You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 7 years ago (65323h)
Bo ma rookie urodziny i inne takie tam, to naszło mnie na taki temat ze wspomnieniami...
Kiedyś rookie było takie trochę... gó :stiwix: niane. Użyję tego nieinwazyjnego screena, aby pokazać o co chodzi.
I to było jak Advantage założył i potem był [user]MDN[/user] i potem [user]MDN[/user] stwierdził, że on jednak nie chce, bo czuje się nielubiany przez userów, więc Lee został pasowany na króla Rookie.com.pl. Ale co ja tam wiem. Ja pamiętam tylko to co było za moich czasów.

Ale zrobiłem se to konto i zacząłem w dziale technicznym bezpośrednio pisać, co jak poprawić. Zaufali i dali dostęp. I miałem... Tzn. miałam w sumie takiego chłopaka na forum. Nazywał się Scientist. I on był odpowiedzialny za grafikę. Bo mieliśmy zrobić Stronę Główną.
W międzyczasie kanclerz Advantage zabrał admina Leemu.
Więc robiliśmy dalej to SG i ogólnie rozwijaliśmy królestwo.
A no i był jeszcze taki Kyron co był całkiem aktywnym redaktorem i potem dostał szajby i zaczął edytować swoje quality posty, wypełniając je spamem, a ja odzyskiwałem je z kopii zapasowej bazy danych.

Kiedyśtam spotkałem Lady Ariadna w realu i okazało się, że oboje jesteśmy rosłymi mężczyznami z zarostem.

Poznałem też AdiQa tego samego dnia co Lee. Ale historia tej przyjaźni zasługuje na oddzielne forum i swoją domenę niczym komixxy FFFa.

Kolejna część już wkrótce.
Chryste, ten wątek tak nie ma sensu jak Insatiable xd. Ale serial zaje :stiwix: isty, polecam.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 7 years ago (65316h)
"Kiedyśtam spotkałem Lady Ariadna w realu i okazało się, że oboje jesteśmy rosłymi mężczyznami z zarostem."

No i jeden z nas jadł wegańskie babeczki. I bał się wykąpać w morzu :(
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 7 years ago (65252h)
A więc kontynuując, mam wiele wspomnień z tego śmiesznego forum o zamieszaniach, jak to określił mój chłopak kszysiu Scientist. A historia tego tekstu wzięła się stąd, że raz był typek co miał nick Zamieszanie Pod Sklepem i to takie śmieszne i wgl xD.

Ogólnie np. na 1 kwietnia ustawiliśmy takie super logo:
Również potrzeba było zarobić jakoś na utrzymanie strony.
Fajny motyw też był jak [user]Pixio[/user] był w ekipie, ale już wtedy nie był ale ten, no.
Kiedyś zrobiłem też taki fajny projekt profili, ale Scientist wpie :stiwix: olił wszystko w tabelke.
Takie tam inne szkice:
Raz wpadłem na pomysł, bo skoro tłicz miał swojego pracownika :kappa: <- o takiego, to czemu my nie?
Pamiętam jak raz Scientist wziął od adminowania urlop od rookie na jeden dzień i przekazał mnie pałeczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wtedy denerwowaliśmy sobie FFFa, bo on nie lubił żartów o papieżu. A ja ogólnie zgadałem/am ze [user]Stanisław[/user]em i Freszolem na skype i robiliśmy sobie tam takie jajka różne.

Np. ustawiłem na tło rookie mój brzuch, ale muszę poszukać jeszcze tego skrina. Jednakże wykonałem reprodukcję:
Ponadto Freszol dostał nowe konto, z którego sobie potrolował, stworzyłem nawet emotke dla niego :szanujinwestora: , ale Scientist może też był w to już zamieszany wtedy. Bo wgl on udawał wtedy, że kupuje rookie, a FFF się strasznie na niego spinał xD. Na tym screenie 2 rzeczy: zdenerwowany FFF krzyczący na japończyka Freszola oraz podmienione tło na zdjęcie Leego.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 7 years ago (65212h)
To i ja dorzucę coś od siebie. Jak dostałem w gratisie od inwestora minus tysiąc punktów reputacji i jak Ketefekememe Fetemotopopo, czyli Pixio, zdał egzaminy zawodowe. A Scientist zbanowany.
Do you like the post?

PrincessWoona

PrincessWoona (User) (22 threads, 490 posts) posted 7 years ago (64385h)
A tak wygląda szkic słynnej i wyczekiwanej w tamtym sezionie strony głównej (2014)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 7 years ago (64278h)
PrincessWoona wrote: A tak wygląda szkic słynnej i wyczekiwanej w tamtym sezionie strony głównej (2014)
Przecież to był szkic podstrony do zautomatyzowanej loterii.
Czasy, w których się frameworków nie znało :P.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.