You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 12 years ago (101432h)
Graliście? A może chcielibyście wrócić do czasów, w których wlepialiście swój wzrok w małe ekraniki GameBoy'a? Nic prostszego. Wystarczy ściągnąć emulator (visual boy advance) oraz kilka Poké gier. Z doświadczenia polecam Pokemon Emerald oraz Fire Red.
To Wam nie wystarcza? A może chciałbyś się wcielić w... Pokémona? Jeżeli tak, to zachęcam do pobrania wersji Pokemon Mystery Dungeon: Red Rescue Team. To jedyna wersja PMD na VBA, ale jest kilka na Nintendo DS. Jeżeli ktoś ma, to z miłą chęcią przyjmę inne wersje przerobione na VBA.
Osobiście nie mam DOBREGO emulatora NDS na komputerze, gdyż te, które ściągałem były niedoskonałe. Chodzi mi o to, żebym mógł grać na większym oknie. Niestety, w poprzednich emulatorach nie było to możliwe.

Wybaczcie, że nie daję linków, ale po prostu to jest tak banalnie znaleźć, że wstawianie linków jest tylko stratą czasu.

Gardor ;)
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 12 years ago (100878h)
Jak w to grałem z 10+ lat temu to było fajne.
Ale lepiej niech zostanie dobre wspomnienie niz ponowna proba gry .;)
Do you like the post?

Wisiludek

Wisiludek (User) (1 threads, 115 posts) posted 12 years ago (100877h)
Możliwe jest również ściągnięcie emulatora Gameboya Color na androida (nie wiem jak z innymi systemami). Możemy grać w pokemony silver/gold, blue/red/yellow itp. Wystarczy ściągnąć rom nawet przez komórkę i można grać gdzie się chce. :) Niestety do GBA chyba nie ma emulatora na komórki, a szkoda, bo z wielką chęcią poexpił bym pokemony w mojej ulubionej wersji leaf green podczas jazdy autobusem albo na jakiejś zmulonej lekcji. Mimo wszystko polecam, a jak ktoś chce emulator to proszę link: KLIK
Do you like the post?

Yukio Mishima

Yukio Mishima (User) (1 threads, 16 posts) posted 12 years ago (100875h)
Ja w Fire Red PL śmigam na andku :)
Wystarczy:
"GameBoid 2.4.7.apk" i do tego "gba_bios.bin"
no i rom :) Pokemon - "Fire Red Version PL.gba"

Wszystko w paczce na "chomikuj" poszukajcie :)
Do you like the post?

vecarius

vecarius (User) (4 threads, 59 posts) posted 12 years ago (100875h)
Jak chcecie to wam podrzucę pełną wersję myboya na Androida, nie trzeba żadnych biosów, jest save w każdym momencieitd.

Od siebie polecam Liquid Crystal i Light Platinum, genialne reworki fanowskie z dodanym ogromem rzeczy.
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.