You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Adventurer ADR

Adventurer ADR (User) (5 threads, 44 posts) posted 8 years ago (69312h)
Wczoraj na Dawnporcie a konkretnie na -1 głównego budynku znalazłem itemek Sting Of Mending w dodatku x2.Skąd się tam wziął? Nie mam pojęcia.Wypada jedynie z potwora który ma większość graczy na strzała :P Jakieś pomysły skąd się to tam wzięło? Jeżeli ktoś to tam zostawił to kto? Możliwe że gdzieś na wyspie jest miejsce gdzie ten itemek się respi dzięki bugowi (jest warty kilka kk) i ktoś ma niezły zarobek. Jeden egzemplarz udało mi się przenieść na rookgaard a drugi na mainland.
Spoiler:
Do you like the post?

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 8 years ago (69311h)
Sprawdzałeś dzisiaj czy również jest i w jakich godzinach to było ?? :D zaraz po ss ???
Do you like the post?

Adventurer ADR

Adventurer ADR (User) (5 threads, 44 posts) posted 8 years ago (69310h)
Bohen1993 wrote: Sprawdzałeś dzisiaj czy również jest i w jakich godzinach to było ?? :D zaraz po ss ???
Po ss nic nie było. Itemki znalezione wczoraj około godziny 12. Jedyny co udało mi się znaleźć na ten temat to że nie jestem sam. Pytanie w jakich okolicznościach i kiedy to się respi. https://tibiacommunity.com/string-of-mending-bug
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 8 years ago (68934h)
An issue causing the item string of mending to appear in Dawnport has been resolved. =/
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.