faulklls (User) (7 threads, 55 posts) posted 2 days ago Gratuluję Twojej historii! Przyjrzałem się uważnie wszystkiemu, przez co przeszedłeś i osiągnąłeś w ciągu ostatnich kilku lat, i chcę powiedzieć, że to niesamowite, że mimo że poczyniłeś już pewne postępy, zacząłeś wszystko od nowa. Ja również podzielam te same pomysły co ty, celebruję każde osiągnięcie, nieważne jak małe... Dziś w Tibii możesz udać się na kontynent, stworzyć kilka bestiariuszy, uwolnić rdzenie dusz stworzeń z Rookgaardu, ukończyć 200 rdzeni dusz, aby zarobić więcej doświadczenie. niezliczone udogodnienia, które pomogą Ci szybciej ulepszyć Wieżę... ale to nigdy nie da się porównać z grą bez żadnych korzyści, zarówno jeśli chodzi o główne przedmioty, jak i mechanikę... Myślę, że największym możliwym osiągnięciem jest zrobienie wszystkiego bez przewagi i bez żadnej pomocy , więc stworzyłem nową postać Rookstayera w Ambrze. Znalazłem tę stronę w związku z konkursem. Nie będę hipokrytą, jeśli powiem „nie”, ale zachęciło mnie to do zagrania w Rooka, o czym myślałem, odkąd zacząłem grać ponownie (czerwiec 2023 r.). Ale wtedy nie wiedziałem co robić i w jakim świecie grać... Całe życie grałem w opcjonalne PVP, a dziś nawet nie wyobrażam sobie opuszczenia Retro Open PVP, które dla wielu jest w zasadzie esencją Tibii. Ale byłem podekscytowany możliwością stworzenia nowej postaci w Rook i naprawdę sprawia mi przyjemność rozwijanie jej poziomu, mimo że bardziej skupiam się na kontynencie. Czy nadal masz przy sobie postać Tutorial? W dzisiejszych czasach drewniane miecze są bardzo rzadkie, nie można ich znaleźć na zielonych światach (popraw mnie, jeśli się mylę), a pamiętam czasy, kiedy można było ukończyć zadanie „Start”. Grałem wtedy w domu mojego ojca. Stare dobre czasy... publikuj dalej swoje postępy i nie zniechęcaj się :)