You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100186h)
Uwaga uwaga!
Oficjalnie ogłaszam konkurs Pure Rookstayers! Od razu przejdę do konkretów.
Osoba która wygra dostaje PACC na 30 dni. W przypadku posiadania PACCA / wielkiej niechęci do posiadania go jest możliwość otrzymania równowartości w PLN.

Jak wygrać? To proste! Wystarczy spełnić poniższe kryteria:
Stwórz nową postać na serwerze Antica (postaci na innych światach nie liczą sie) wbij poziom 8, Zdobądź 7 achievement points, wykonaj dragon corpse quest,wbij 40 fishingu, Zdobądź 10 platynowych monet. Uwiecznij wszystko na screenshocie i wstaw w komentarzu - pierwsza osoba która spełni te wymagania na jednej postaci wygrywa.

ALE ALE

To by było za proste, dlatego mam dla was przygotowane utrudnienia:
- sword, club, axe, fist, distance oraz shielding maja pozostać na poziomie 10 i 100% to go. Chociażby jeden procent w czymkolwiek dyskwalifikuje postać (ale możesz zrobić kolejna)
- każda śmierć postaci dyskwalifikuje ją. Ta od kraknaknorks demon też.
- nie przerzucaj złota na chara. Całe złoto musi być zarobione własnoręcznie na Pure postaci
- na każdym screenshocie muszą być widoczne wszystkie paski skilli

Miłej zabawy ^^
Do you like the post?

Zoxks

Zoxks (User) (14 threads, 288 posts) posted 11 years ago (100185h)
Bedzie hard.....
Ale nei ma rzeczy nie mozliwych poprostu ludzie ich nie probowali :)
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago (100172h)
Jak to zrobic zeby skille byly na 0 :O ? Party czy jak ? :]
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100171h)
Już wam podpowiem bo idzie coś mozolnie:

żeby dostawać expa i nie wbijać skilli trzeba mieć exp share w party. Musicie też aktywnie uczestniczyć w walce, ale nie możecie atakować potwora, żeby nie nabić skilli. Sami wpadnijcie jak uczestniczyć a nie bić :)

Powodzenia!
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (100169h)
może po prostu zaznaczyć żeby go bić, ale do niego nie podchodzić. :)
ja w to się nie mam zamiaru bawić, ale mogę pomóc komuś wejść na trop.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100169h)
Teraz proszę o szczerą opinię: jeżeli brzmi to nudno to mam pomysł na inny konkurs, więc powiedzcie czy ten jest nudny i bez sensu
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 11 years ago (100169h)
Jezeli w puli bedzie PACC to bym poprosil o inny konkursik :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100169h)
Będzie ^^
wstawie wieczorem albo jutro

TEN konkurs jest odwołany
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (100169h)
Ja proponuje nie 'kto pierwszy ten lepszy', a kto zrobi ciekawszy screen/ciekawiej przedstawi zadanie.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (100168h)
Yo Adriana.

Jest mi niezmiernie miło, że próbujesz rozruszać społeczność wyspy i forum konkursami. Podbijam natomiast do propozycji AdiQ'a, bo o wiele lepszy według mnie byłby konkurs twórczy.

Twoja obecna propozycja ma jedną główną wadę. Screnny jest bardzo łatwo podrobić, dlatego każdy uczestnik konkursu musiałby potwierdzić wykonanie zadania filmikiem (choć tutaj też zdarzają się fejki), bądź skorzystaniem z TibiaCast.

Oczywiście jako organizator masz prawo podjąć jakąkolwiek decyzję, ale prosiłeś o radę, więc napisałem.
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.