You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 8 years ago (66925h)
To już handlować nie można w dziale handlu na tibia. com. Notka za free :)

Piękna notka za złamanie regulaminu 2d, ale bardzo ciekaw jestem, co tu zostało złamane. Może ktoś by pomógł ? Oczywiście bogaty email został wysłany, jak również bilecik.
Tu macie screen.
A o to link do mojego posta :D

https://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=4660624
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 8 years ago (66925h)
Facet, który stworzył jakiś obszerny temat o Jakundaf Desert jakiś czas temu również dostał karę za ten temat, jednak było to spowodowane jakimś błędem technicznym. Prawdopodobnie tak samo jest również w tym przypadku. Pochwal się, kiedy dostaniesz odpowiedz na ticket.

Przypuszczam również, że zaimplementowany został jakiś drewniany system anty-spamerski w związku z niedawnym spamowaniem forum T.com reklamą konkurencyjnej nam strony. I właśnie odnośnik do Rookie go uruchomił, co jest niedorzeczne, ponieważ jesteśmy w gronie Promoted Tibia Fansite. Niedorzeczne, acz prawdopodobne.
Do you like the post?

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 8 years ago (66791h)
Cipsfot odpisał mi w następujący sposób że post odnośnie halberd był umieszczony w tablicy głównej a nie w trade. To naruszyło regulamin, w tym podpunkcie mogli również uwzględnić nie odpowiednie komentowanie postu typu bump albo buźka skoro tacy służbiści, no ale ....
To ciekawa teoria gdyż zawsze sprawdzam umieszczenie postu 3 razy. Po publikacji i przed bo jeżeli nawet bym pomylił się zawsze mógłbym z edytować szybko.
No cóż cipsoft hehe:trollface::trollface::trollface:

Do you like the post?

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 8 years ago (66498h)
I znowu ta sama sytuacja tym razem miecz Spike Sword. Ta tibia mnie przeraża, chyba rezygnuje definitywnie z tej gry. Szkoda nerwów na tą ekipę niemiecką.

link w opisie :P
https://www.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=4645735

Nie wiem, co ma na myśli cipsoft no ale......
Do you like the post?

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 8 years ago (66477h)
Bravo Cipsoft przeprosiny są i cofnięcie notki, ale to nie zmienia faktu, że za poprzedni post też nie słusznie otrzymałem ....

Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.