You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Martit

Martit (User) (1 threads, 1 posts) posted 9 years ago (79711h)
Witam wszystkich miłośników owej wyspy, jestem Martit i krótko mówiąc chce znowu zasmakować przygody na Rookgaardzie. Moją starą postać sprzedałem rok temu, ponieważ znajdowały się na niej też postacie na mainie, więc lepiej było opchnąć te konto zamiast je porzucić.

Przychodzę tu do was z dwoma pytaniami:

1. Na jakim świecie rozpocząć grę? Chciałbym znaleźć dobrą ekipę do gry, skorą do rozmów podczas zabijania wilków pająków czy tam innych rotwormów aby się nie nudzić a także fajnie by było organizować jakieś eventy, spotkania. Im więcej myślę tym więcej pomysłów przychodzi mi do głowy
2. Wiem o tych wszystkich itemkach z Dawnportu, niestety nie posiadam żadnych :( , więc będę musiał je prędzej czy później kupić. Pytanie czy znalazł by się jakiś miły gość który raczyłby sprzedać owy set za po przyjacielskiej cenie, bo wydawanie 100 zł na itemy które na mainie są jak parcele... Na prawdę tego nie wymagam, ale nie wierzę też że nie ma ludzi którzy mają po kilkanaście sztuk takich setów.

Pozdrawiam :)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 9 years ago (79699h)
1. Antica gra najwięcej rookstayerów. Jeśli chcesz mieć jakąś tam minimalną pewność, że kogoś spotkasz na serwerze to najlepiej wybrać właśnie Anticę. Jest to najstarszy i najpopularniejszy serwer. Ewentualnie Yanara, gdzie MDN Prodakszyns robi fejm ze swoimi streamami.
2. Proponuję przyjrzeć się ofertom w dziale >Handel< lub stworzyć własna ofertę.

Życzę miłego powrotu na Rookgaard.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (79693h)
Spoiler:
Gdzie gra najwięcej rookstayerów?

Antica gra najwięcej rookstayerów.
Dlatego na Antice ciężko będzie kupić seta (zwłaszcza w dobrej cenie), bo wszyscy już powykupowali :D A na Yanarze jest sławny streamer, który przyciąga trochu graczy. Polecam Antice, bo jest z kim pogadać, ale seta za grosze nie kupisz.
Do you like the post?

Blazz Toizz

Blazz Toizz (User) (1 threads, 8 posts) posted 9 years ago (79693h)
A ja od siebie zapraszam na Kenore. Co prawda rookstayerów to tutaj jest malutko, żeby nie powiedzieć nikogo. Widziałem może 4-5 porządnych rookerów, ale na ile oni grają to nie jestem w stanie stwierdzić. Możliwe, że sprawdzają tylko bossy i tyle ich widać na serverze. W każdym razie jestem ja, a ze względu na obecne pustki jest spora szansa na to, żeby poprzyciągać tutaj nowych ludzi :) Jak byłbyś zainteresowany to śmiało pw :)
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (79689h)
a i rozpocznij sobie the rookie guard questa (5 lvl max), żeby mieć dostęp do niektórych miejsc
Do you like the post?

Blazz Toizz

Blazz Toizz (User) (1 threads, 8 posts) posted 9 years ago (79688h)
A wlasnie, jak juz zostal poruszony ten temat, to pozwole sobie na malego offtopa. O jakich dodatkowych terenach mowa? Bo ja ten quest mam wykonany i jesli chce przykladowo wejsc do fortecy orków, albo do tej jaskinii z pajakami to cofa mnie z informacją, że nie mam tam teraz czego szukac czy cos w ten deseń. Po prostu wszedlem tam raz na potrzebe questa i pozniej po jego oddaniu juz wejsc nie mogłem. Cos trzeba jeszcze zagadac do npca?
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1994 posts) posted 9 years ago (79687h)
jeśli ukończyłeś całość to możesz wejść tylko do krypty. gdybyś zatrzymał się na jakiejś misji to mógłbyś mieć do niej dostęp dopóki nie przejdziesz do kolejnej. czyli nie możesz mieć do wszystkich na raz. gdybyś nie ukończył ostatniej - gdybyś nie zabił kraknaknorka, to mógłbyś wchodzić ciągle do fortecy oraz do krypty.
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.