You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
25
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11828h)
Alucarr wrote:Jestem na 99% pewien że miałem zbierać coloured egg i były podczas eventu w tym roku dodane do Npc Norma do kupienia
Co masz na myśli mówiąc dodany do NPC Norma?

W grze nic nie wskazuje na to, że kupuje lub sprzedaje kolorowe jajka:

Patrzyłem na forach i oficjalnych stronach, też nic nie ma, tylko ten post Dark Gladir na Reddicie Rookgaardu sprzed 8 miesięcy:

https://www.reddit.com/r/Rookgaard/comments/1c5d3d6/rabbits_and_chickens_drop_coloured_eggs_april_16/?show=original

Norma kupuje białe jajka.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11828h)
Wróce do tematu w kwietniu podczas ewentu z jajkami i zobaczymy czy będą jajka, wiem co widziałem tylko że nie ma o tym info
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11822h)
Alucarr wrote:Wróce do tematu w kwietniu podczas ewentu z jajkami i zobaczymy czy będą jajka, wiem co widziałem tylko że nie ma o tym info
Oficjalna informacja Cipsoftu z kwietnia tego roku:
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11821h)
no tak ale po co mieli pisać na stronie o npc z rooka skoro wyspa jest zapomniana od 10 lat, poszedłem do npc napisałem trade i wyświetlił mi wszystkie jajka kolorowe na sell, co mam ci zrobić. może to był bug a może po prostu easter egg
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1501 posts) posted a year ago (11820h)
Alucarr wrote:a może po prostu easter egg
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11817h)
Alucarr wrote:no tak ale po co mieli pisać na stronie o npc z rooka skoro wyspa jest zapomniana od 10 lat, poszedłem do npc napisałem trade i wyświetlił mi wszystkie jajka kolorowe na sell, co mam ci zrobić. może to był bug a może po prostu easter egg
Wyspa została zapomniana, ale czy nie zgodzicie się, że jeszcze dziwniejsze byłoby pojawienie się tej opcji znikąd, zwłaszcza na Rookgaardzie? Będę też miał na to oko w kwietniu, ale myślę, że jeśli to prawda, to musi to być błąd, ponieważ każda zmiana w Cipsoft jest ogłaszana za pomocą tickerów lub czegoś w tym rodzaju.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11812h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11799h)
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11798h)
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (11774h)
Jakie to fajne, nie miałem pojęcia, że ​​w Tibii wciąż jest tak wiele starych rzeczy.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11767h)
iZero21 wrote:Jakie to fajne, nie miałem pojęcia, że ​​w Tibii wciąż jest tak wiele starych rzeczy.
Na tym polega magia Tibii. Jedyny powód dla którego gram.
Do you like the post?
Showing 16 to 26 of 26 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.