You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Angelos Marlos(User) (5 threads, 11 posts) posted 13 years ago (112077h)
Hejka, jestem tutaj nowym użytkownikiem portalu.. mam następujące pytanie - gdzie dokładnie znajduje się spawn Munstera? wiem jedynie że w kanałach pod wioską i na poziomie -2.... z góry dzięki za pomoc
Do you like the post?
Battle Sheep(User) (5 threads, 89 posts) posted 13 years ago (112076h)
Spróbuje Ci to opisać...
Schodzisz na środku miasta kanałami i idziesz jak najbardziej w prawo... potem droga będzie prowadzić Cię do góry, gdzie znajdziesz dziurę z drabinką.. gdy zejdziesz musisz wszystko obejść sa ram raty i cave rat ;d i pojawia się właśnie munster.
Do you like the post?
ModeRook(User) (9 threads, 206 posts) posted 13 years ago (112076h)
Czesc
Wujek google Tobie powie wszystko ;) wystarczy poszukac,a no i miec checi do tego
Powinno pomoc, powodzenia w polowaniu na Króla Szczurów ;)
Do you like the post?
Angelos Marlos(User) (5 threads, 11 posts) posted 13 years ago (112076h)
a dzięki wielkie battle sheep ;) a wiecie kiedy on najczesciej sie pojawia? po resie serwa? wieczorem? ;p słyszałem ze jak sie pojawia duzo szczurow na dachach to oznacza ze jest Munster ale nie wiem czy to prawdziwa teoria.
Do you like the post?
Endriu Welc(User) (4 threads, 167 posts) posted 13 years ago (112075h)
Nie ma określonej pory dnia, Munster pojawia się randomowo, dla przykładu pojawi się na twoim serwerze o 7 rano, a następny może się pojawić za dwa miesiące o północy.
Do you like the post?
Freszol(User) (40 threads, 761 posts) posted 13 years ago (112070h)
Angelos Marlos wrote:
a dzięki wielkie battle sheep ;) a wiecie kiedy on najczesciej sie pojawia? po resie serwa? wieczorem? ;p słyszałem ze jak sie pojawia duzo szczurow na dachach to oznacza ze jest Munster ale nie wiem czy to prawdziwa teoria.
18-24 z tego co można zobaczyć w statystykach i z własnego doświadczenia ;)
Do you like the post?
Ven(User) (8 threads, 295 posts) posted 13 years ago (112069h)
Ja zaczynałem sprawdzać już po 12-tej , nie ma żadnej reguły :) Choć faktycznie i poźniej tym stopniowo coraz więcej się ich pojawia :)
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.