You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
715
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago
Witam :D
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Postanowiłem założyć temat dotyczący świata na którym gram. Za pewne słyszeliście, iż Elysia przez jakiś czas była martwym serverem, jeżeli chodzi o Rookgaard. Jednak od niedawna część starej paczki powróciła do gry. Nasza dawna gildia Rookgaard Circle przestała istnieć, jednak my, dawni jej członkowie kontynuujemy jej dewizę. Jest to temat dla wszystkich rookstayerów z Elysii, dlatego zachęcam do dzielenia się sukcesami swoich postaci.
Na początek kilka moich zdjęć:
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago
Nice
powodzonka
Do you like the post?

Imriksik

Imriksik (User) (1 threads, 193 posts) posted 11 years ago
Cześć wszystkim :) Również jako rookstayer z pewnym doświadczeniem na Elysii i jako dobry kumpel Nemiego będziemy rozkręcać ten temat o tak zacnym świecie jakim jest Elysia :) Chcemy, aby jak najwięcej rookstayerów z Elysii chwaliło się dokonaniami w tym temacie. Od siebie dodam, że spotkałem na rooku elysii super ludzi (w tym Drosik), którzy są na prawdę w porządku i zawsze można na nich liczyć :)

Na początek kilka screenów ode mnie :)
Ale się rozpędziłem :) Mam nadzieję, że ten temat rozkręci się tak jak ja w tym poście :) Na koniec jeszcze niedawne spotkanie z bossem szczurów :)
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago
Gratulacje :) Zapowiada sie ciekawe temat :D Cisnij do przodu ! :]
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago
Ładnie się zapowiadacie, powodzenia w prowadzeniu albumu.
Do you like the post?

Imriksik

Dziękujemy :) Mamy nadzieje, że inni gracze z elysii również dołączą się do tematu. On jest dla wszystkich graczy z elysii :)
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 11 years ago
Nie wiem dlaczego, nie potrafie tego wytlumaczyc,ale mysle ze jest to jeden z lepszych tematow,chociaz jest tylko "pare" screenow:). Czekam na kolejna dawke :).

Powodzonka :)
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago
Jest mi niezmiernie miło przywitać nowych użytkowników na forum. Z przyjaciółmi zawsze gra się najlepiej, dlatego też czekam na wysyp zdjęć z Elysii, a album będę przeglądał systematycznie. Gratuluję awansów oraz kolekcji, mam nadzieję, że zagościcie tutaj na dłużej.
Do you like the post?

Drosik

Dziękujemy wszystkim :D A oto moja kolejna porcja zdjęć:
Do you like the post?

Imriksik

Witam Was ponownie :) Niedawno porządkowałem ss'y i znalazłem kilka ciekawych :P Czas na kolejną porcje sreenów, trochę starszych, trochę nowszych :)

Dzisiaj - loot z minotaura. Bronze amulet :P Niby nic wielkiego, ale z racji takiej, że ostatnio bardzo rzadko wypada postanowiłem więc wykonać ss'a :p. Chciałbym również nadmienić iż jest to mój pierwszy bronze amulet od dość dłuższego czasu. W przeszłości posiadałem kilka sztuk, niestety jednak gdzieś mi przepadły, a ja nie pamiętam gdzie :/

Kolejne zdjęcie przedstawia mojego pierwszego ubitego shenga na Elysii :) Hunt ten miał miejsce 2 lata temu w styczniu. Było to dość miłe spotkanie, ponieważ na pierwszym zabiciu dropnął knife :) Niestety dane mi było tylko spotkać 2 shengi w karierze, drugiego udało się ubić ok. 2 miesięcy temu..

Stare dobre czasy , super paczka, szkoda że nie wszyscy grają już... Tu jest pokazany trap na WT w trakcie czekania na bota :)
A tu osiągnięcie z przed roku, udało mi się zdobyć full citizen outfit, który bardzo lubię nosić, gdy posiadam PACC :)

Nadeszła kolej na dodanie screena z awansem na 22 club, fota z przed ponad miesiąca

W tym tygodniu, udało mi się również awansować na 28 poziom shieldingu :)

A tutaj fotka z maja, wbiłem wtedy milion expa :)

I na koniec tej serii screen z poprzedniego tygodnia, półtora miliona expa :) Trzymajcie się :)
.
Do you like the post?

Bzyku Master

Bzyku Master (User) (2 threads, 18 posts) posted 11 years ago
Witam. Gratuluje kolegom awansów.

a tu kilka moich awansów i innych fotek :)

51 lvl
[/url]

Uploaded with ImageShack.us

Hallowen :)

[/url]

I jeszcze ciekawostka.. w Hallowen zalogowowałem się na postać Na serverze Olympa w celu odwiedzenia ,,Strasznego Królika".. To co zobaczyłem przerosło wszelkie oczekiwania.. Zamiast jednego były dwa !!

[/url]

[/url]

Narazie to wszystko z mojej strony. Jeszcze raz gratuluje awansów.
Postaram się coś poszperać i znaleźc kilka zapomnianych fotek :P

Pozdrawiam
Bzyku.
Do you like the post?

Kaniek

Kaniek (User) (2 threads, 21 posts) posted 11 years ago
Rzeczywiście dziwne, że na tej olympie trafiły się dwa króliki, może to jakiś bug. Podoba mi się też, że tworzycie taką wspólną grupę, gdyż takich już chyba nie ma na rooku (raczej). Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych huntach no i w całej reszcie też zresztą. :)
Do you like the post?

Kwiatek

Kwiatek (User) (2 threads, 63 posts) posted 11 years ago
2 króliki a umnie ciągle ktoś go lura i za cholere znaleźć nie mogę xd Graty i powodzonka :)

@down
My bad :D dziękówa ;p
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago
Nie ma już królików ;p
Do you like the post?

Drosik

Witam ponownie :D
Gratuluje kolegom awansów i życzę dalszych sukcesów. Dzisiaj wstawiam zdjęcia z dawnych meetingów gildii Rookgaard Circle.
Oraz zdjęcie z Wigilii 2009:
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 716 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.