100 zł na itemy które na mainie są jak parcele... Na prawdę tego nie wymagam, ale nie wierzę też że nie ma ludzi którzy mają po kilkanaście sztuk takich setów.
Pozdrawiam :)