You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freodon

Freodon (User) (3 threads, 13 posts) posted 9 years ago (76552h)
Witam
Odwzorowałem cały Rookgaard w Minecraft-cie kratka po kratce, ale mój temat został chyba usunięty bo nie mogę go odnaleźć. Odwzorowywałem tę mapę bez jakiegoś większego celu, ale obecnie jest ona gotowa do grania w multiplayer - są zrobione potwory, tekstowy tutorial, NPC, handel, loot system z podziałem na rzadkość dropów, system levelowania, questy oraz automatyczny reset potworów co pewien interwał czasu z powiadomieniami oraz trapowanie potworów boxami. Istnieje również istnieje sposób (bardzo trudny) na zdobycie Spike Sworda (enchanted diamond sword) oraz niepsującego się sprzętu dzięki wymianie rarów u NPC. Mapa jest kompatybilna z wersją 1.12.1.

Nadmienię również, że użyłem mapy Rookgaardu z czasów Tibii 7.6.

Czy ktokolwiek byłby zainteresowany grą na takim serwerze? To ważne, bo spora ilość redstone wymaga postawienia dedykowanego serwera który trzeba opłacić. Jestem nawet w stanie przekazać komu innemu tę mapę, jeśli ktoś jest w stanie zagwarantować sensowny serwer.

Link do zdjęć: https://www.planetminecraft.com/project/rookgaard-in-minecraft/
Do you like the post?

Freodon

Freodon (User) (3 threads, 13 posts) posted 9 years ago (76197h)
Nikt nie jest zainteresowany?
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 9 years ago (76196h)
mało kto się interesuje owion'em
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.