You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
370
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11597h)
Dzięki :)

Plan teraz to powoli pracować ku achievementom, pierwszy który obrałem sobie za cel to achik za 50 level, więc huncę sobie na mino hellu, nie jest to najlepszy exp jaki mógłbym mieć ale wpadają mino leathery i szybciej lecą skille, także jest git :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11574h)
Na Nevii kolegom i koleżankom z mainlandu udało się zrobić event Demon's Lullaby, więc na Rooku mamy bonus +50% do expa i levele wpadają szybko :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11501h)
I kolejny! Będzie mi brakować tego eventu jak się skończy :(
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11443h)
No i tuż przed końcem Demon's Lullaby udało się wycisnąć jeszcze jeden level :) żegnaj, 50% więcej expa!
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11309h)
Ostatnio na Rookgaardzie mieliśmy zboostowane Waspy! Niestety zalogowałem się do gry dość późno, więc nie pobawiłem się na Wasp Tower zbyt długo, ale fartem dostałem podwójny drop Honeycomba! To chyba pierwszy fajny double drop jaki dostałem kiedykolwiek.
Korzystając z okazji udało mi się też dobić levelek na Wasp Tower :)
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 50 posts) posted a year ago (11224h)
Gz gz gz jak bedzie swietowana 50tka?
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 516 posts) posted a year ago (11221h)
Za kilka dni double skill i rapid , dobra kombinacja na Rookgaard
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (11058h)
50 będzie świętowana robieniem achievementów :) wtedy wpada Seasoned Adventurer, także po 50 planuję zrobić przerwę i wbić wszystkie achievementy które mogę.

A na teraz mam dwa fajne momenty które ostatnio przydarzyły mi się w grze, pierwszy Sheng na nowym Rookstayerze (niestety bez nożyka) i level 47 :)
Mino Hell jest bardzo mocno oblegane, generalnie Nevia jest dość żywym serwerem, także jak tylko jest wolne to staram się tam siedzieć, exp nie jest najlepszy ale kiedyś trzeba zebrać te leathery! :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (10974h)
Rapid, rapid i po rapidzie :) bardzo na niego czekałem, a nagle okazało się, że w piątek i sobotę byłem mocno zajęty, ale starałem się chociaż trochę staminy zbić, a w niedzielę udało się solidnie posiedzieć :)

Cały czas spędziłem w jaskini szkieletów na paccu, wszyscy rookstayerzy online generalnie siedzieli na Mino Hellu więc mogłem tu czyścić kiedy mi się podoba. Bardzo fajnie można było połączyć expienie na Rooku z graniem w Runescape, po prostu co chwilę musiałem kliknąć spację żeby zaatakować szkieleta który do mnie podchodził, i tyle. Stanie w miejscu i bicie potworów to nie jest styl gry który spodobałby mi się na dłuższą metę, ale na jeden-dwa dni eventu był w sam raz :)

Na zdjęciach rekordowy exp który osiągnąłem w tej jaskini (zielona stamina, bez boosta) i dwa awanse :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted a year ago (10398h)
Trochę treningu AFK w pracy, dwa awansy wleciały jeszcze przed doublem :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1502 posts) posted 2 days ago (58h)
Witam wszystkich zgromadzonych, po roku nieobecności wróciłem do aktywniejszej gry (przynajmniej do czasu kolejnej nieobecności :) ), a na cel obrałem sobie ten sam cel który robiłem w latach nastoletnich, czyli wszystkie osiągnięcia na Rooku - a mamy ich teraz kilka więcej!

Pierwsze acziki wbiłem jeszcze w zeszłym roku, przed przerwą, dzięki czemu załapałem się jeszcze na ostatnie momenty Dawnportu i mogłem wziąć udział w evencie Colours of Magic i zdobyć osiągnięcie "I Did My Part":
Oraz pozbierać parę rakietek na kolejne osiągnięcie - udało mi się wyzbierać 27, także bardzo daleko od 250 potrzebnych do "Fireworks in the Sky", (no i teraz też wiem, że nigdy już nie będzie mi dane zbierać fajerwerków także to osiągnięcie jest dla mnie już nie do zdobycia) ale do "Rocket in Pocket" wystarczą tylko trzy :)
Udało mi się też przemycić jeden Party Trumpet i jeden Party Hat, także tym razem ja krzyczącej Dixi zrobiłem raban i wbiłem aczik "Party Animal" za zagranie jej na nerwach 200 razy:
Dalej, na dobry początek przygody z achievementami zrobiłem oczywiście te najłatwiejsze, czyli "Make a Wish", "The Cake's the Truth" oraz "With a Cherry on Top":
Szczególnie podoba mi się efekt zielonych gwiazdek podczas dekorowania ciast, niezła "dekoracja" :)
No i ostatnia rzecz jaką zrobiłem przed nagłą niespodziewaną przerwą od gry było zabranie się za ścinanie zboża.

Rok później, już po ślubie powróciłem na Rookgaard i dokończyłem ścinanie pszenicy:
i dobiłem 50 level który od roku czekał praktycznie prawie cały zapełniony tylko na to, aż wyczyszczę poison spider cave może dwa razy. Niestety achik "Seasoned Adventurer" za zdobycie 50 poziomu nie wyświetla sie poprawnie w oknie gry - możemy go zobaczyć tylko w oknie server loga - ale jako że wszystkie swoje przygody umieszczam w filmach na YouTube to pozwoliłem sobie wyciąć screenshot z tego właśnie filmu:
No i to by było na tyle na ten moment, jak zawsze jeżeli post był interesujący to zapraszam na powiązany z nim film, i do następnego :)

Do you like the post?
Showing 361 to 371 of 371 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.