You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
543
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Rozczochrany

Rozczochrany (User) (6 threads, 78 posts) posted 10 years ago (90619h)
@Mis Quala
Mis Quala wrote:
Wiem o tym, ale planuje robić tak ze będę np 2 razy dziennie robił tego questa a potem normalne życie :P
normalne zycie XDDDDDDD
nie zrobisz tego i tak.
dobra gościu idź już stąd bo jesteś chorym pojebem. nie spodobałeś mi się od samego avka. nie pozdrawiam
Jakoś nie interesuje mnie twoje zdanie na temat mojego wyglądu, nie jestem tej samej orientacji seksualnej co ty(jestem Hetero sądząc po tym co napisałeś "Nie spodobałeś mi się od samego avka" To twoja to Homo/Gay/Bi.

Jeżeli nie życzysz sobie mojej obecności na forum to niestety muszę Ciebie rozczarować lecz będę Tutaj nadal, lecz od teraz zaczynam ignorować twoje docinki w moją stronę.

@Trathos

Wolę osiągnąć to sam, ale dzieki za propozycje moze jak będzie mi brakowało połowy to się zgłoszę do Ciebie.

@Venomcio

Do kolekcji jedynie, zbieram wszystkie rzeczy jakie można stackować po x100
Do you like the post?

Palo Argon

Palo Argon (User) (0 threads, 5 posts) posted 10 years ago (90618h)
@Rozczochrany

Daj sobie spokój z jakimś gościem, który tylko spamuje nie potrzebnie w temacie

Dobre foty, a ja gram wtedy, kiedy ty nie grasz xD Dlatego nie możemy się coś skumać... A szkoda, bo poszedłbym z toba na Ferumbrasy ;/
Do you like the post?

Mokra Jedynka

Mokra Jedynka (User) (3 threads, 197 posts) posted 10 years ago (90616h)
Rozczochrany wrote: @Mis Quala
Mis Quala wrote:
Wiem o tym, ale planuje robić tak ze będę np 2 razy dziennie robił tego questa a potem normalne życie :P
normalne zycie XDDDDDDD
nie zrobisz tego i tak.
dobra gościu idź już stąd bo jesteś chorym pojebem. nie spodobałeś mi się od samego avka. nie pozdrawiam
Jakoś nie interesuje mnie twoje zdanie na temat mojego wyglądu, nie jestem tej samej orientacji seksualnej co ty(jestem Hetero sądząc po tym co napisałeś "Nie spodobałeś mi się od samego avka" To twoja to Homo/Gay/Bi.

Jeżeli nie życzysz sobie mojej obecności na forum to niestety muszę Ciebie rozczarować lecz będę Tutaj nadal, lecz od teraz zaczynam ignorować twoje docinki w moją stronę.

@Trathos

Wolę osiągnąć to sam, ale dzieki za propozycje moze jak będzie mi brakowało połowy to się zgłoszę do Ciebie.

@Venomcio

Do kolekcji jedynie, zbieram wszystkie rzeczy jakie można stackować po x100

Nie pyskuj do starszych, bo nie urośniesz.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (85907h)
tak po przerwie
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (85578h)
Ktoś poza mną robi jeszcze takie trapy?
Spoiler:
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (84568h)
Oj to chyba z rok czasu minął od ostatniego.
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 10 years ago (84467h)
Gratulacje lee
Nie martw sie ja tez wrocilem, wiec bede cie gonil ;)
Do 76 brakuje mi 187 tysecy, wiec moze za 2 tygodnie wejdzie.
Gratuluje tez innym, ktorzy pod moja nieobecnosc cos osiagneli.
FFF wrote: Gratulacje, ale
"ostatni munster" "ostatni sheng"
kończysz grę?
Advantage wrote: Właśnie, tłumacz się.
Je tej gry nigdy nie zakoncze, dopoki nie wbije tego 100 czy tam 200 haha. Gram pare dni w roku, czasami wiecej jak czas pozwoli. Napisalem ostatni, poniewaz wstawianie 5 czy 10 zaleglych i tych samych bosow jest bezsensowne, wiec chodzilo tu o ostatniego zabitego ;)

A tu prezent na powrot
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 10 years ago (84021h)
Kiedyś wejdzie też następny :)
Do you like the post?

Rozczochrany

Rozczochrany (User) (6 threads, 78 posts) posted 10 years ago (83988h)
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (83494h)
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 10 years ago (83318h)
Witam i gratuluje awansów :)

W dniu dzisiejszym zaprezentuję 3 fotki.
Otóż pojawił się dzisiaj munsterek, lecz upragnionej zabawki niestety nie dał.
Postanowiłem w końcu wbić ten 76 poziom. Oto rezultat:
Ostatni obrazek ukazuję, jak można expić oczywiście z woucherem płynnie, rezolutnie i bez lagów.
Spoiler:
Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (34 threads, 1993 posts) posted 10 years ago (83315h)
@up
słabo. ale i tak gz :D
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 9 years ago (83078h)
Witam
W dniu dzisiejszym, mam dla Was również 3 zdjęcia.
Co by to było, gdybym na serwerze był sam? Najprawdopodobniej nie wbił bym nawet 50 poziomu. Dziękuję Lordowi Lee Ninja, Devils'owi Scary Soul oraz innym którzy raz na jakiś czas wpadną na fiderę żeby zamienić słówko. Te poziomy zawdzięczam tylko i wyłącznie wam, ponieważ to wy mnie namawiacie do expienia, to wy mnie motywujecie komentarzami. Serdecznie Wam za to dziękuję.
Zdjęcie specjalnie dla Was, przedstawiające 2 terminatorów idących sterroryzować rook ;)
Gdyby nie Lord Lee to bym dzisiaj tego poziomu nie wbił, gdyż zadzwonił do mnie z samego rana budząc mnie i powiedział żebym ruszył dupsko, aktywował vouchera, wszedł na grę, gdyż ma dla mnie niespodziankę. Z niezbyt tęgą miną wstałem, gdyż myślałem że ma dla mnie 100 cc czy kostkę do gry. Okazało się, że jego niespodzianka to exp x2. Dzięki temu, zmotywował mnie do wbicia kolejnego poziomu.
Na koniec zdjęcie przedstawiające kolejny próg a tym progiem jest 7 mln expa. Po 6 latach żmudnego expienia udało mi się w końcu dobić do 7 milionów expa. Wychodzi to 1,2 mln rocznie. Dla mnie to bardzo dobry wynik wynik. Wychodzi na to, że w tym tępie uda mi się dobić 100 poziom za 8 lat. Oczywiście postaram się szybciej dobić ten setny poziom ;)
Jak się uda, to jutro dodam bonus. Już za chwilkę Lee da swoje wypociny z dzisiejszego dnia.
Pozdrawiam
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 9 years ago (83077h)
Ja skromnie tylko jeden awans na razie, ale może już niebawem :D (z samego rana 11:30)
Spoiler:
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 9 years ago (83076h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?
Showing 511 to 525 of 544 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.