Tutroksi (User) (0 threads, 14 posts) posted 6 years ago (51535h) Zajebiście, że masz taki achievement gratki mordo ;)
Dopiero wróciłem po robocie pogadam z dziewczyną wbije na tournament potem edytuje posta co i jak
Dzis mialem 83 jak wychodzilem z chaty o 10tej wczoraj w nocy 73 miejsce z 51 lvlem i zrobionymi dwoma charmami (gobliny + cyce które cisnałem na samym poczatku bo udało mi się dorwać stealth ringa z marketu za 2k) teraz 93 to znaczy, że coraz więcej graczy marnuje juz swój czas ponieważ wcześniej do ssa miałęm większe spadki z 30 na 45 z 53 na 78 itd. jutro znowu na rano do roboty i weekend wolny wieć mam nadzieje przywastować swój czas od jutra do niedzieli i mam nadzieje dokonać rozsądnych wyborów bo to w tym turnieju jest najważniejsze.
Nie wiem czy to możliwe i czy zalicza na turnieju i ile jest za to pktów ale luruje doga ze środka miasta pod thais temple i ubijam po czym wbijam od razu do pz schodzi 1 sekunda 25 dogów i charm zaliczony. Nie wiem ile to pktów ale warto sobie zaznaczyć , ze tak można, mozna też zainwestować w 2 firebomby ponieważ jest double time resp
Niestety prawdą jest to , że na torunamencie najlepiej jest grać we dwie osoby solo jest ok ale we dwójke jest o wiele lepiej.
Jeśli masz full team myśle, że nie ma możliwości abyś był poniżej 75 w rankingu nawet bez użycia TC.
Po pierwsze charmy wchodzą o wiele szybciej bo musisz tylko hitnąć potworka aby zaliczało do charmów.
Po drugie potworki padają szybciej i jest mniejsze zagrożenie , ze padniesz.
We dwójke exp także leci szybciej tak samo jak i charmy o full teamie już nawet nie mówie.
Co do mojej sytuacji aktualnie 93 miejsce. Zostało mi dużo godzin prawie połowa jak nie ponad i mam nadzieje, że uda mi się wbić na 75 miejsce do 27ego o ile kolejni gracze z kasą nie wbiją na turniej.
Co najważniejsze w turnieju to dobry plan ponieważ każda sekunda się liczy dlatego MS to najlepszy wybór najważniejszy czar? Utana Vid potem wavy, potem runa które niestety kosztują ale są wszelkiego rodzaju sposoby aby zdobyć pieniądze.
Ja miałem 10 manasów 0 pieniędzy i udało mi się w godzinke zdobyć 30k profitu w samej kasie i 10 lvli nie licząc itemktów do Yasira
Duo? Myśle, że Sorc + Ed to najlepsze połączenie ale może być także Ed + Rp do nabijania wspólnych charmów najpierw a potem do power lvlowania ale jednak Ed + sorc to lepsza opcja chyba, że macie w planach bicie czegoś surowszego wtedy rp może to tankować a w razie kłopotów można go leczyć poza tym palek może zbierać fajne pule dla EDa gdy ten używa avalanche.
Do 4 team hunta polecam Ancienty / Hero cave czyli dodatkowe charmy które łatwo jest wbić jedynie w full pt.