You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Tak.

Tak. (User) (1 threads, 2 posts) posted 7 years ago (65213h)
Witam, ostatnio coraz częściej grywam na rookgardzie (15 lvl- Vunira)
Jednak po pewnym czasie odkryłem pewien niedosyt jak na przykład brak eksploatacji nowych miejsc, silniejszych potworów, questow nad którymi trzeba dłużej posiedzieć.
Pewnie nie raz zastanawialiście się nad edycją rookgardu jak na przykład nowe miejsca, questy, wyposażenie jakie można by było zdobyć.Podzielcie się pomysłami!
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 7 years ago (65211h)
było już wiele pomysłów, ale nie licz na nic więcej. bycie rookerem ma to w sobie żeby się cieszyć klimatem i bawić się grą. jeśli chcesz szybko expić w stylu 'rookstayera' to idź sobie na Mintawlin czy jakiś resp na Edron z rotami.
Do you like the post?

Tak.

Tak. (User) (1 threads, 2 posts) posted 7 years ago (65210h)
Jednak podczas wieloletniej kadencji rookslayera nigdy nie znudziło Ci się bieganie i zabijanie wszystkiego bez otrzymania najmniejszych obrażeń? Nigdy nie chciałeś odkrywać tajemnic wyspy na której zdecydowałeś się zostać?
Nie brakuje Ci żadnych wyzwań nad którymi mógłbyś się skupić?

Ps. Nie podałeś żadnego pomysłu a szkodaa
Do you like the post?

Bohen1993

Bohen1993 (User) (16 threads, 277 posts) posted 7 years ago (65209h)
To Rookgaard retro style exp. Święta oaza spokoju, miejsce kultu na rozważenia i przemyślenia. To nie miejsce na drastyczne czy lekkie zmiany. Życie Rookstayera skupia się na rutynie i podążania tymi samymi ścieżkami oraz ciężkiej pracy. To on sobie wyznacza nowe cele, jeśli chce czegoś nowego, a nie cipsoft w postaci update....
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 7 years ago (65198h)
zaczęliście tu grać to co nagle narzekacie? nie podoba sie to wypad na maina. jak ja np ;)

@edit
tzn ja osiągnąłem co chciałem, teraz wasza kolej..
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.