You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
126
Language
PL
Status
Open
Pinned
Yes

Rookslayer'Sijan

Rookslayer'Sijan (User) (0 threads, 1 posts) posted 6 years ago (52193h)
Siemanko , z tej Strony Rookslayer'Sijan . Moja postać ma juz ponad dziewięć lat , gram na serwerze Antica. Pozdrawiam! :)
Do you like the post?

Slayer Maciu

Slayer Maciu (User) (0 threads, 2 posts) posted 6 years ago (48897h)
Cześć!

Z tej strony Slayer Maciu, innym, starszym graczom ze świata Antica znany po prostu pod imieniem Maciek :)
Swoją przygodę z Rookgaardem rozpocząłem pod koniec 2007 roku i po około 10 latach przerwy stwierdziłem że pora wrócić i dokończyć to, co się zaczęło 8-)
Do you like the post?

DeuBart

DeuBart (User) (0 threads, 3 posts) posted 4 years ago (31639h)
Witam.

Rooker starej daty na serwerze Calmera pod postacią Zygarvan, gram sporadycznie. 31 lat, początki gry sięgają 2003 roku.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (80 threads, 898 posts) posted 4 years ago (31628h)
DeuBart wrote:Witam.

Rooker starej daty na serwerze Calmera pod postacią Zygarvan, gram sporadycznie. 31 lat, początki gry sięgają 2003 roku.
Witamy w naszym gronie! =) Mam nadzieję, że znajdziesz na naszej stronie wszystko, czego potrzebujesz.
Do you like the post?

Louis

Louis (User) (0 threads, 8 posts) posted 2 years ago (17024h)
Sieremano, Louis z tej strony. Bardziej doświadczenie OTSowe, ale dupnąłem elder druidka 70 lvl w 2010 roku.
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 71 posts) posted 2 years ago (13759h)
Hejka! Jestem Martyna, w tibijskiej społeczności od 2007 posługuję się tym samym charem i nickiem - Tynusiiaa. W latach poprzednich zamieszkiwałam Valorię (aktualną Vunirę), a aktualnie przebywam od 6lat na Antice. Na co dzień lubię content bardziej rpg - czyli bossy, bestiary, zbieranie aczków. mówią że dobrze udekoruję Ci domek - i faktycznie coś w tym jest. lubię robić serwisy, czasem odpłatnie ale zawsze służę radą i pomocą w tej kwestii. w życiu realnym jestem ex-blogerką modową i influencerką, o ile to tak można dzisiaj nazwać ;P
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (23 threads, 454 posts) posted a year ago (12923h)
Nazywam się Antonidas Lightbringer, inspiracja dla nazwy wzięła się z WoW-a, zacząłem grać w 2004 roku, byłem nowicjuszem. Zhakowano mi konto, utworzyłem nowe i zostawiłem wieżę u Faulk Slayer w Guardia. Postać istnieje do dziś w Bona. Zacząłem ponownie grać rok temu i myślę o ponownym stworzeniu postaci-rookera, ponieważ wywołuje we mnie nostalgię za każdym razem, gdy gram na Rookgaardzie. Ostatnio nawet stworzyłem postać od zera, aby ponownie zagrać na Rooku :)
Do you like the post?
Showing 121 to 127 of 127 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.