You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (101298h)
Siema
Ktoś z uzytkownikow pamieta te czasy, gdy pacc area byla dla facc playerow? :). Był tylko jeden wymog tzn : kupic pacc + w ostatni dzien 'pacyka' pojsc za tzw : premium bridge :).
Kiedy Cip to naprawil, pamieta ktos ? :)
Do you like the post?

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 12 years ago (101297h)
Mi się wydaje, że jakoś w okolicach 7.8 albo i 7.9, strzelam.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 12 years ago (101296h)
A to nie było przypadkiem PO updacie rooka jak doszedł nowy most (zamiast starego prostego ten fikuśny obecny) razem z RGQ?
Do you like the post?

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 12 years ago (101292h)
Kiedyś był BUG z tym mostem,po którymś z up'ków można było chodzić na Pacc arene nie mając Pacca,BUG chyba trwał tydzień czasu,i chyba to była już Tibia 7.8.
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 12 years ago (101291h)
Trathos wrote: Kiedyś był BUG z tym mostem,po którymś z up'ków można było chodzić na Pacc arene nie mając Pacca,BUG chyba trwał tydzień czasu,i chyba to była już Tibia 7.8.
Nie, to było później, pamiętam to. Zacząłem grać na 8.0+
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 12 years ago (101290h)
Nie pamietam ktore to byly czasy , lecz znam pewien przypadek ktory sprawdzal sie przez pare "upkow", tym przypadkiem byla nie istniejaca juz postac Wictor Mcklayer z Furory ( starzy gracze , powinni go kojarzyc), mialem z nim kontakt , i to wlasnie on expil na trollach (pacc area) majac facca. Dochodzil tylko to tych kratek ktore mogles przekroczyc, gdy posiadales pacc ( oczywiscie od strony pacca) dawal kase dla swoich kolegow/noob charow ( nie jestem wstanie stwierdzic) i szedl dalej expic. Gdy wchodzil update wszystkie postacie pojawialy sie w temple :), i w tamtym momencie tracil dostep na pacc area, posiadajaca facca. Musial kupic na nowo pacca, gdy ten sie konczyl powtarzal ta czynnosc, i bylo wszystko po staremu. Gracz Facc expil na Pacc ;) chyba tyle w temacie. Mam nadzieje ze wszystko wyjasnilem. Nie posiadam screenow( bo w tamtych czasach bylem mlody i glupi :) ). Poczatki mojej zabawy z Rookiem :)
Pozdrawiam :)
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.