You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
344
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 51 posts) posted a month ago
super robota! ja zauwazylam ze piórka mega easy uzbierac, gorzej z cala reszta i bylam zbyt leniwa wiec kiedys zarzadałam takiego pajmentu za udekorowanie skrina dla digiego 8) haha. ale może też utworzę swój wątek, tylko moja postać na rooku rzadko uzywana to moze jakos to połączę z mainem.
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 27 posts) posted a month ago
swietne filmiki ale widac ze na kanale nie przyjmuja sie tak dobrze jak reszta. mimo to bede sledzil temat. powodzenia!
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (8 threads, 92 posts) posted a month ago
oczywiscie sledze twoja historie ale takie filmiki mnie odrzucaja, dalem rade jedynie fragment obejrzec
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (72 threads, 766 posts) posted a month ago
Alucarr wrote:oczywiscie sledze twoja historie ale takie filmiki mnie odrzucaja, dalem rade jedynie fragment obejrzec
Takie... czyli jakie? Prosimy o konstruktywną krytykę.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (8 threads, 92 posts) posted a month ago
Scientist wrote:
Alucarr wrote:oczywiscie sledze twoja historie ale takie filmiki mnie odrzucaja, dalem rade jedynie fragment obejrzec
Takie... czyli jakie? Prosimy o konstruktywną krytykę.
takie czyli dziecinne podejście do tematu jak to rookslayer zbiera 100 kurzych piórek i 50 plastrów miodu
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) (94 threads, 1465 posts) posted a month ago
Nie widzę co w tym dziecinnego, pokazuję co robię na wyspie. Zupełnie normalna sprawa.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (8 threads, 92 posts) posted 3 days ago
mam nadzieje ze cie nie zrazilem do gry i wrocisz, nie ma zadnych rookstayerow zeby cos podyskutowac. za tydzien rapid respawn
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) (7 threads, 55 posts) posted 2 days ago
Gratuluję Twojej historii! Przyjrzałem się uważnie wszystkiemu, przez co przeszedłeś i osiągnąłeś w ciągu ostatnich kilku lat, i chcę powiedzieć, że to niesamowite, że mimo że poczyniłeś już pewne postępy, zacząłeś wszystko od nowa. Ja również podzielam te same pomysły co ty, celebruję każde osiągnięcie, nieważne jak małe... Dziś w Tibii możesz udać się na kontynent, stworzyć kilka bestiariuszy, uwolnić rdzenie dusz stworzeń z Rookgaardu, ukończyć 200 rdzeni dusz, aby zarobić więcej doświadczenie. niezliczone udogodnienia, które pomogą Ci szybciej ulepszyć Wieżę... ale to nigdy nie da się porównać z grą bez żadnych korzyści, zarówno jeśli chodzi o główne przedmioty, jak i mechanikę... Myślę, że największym możliwym osiągnięciem jest zrobienie wszystkiego bez przewagi i bez żadnej pomocy , więc stworzyłem nową postać Rookstayera w Ambrze. Znalazłem tę stronę w związku z konkursem. Nie będę hipokrytą, jeśli powiem „nie”, ale zachęciło mnie to do zagrania w Rooka, o czym myślałem, odkąd zacząłem grać ponownie (czerwiec 2023 r.). Ale wtedy nie wiedziałem co robić i w jakim świecie grać... Całe życie grałem w opcjonalne PVP, a dziś nawet nie wyobrażam sobie opuszczenia Retro Open PVP, które dla wielu jest w zasadzie esencją Tibii. Ale byłem podekscytowany możliwością stworzenia nowej postaci w Rook i naprawdę sprawia mi przyjemność rozwijanie jej poziomu, mimo że bardziej skupiam się na kontynencie. Czy nadal masz przy sobie postać Tutorial? W dzisiejszych czasach drewniane miecze są bardzo rzadkie, nie można ich znaleźć na zielonych światach (popraw mnie, jeśli się mylę), a pamiętam czasy, kiedy można było ukończyć zadanie „Start”. Grałem wtedy w domu mojego ojca. Stare dobre czasy... publikuj dalej swoje postępy i nie zniechęcaj się :)
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (8 threads, 92 posts) posted 2 days ago
jeśli ktoś poświęcił czas i pieniądze na zrobienie 200 soul corów i charm pointów ,a potem to zrookowal , uwazam ze to jest tez poświęcenie i dedykacja. tym bardziej jeśli chcesz wbić duży level na rooku, to teraz jedyny sposób żeby podgonić topke
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) (7 threads, 55 posts) posted a day ago
Tak, jest to koszt i poświęcenie, ale nie jest to „sprawiedliwe”. W ten sam sposób, w jaki wielu zachęca postać do ukończenia wszystkich podbojów na kontynencie i zdobycia wszystkich punktów osiągnięć, sprawiając, że postać przechodzi do trybu głównego i zabija się po wykonaniu każdego zadania, gra na to pozwala, ale pomysł i intencja Cipsoftu to nie był ten, więc to prawie oszustwo. W końcu, jeśli postać opuszcza Rookgaard i wraca, nie jest Rookstayerem... Rookstayer nigdy nie powinien opuszczać wyspy... takie jest moje zdanie. Chociaż nie jest możliwe konkurowanie z postaciami, które będą rywalizować o ten bonus doświadczenia, nie każdy chce być w pierwszej 1... niektórzy chcą po prostu grać dla zabawy...
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (8 threads, 92 posts) posted a day ago
wszystko jest sprawiedliwe, do gry dochodzą nowe rzeczy i trzeba iść z duchem czasu. tak jak był update damage, wprowadzenie staminy, exp boosty, bonus exp do 50 levela i tak dalej. czyli jak ktoś wbijał level przed tymi update to tak samo można porównać i powiedzieć że go oszukali
Do you like the post?

faulklls

To nie ma nic wspólnego z tym, co powiedziałem. Opuść Rookgaard, aby zyskać korzyści, które masz tylko na kontynencie, takie jak osiągnięcia, bestiariusze, runy uroku i rdzenie dusz, których nie mógłbyś zdobyć na Rookgaardzie, przedmioty, które nigdy nie powinny były trafić na Rookgaard, zostały stworzone przez błędy, a nawet z powodu do pewnych exploitów. Cipsoft może się tym nie przejmować i nie wprowadzać niczego w związku z tym, ale to nie znaczy, że jest to normalne. Czy zatem wszyscy Rookstayerzy, którzy osiągnęli poziom powyżej 100, powinni rezygnować ze swoich postaci ze względu na nowe korzyści? Myślę, że o wiele trudniej i przyjemniej jest wyrównać postać Rookstayera bez schodzenia z Rookgaardu, niż wyjść i wrócić później. Każdy ma swoje zdanie, moje jest takie.
Do you like the post?

Alucarr

ja się nie czuje pokrzywdzony, że ktoś expi z fire sworda albo ma charmy na rooku. ja na przykład nie mam. to się nazywa zazdrość. zaczynasz od nowa, wiec masz mozliwosc zrobienia postaci z charm pkts. a nawet uwazam , ze jest to wręcz oczywiste po ostatnim update, gdzie wystarczy odblokować 240 pkt. bo zajmie to tylko chwile żeby to zrobić.
Do you like the post?

faulklls

Gdybym chciał te przedmioty, mógłbym z łatwością kupić za nie postać z Bazaru. Nie o to chodzi. Jakiś czas temu powiedzieli, że wielkim osiągnięciem na Rookgaardzie jest osiągnięcie poziomu 100. Po pewnym czasie, dzięki wzrostom doświadczenia i tym podobnym, poziom 100 przeszedł na poziom 125. Zatem w tych przypadkach posiadania tych korzyści z kontynentu, poziom staje się wyższy . Osobiście uważam, że fajniej jest tak grać i nie ma to nic wspólnego z zazdrością. Moją główną postacią z kontynentu jest nędzna postać na poziomie 200, którą buduję od podstaw na nowym, pustym serwerze... za ilość Tibijskich Monet, które zainwestowałem w grę, bez problemu mógłbym kupić postać na poziomie 1000 poprzez Bazaar, ale to po prostu nie byłoby satysfakcjonujące, bo to nie ja lvlowałem tę postać. A to takie proste... Myślę, że to o wiele większe osiągnięcie nawet bez tych czynników zewnętrznych, niż z nimi... nawet obecny Top Rookgaard będzie kontynuował grę bez tych zalet.
Do you like the post?

Alucarr

przepraszam, poprawka, żeby uzyskać charm adrenaline wystarczy kupić promocje na 20 lvl, to jest tak niewiele, że aż szkoda tak nie zrobić, a jeśli chodzi o tych co mają 150 czy 200 lvl na rooku, no oni na pewno nie odczują twojego oddechu na ich szyi
Do you like the post?
Showing 331 to 345 of 345 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.