You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
8
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (101123h)
Widzę że post który został umieszczony przeze mnie w temacie zbiorczym został olany, tak więc tworzę temat by przynajmniej ktoś przeczytał co mam do zaproponowania.

Nowe podforum w forum Społeczność wyspy.

Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że powstanie.
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 12 years ago (101122h)
A to nie to samo co "newbies"?
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (101122h)
Newbies jest dla newbies, ktoś może zadać pytanie o coś zaawansowanego i co wtedy? :[
Równowaga we wszechświecie zostanie zakłócona, a do tego doprowadzić nie możemy.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 12 years ago (101122h)
Jeśli wstydzisz się zadać pytanie w takim dziale, to chyba admin musi zmienić nazwę.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (101121h)
Nazwa jest dobra. Ale zacznijmy od tego gdy będę chciał dodać prośbę o pomoc w sprawie np. zepsutego komputera czy wyboru nowego telefonu komórkowego, gdzie wtedy się udam? Co ma to wspólnego z newbies w tibii, w dziale społeczność wyspy?
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 12 years ago (101121h)
No to taki dział w ogóle nie powinien znaleźć się w społeczności wyspy, tak jak napisałeś w pierwszym poście. Raczej bym celował w inne, dział pomoc nie dotyczący Tibii.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 12 years ago (101121h)
No tak dodać taki.
A co do tego co proponowałem to dobrze że mi przypomniałeś o tym podforum newbies ;p
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 12 years ago (101121h)
To, że nikt z ważniejszych nie odpisał nie oznacza, że propozycja została olana. Praca ważniejszych z reguły nie jest widoczna dla zwykłego użytkownika. Prawdopodobnie twoja propozycja była po cichu przedyskutowana w dziale niewidocznym dla zwykłych użytkowników i została odrzucona, ponieważ o ile dobrze pamiętam, to nie była dokładnie sprecyzowana. Nie napisałeś, że ma to dotyczyć pomocy w kategorii "inne".
Jak ja pisałem propozycje, to nikt nie odpisał, a i tak niektóre zostały wprowadzone ;)

Twoją propozycję oczywiście popieram ;)
Do you like the post?

Battle Sheep

Battle Sheep (User) (5 threads, 89 posts) posted 12 years ago (101120h)
No również popieram. Dotyczący kategorii innej niż tibia ;d
Do you like the post?
Showing 1 to 9 of 9 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.