You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
61
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100236h)
Hejka wszystkim z rookie.com.pl!

Poprzedni konkurs miał parę wad, ale po przemyśleniu udało mi się przekuć go w coś, co mam nadzieję jest lepsze.

Nagroda: 30 dni PACC lub równowartość w PLN.

Warunki:
- Nowa postać, założona najwcześniej 14 listopada 2013, na serwerze Antica.
- Maks level 1 (EDIT: Można wbić więcej, ale jedyny exp jaki można zdobyć na postaci to ten z questów! Exp share itd. jest zabronione)
- Skille (fist, axe, club, sword, dist, shielding) ma zostać na 10 bez żadnego procenta wbitego
- Jeżeli twoja postać zginie to wszystkie screenshoty wrzucone PO czasie śmierci widocznym na Tibia.com nie będą się liczyć. Poprzednie zostają i liczą się. Możesz także zrobić nową postać.

Co zrobić?

Nie łamiąc żadnego warunku zrób coś super. Po prostu. Zaskocz nas. Wymyśl coś błyskotliwego i zrób to na twojej postaci. Wbij duży fishing, zbierz dużo złota, cokolwiek COKOLWIEK. Może to być filmik, screen, poradnik, cokolwiek zawierające twoje dokonanie. Ma być wielkie, może być sprytne, ma nam się spodobać. Ograniczają was tylko warunki powyżej i wasza kreatywność.

Swoje dokonania w formie dowolnej wstawiacie do 23 listopada do północy. 24 listopada odbędzie się ocenianie :)

Powodzenia i przede wszystkim dobrej zabawy! Trzymajcie ten temat żywy, możecie się grupować, możecie trapować konkurencję, możecie stosować wszystkie brudne sztuczki, wstawiajcie screeny z tego co robicie, niech powstanie fajny temat i fajny konkurs :)

Good Luck and Have Fun!
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (100235h)
Niby trochę prostszy, ale jednak nie na moje siły. :D
Powodzenia wszystkim uczestnikom. :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100235h)
Czemu nie na twoje siły? Wg. mnie jest z tego fajna zabawa :D
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (100235h)
Fajna zabawa, ale nie mam czasu na grę w tygodniu :)
Do you like the post?

Rookrock

Rookrock (User) (0 threads, 11 posts) posted 11 years ago (100233h)
Fajna zabawa i tak dalej, ale ciężko cokolwiek wymóżdżyć :)
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100233h)
Postanowiłem podrzucić wam parę pomysłów na to, co możecie robić na takiej postaci:

Zrobiłem 1 misję RGQ, Mino hell quest, Bear Room quest, Present Box Quest, Rat Quest.
Wbiłem 18 fishingu
Zarobiłem z 300 golda łącznie

A co najważniejsze - naprawdę, naprawdę (i to nie jest jakaś głupia propaganda) fajnie się bawiłem wymyślając co mogę robić, szukając ograniczeń... Spędziłem jak głupi 4 godziny na tej postaci i przed chwilą uświadomiłem sobie jak jest późno.

Czekam na chętnych - wszyscy biorący udział dajcie linka do swojej postaci na Tibia.com i wstawiajcie screenshoty, żebyśmy mogli ocenić wasz progress.

:)
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (100218h)
1Q czy mozna dac kilka ss?

@ edit mam juz pomysly
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100218h)
Możesz dać tyle SS ile chcesz
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago (100214h)
Czyli co trzeba zrobic ? 0 skilli level tylko po quescie i co dalej ?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100213h)
I dead = koniec obecnej postaci.

Wymysl coś fajnego i zrób to :)
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (100213h)
Na dobry początek zacznę podnosić poprzeczkę :D

Specjalnie oddzielny post :)
P.S niech nikt nie kopiuje tego pomysłu :p
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100211h)
Fajnie, że podniósł ktoś poprzeczkę :)

Nieźle, fajny pomysł (+ za oryginalność) ale postaraj się bardziej ^^
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (100211h)
To dopiero poczatek
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (100211h)

Mimo, że napisałem, że wszystko dozwolone, to nie lubię botów więc poprzeszkadzam :)

Pozdro Kacea :)
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 11 years ago (100210h)
Haha :) , Dziekuje za podrowienia :D
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 62 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.