You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
5
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (100645h)
Warn za publiczne pokazanie dowodu na nieuczciwość pewnej osoby, gdzie Kyron miał do tego specjalne konto, dział, temat.

Niezliczone płacze i żale na sb o nieuczciwości forumowiczów.

Mądrowanie się niektórych użytkowników.

Brak obiektywnego podejścia do userów przy różnych wyborach (nic nie sugeruje, wyjdzie z czasem).

Ciągłe marudzenie jak to jest źle, że strona to i tamto...

Teksty rodem z gimbazy, od osób uważających się za poważne.

@@
Nie wymieniam z nicków, nie opisuje określonych sytuacji. Nie mam zamiaru toczyć kłótni, a ten kto jest na bierząco będzie wiedział o co chodzi.

@@
Masz czegoś dość? Żenuje Cię że coś jest takie, a nie inne? Coś Cię zdenerwowało? Napisz tutaj, pokażmy gorszą prawdę o portalu.

(usunięcie tematu będzie pięknym objawem arogancji)

Zapraszam do dyskusji.
Do you like the post?

Cezet

Cezet (User) (3 threads, 120 posts) posted 11 years ago (100645h)
Dokładnie nie wiem po co temu trollowi (kyronowi) 2 konta na forum ?? zęby z jednego zgrywać "miszcza gry" ? a z drugiego bluzgać??
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (100645h)
Temat nie zostanie usunięty - o to się nie martw.

Zdaję sobie sprawę, że pewna część tekstu tyczy się mojej osoby i przepraszam was za niepotrzebną wymianę zdań z Kyronem. Po prostu dość mam ciągłych żali kierowanych w stronę innych użytkowników. Zarejestrowałem się tutaj głównie dla rozrywki i poznania interesujących osób. Dzisiejsza rozmowa na Shoutboxie pokazała, że może być normalnie, w co mocno wierzę.

@Cezet
Na głównym koncie Kyron otrzymał tygodniowy odpoczynek od forum. Być może ochłonie i ustabilizuje swoje zachowanie.
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (100645h)
Teraz na spokojnie.

Pisałem już o usunięcie moich kont Cezecie. A Ciebie nie bardzo rozumiem czemu tu wchodzisz raz na miesiąc żeby się do czegoś przyczepić.

+ Z całym szacunkiem do MDN'a bo prywatnie spoko gość i zajebiście go szanuje za to, że ze mną i niektórymi wytrzymuje, ale to forum potrzebuje wg mnie nowego administratora tudzież nowej osoby z ranga prezes/menager. Kogoś kto się ruszy do czegoś i kto potrafi komuś powiedzieć "zrób to albo wypier***".

Pozdrawiam
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (100644h)
Temat nie zostanie usunięty - o to się nie martw.
Potwierdzam.

Dziwne, że nie było żadnych pretensji do mnie o tutaj
Warn za publiczne pokazanie dowodu na nieuczciwość pewnej osoby, gdzie Kyron miał do tego specjalne konto, dział, temat.
Nie tylko tam.
Mądrowanie się niektórych użytkowników.
Dopisałbym debilne odpowiedzi na proste pytania.
Brak obiektywnego podejścia do userów przy różnych wyborach
Niektórzy tutaj oceniali tylko subiektywnie...
Ciągłe marudzenie jak to jest źle, że strona to i tamto...
True.
Teksty rodem z gimbazy, od osób uważających się za poważne.
ała...
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 11 years ago (100643h)
Od jakiegoś czasu chociaż raz dziennie, widzę przekleństwo na SB i z reguły są to stałe osoby. Nie będę wymieniał jakie, bo one same o tym dobrze wiedzą. Czy to tak trudno powstrzymać się na forum?
Je też lubię sobie poprzeklinać, ale są miejsca w których jednak trzeba zachować pewne granice min. na forum. Jak ktoś was zdenerwuje, zignorujcie to a wtedy pokażecie klasę. Jak ktoś was wyzwie, to przypomnijcie sobie słowa:
kozak w necie...
Chyba każdy zna.
i tyle w temacie ;)

MDN' nie zamykaj strony tylko do roboty ;)
Najlepiej wyeliminować kozaków i prowadzić forum, chociaż dla tych paru uczciwych graczy. Na razie piszcie poradniki, nawet takie oczywiste, byleby coś było a stronę główną z czasem się zrobi. Je też za parę dni będę miał więcej czasu, to zrealizuje projekt i może zwerbuje kogoś.
Do you like the post?
Showing 1 to 6 of 6 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.