You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
25
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Isesca(User) (4 threads, 6 posts) posted 7 years ago (64256h)
Są jakieś informacje na temat Tutstayerów? Ktoś tam jeszcze coś próbuje grać? xd
Do you like the post?
Ven(User) (8 threads, 295 posts) posted 7 years ago (64254h)
Nie, bo tutorial już nie istnieje.
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted 7 years ago (64251h)
Tutorial istnieje, ale nie można na niego wejść nową postacią - możesz go zwiedzać tylko, jeżeli miałeś tam postać wcześniej. I nie, raczej nikt się już w to nie bawi.
Do you like the post?
PrincessWoona(User) (22 threads, 490 posts) posted 7 years ago (61956h)
No właśnie, czy nie zostały postacie z TI tepnięte do templa na rooku?
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10862h)
Czy nadal mamy ludzi grających na „Wyspie Tutorialów”? Czy byłoby możliwe zdobycie postaci poprzez Bazar? :P
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10862h)
nie mamy po update wyrzucilo do temple
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10861h)
Alucarr wrote:nie mamy po update wyrzucilo do temple
Szkoda, bo wyspa bardzo mi się podoba. Ale sądzę, że zrobili to ze względu na rzadkość drewnianych mieczy.
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10861h)
Zobili to bo nikt nie powinien być w miejscu, do którego inni gracze nie mają już dostępu. Ci, którzy mieli jeszcze tam postać, nazbierali cockroach leg i fisherman certificate, które są daily respawnem i do dziś próbują to sprzedać za śmiesznie duże kwoty.
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted a year ago (10836h)
Hej, to nie do końca prawda.
Od jakiegoś czasu, po każdym update każda postać obecna na Tutorialu jest teleportowana "na lewą stronę", czyli do tego sławnego statku przy którym kiedyś każda nowa postać zaczynała swoją przygodę.
Po zalogowaniu się znajdujecie się po zachodniej części od Santiago, przy statku. Jeżeli wylogujecie się tam znowu, to wtedy wasza postać jest teleportowana do Temple Rookgaardu.
Jeżeli jednak przejdziecie do Santiago albo dalej, to jesteście bezpieczni aż do następnego dużego update - możecie się wylogować i pozostać na tutorialu.
Co do zbierania Cockroach leg - nie mam już dostępu do piwnicy Santiago i słyszałem plotki, że ten dostęp został już zablokowany dla każdej postaci, niezależnie czy zrobili quest Santiago czy nie.
Co do Fishing Certificate - sprawdzę to po następnym dużym update, możecie mi przypomnieć :)
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10835h)
Lady Ariadna wrote:Hej, to nie do końca prawda.
Od jakiegoś czasu, po każdym update każda postać obecna na Tutorialu jest teleportowana "na lewą stronę", czyli do tego sławnego statku przy którym kiedyś każda nowa postać zaczynała swoją przygodę.
Po zalogowaniu się znajdujecie się po zachodniej części od Santiago, przy statku. Jeżeli wylogujecie się tam znowu, to wtedy wasza postać jest teleportowana do Temple Rookgaardu.
Jeżeli jednak przejdziecie do Santiago albo dalej, to jesteście bezpieczni aż do następnego dużego update - możecie się wylogować i pozostać na tutorialu.
Co do zbierania Cockroach leg - nie mam już dostępu do piwnicy Santiago i słyszałem plotki, że ten dostęp został już zablokowany dla każdej postaci, niezależnie czy zrobili quest Santiago czy nie.
Co do Fishing Certificate - sprawdzę to po następnym dużym update, możecie mi przypomnieć :)
Dziękuję bardzo za potwierdzenie! To satysfakcjonujące, że nadal można zobaczyć tę wyspę :D
Jeśli to możliwe, nagraj film przedstawiający wyspę dzisiaj.
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted a year ago (10834h)
Jeżeli chcesz to mogę nagrać film przedstawiający wyspę jak zdarzy się najbliższy update, bo w tym momencie gra nie pozwoli mi przejść na zachód.
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10833h)
To ciekawe, pamiętam że zostawiłem tam postać na tutorialu być może zostałem cofnięty z piwnicy tego nie pamiętam. Potem jednak jak zalogowałem następnym razem to wyrzuciło mnie z tutoriala całkiem. Widocznie można tam zostać jako efekt uboczny nie mając z tego korzyści.
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10828h)
Lady Ariadna wrote:Jeżeli chcesz to mogę nagrać film przedstawiający wyspę jak zdarzy się najbliższy update, bo w tym momencie gra nie pozwoli mi przejść na zachód.
Świetnie, bez pośpiechu. Nie mogę się doczekać, aż znów zobaczę wyspę, nawet jeśli tylko w 50% :)
Jego charakter jest dziś reliktem. Gratulacje!
Do you like the post?
Lady Ariadna(User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted a year ago (10826h)
Alucarr wrote:To ciekawe, pamiętam że zostawiłem tam postać na tutorialu być może zostałem cofnięty z piwnicy tego nie pamiętam. Potem jednak jak zalogowałem następnym razem to wyrzuciło mnie z tutoriala całkiem. Widocznie można tam zostać jako efekt uboczny nie mając z tego korzyści.
Akurat jest jedna dość niszowa korzyść, Tutorial to najlepsze miejce na całej wyspie do zbierania Coloured Eggs w trakcie eventu Wielkanocnego :)
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10823h)
Jestem na 99% pewien że miałem zbierać coloured egg i były podczas eventu w tym roku dodane do Npc Norma do kupienia