You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (100203h)
Serdecznie zapraszam do luźnego wywiadu z forumowym redaktorem, Lady Ariadną!

Pixio: Siemanko! Masz coś przeciwko, żeby odpowiedzieć na kilka pytań?

Lady Ariadna: Hej :) Nie, dawaj śmiało :D

Pixio: No to zaczynamy z grubej rury. Jak masz na imię oraz czym się interesujesz?

Lady Ariadna: Jestem Michał, mam 17 lat (w marcu 18), mieszkam w Gdyni, interesuje się graniem w gry MMO tak, żeby inni pukali się w czoło :D

Pixio: Mieszkasz w Gdyni, więc może interesujesz się piłką nożną? Kibicujesz Arce?

Lady Ariadna: Nie interesuje się piłką, ale jak już komuś mam kibicować to Arce :)

Pixio: Więc szybko zmieńmy temat. Po pytaniu z grubej rury czas na standard. Co Cię skłoniło do gry na Rookgaardzie?

Lady Ariadna: Wyjście z Rookgaardu za pierwszym razem zajęło mi masę czasu, żeby to przyśpieszyć czytałem pełno rzeczy o Rooku w stylu "jak przejść szybciej". I chyba tam przeczytałem o Rookstayerach.

Pixio: A grasz na Mainlandzie?

Lady Ariadna: Najbliżej maina to IoD, na Mainie nie. Nie pociąga mnie to, za duży świat, zbyt wiele rzeczy do zrobienia, żeby zostać zauważonym, brak fajnego community. No i ciągłe PK :)

Pixio: Czyli zostałeś na Rookgaardzie, bo na Main jesteś zbyt słaby w walce?

Lady Ariada: Można tak powiedzieć, przez lagi i brak chęci do skillowania na Mainie bylem dużo w tyle z rówieśnikami i dostawałem po du*ie co chwile :D

Pixio: Ok, zejdźmy z tematu samej gry. Co powiesz o takich użytkownikach forum jak MDN', Cezet czy ABAROS?

Lady Ariadna: O MDN'ie nie wiem dużo, mało się udziela na forum od kiedy jestem na Rookie.com.pl. Patrząc po Shoutboxie, Cezet to zwykły prostak. Z ABAROSem się świetnie pracuje, fajnie rozmawia i ogólnie sprawia wrażenie miłego :)

Pixio: Jakie potwory z Maina powinni dodać na Rookgaard?

Lady Ariadna: Żadnych :) Ludzie często nie rozumieją, ze zabiłoby to klimat. Przykładowo: "JO DODAJCIE DRAGONY I HYDRY I BLAK KNAJTA I BRONIE I ZRÓBCIE WEJŚCIE DO MINO MAGA". Ewentualnie, jeżeli mieliby coś dodać, to żeby były to potwory nie dające żadnej broni / pancerza, czyli jakiś boss, może jakiś mocniejszy od Shenga trochę, gdzieś gdzie nowi gracze raczej nie zawędrują, bez żadnej wariacji w loocie.

Pixio: Kogo z forum zabrałbyś na bezludną wyspę?

Lady Ariadna: Cezeta. I zostawił tam.

Pixio: Opowiesz może jakąś szaloną szkolną przygodę?

Lady Ariadna: Jestem raczej grzecznym chłopcem :P Ale pamiętam jedną akcję jeszcze w gimnazjum (jedynka w Gdyni) jak popychaliśmy się dla zabawy z kolegami, i jeden zaczął uciekać, więc rzuciłem w niego plecakiem. Uskoczył i plecak podciął moją panią od matmy, która spadła ze schodów i przez parę dni nie przychodziła do szkoły.

Pixio: Co działo się potem? Były jakieś konsekwencje?

Lady Ariadna: Mieliśmy trochę nieprzyjemności jako klasa, ale to już nudna historia ^^

Pixio: Rozwiązałeś jakąś zagadkę Rookgaardu?

Lady Ariadna: Nie, chociaż bardzo żałuję. Kiedyś maniakalnie czytałem wszystko co można o SoF i snułem własne domysły, ale sam dla siebie, nie śmieciłem żadnych stron.

Pixio: Jakiej muzyki słuchasz?

Lady Ariadna: Ogólnie House (Archie V) i muzyka klubowa, ale ostatnio słucham Lindsey Stirling (skrzypce).

Pixio: Szybkie pytania, co Ty na to?

Lady Ariadna: Jasne, wal śmiało :D

Pixio: Okazało się, że pytania są takie szybkie, ze muszę coś wymyślić na poczekaniu. Bot?

Lady Ariadna: Śmieć.

Pixio: Wódka czy piwo?

Lady Ariadna: Abstynent :)

Pixio: Najlepszy Rookstayer?

Lady Ariadna: Rookguardian De'Bove i Sunrise. Ex aequo.

Pixio: Adiq?

Lady Ariadna: Fajny, ale ciężki w obyciu ^^

Pixio: Dice?

Lady Ariadna: Kupię ^^

Pixio: Ok, to wszystko. Możesz teraz kogoś pozdrowić i dodać coś od
siebie.

Lady Ariadna: Pozdrawiam Rodziców jak zawsze :D No i resztę Rookie.com.pl, bo to jednak super fajne forum.

Gardor ;)
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (100203h)
Fajny wywiad, będziesz przeprowadzał więcej?
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (100203h)
@Aurox
Tak, mam zamiar stworzyć taką małą serię wywiadów "Na luzie" :)

Gardor ;)
Do you like the post?

ModeRook

ModeRook (User) (9 threads, 206 posts) posted 11 years ago (100201h)
To czekam az bedzie moja kolej haha :D
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (100200h)
Pixio: Jakiej muzyki słuchasz?

Lady Ariadna: Ogólnie House (Archie V) i muzyka klubowa, ale ostatnio słucham Lindsey Stirling (skrzypce)
Nie Ty mi ją pokazałeś? :D
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (100188h)
Serdecznie zapraszam do luźnego wywiadu z forumowym redaktorem, Lady Ariadną!
Mała sugestia: trochę oczojebny jest ten kolor. Zdecydowanie lepiej wygląda "z Lady Ariadną"

Pixio: Mieszkasz w Gdyni, wiec może interesujesz się piłką nożną? Kibicujesz Arce?

Lady Ariadna: Nie interesuje się piłką, ale jak już komuś mam kibicować to Arce :)

Pixio: Wiec szybko zmieńmy temat. Po pytaniu z grubej rury czas na standard. Co Cie skłoniło do gry na Rookgaardzie?

Pixio: Czyli zostałeś na Rookgaardzie, bo na Main jesteś zbyt slaby w walce?
Zabrakło ogonków i tym podobnych.

Lady Ariadna: Żadnych :) Ludzie często nie rozumieją, ze zabiłoby to klimat.spacjaPrzykładowo: "JO DODAJCIE DRAGONY I HYDRY I BLAK KNAJTA I BRONIE I ZRÓBCIE WEJśCIE DO MINO MAGA". Ewentualnie, jeżeli mieliby coś dodać, to żeby były to potwory nie dające żadnej broni / pancerza, czyli jakiś boss, może jakiś mocniejszy od Shenga trochę, gdzieś gdzie nowi gracze raczej nie zawędrują, bez żadnej wariacji w loocie
Brak spacji i mała litera w wyrazie pisanym dużymi.

Ogólnie w kilku miejscach brakuje jeszcze kropek na końcu zdania. Większych błędów nie zauważyłem.

Gratuluję przeprowadzenia wywiadu. Na prawdę jestem pozytywnie zaskoczony odkąd wszedłem w temat i zobaczyłem kto go stworzył. Bardzo fajnie, że zabrałeś się za taką formę. Takie pozornie krótkie i luźne treści czyta się bardzo przyjemnie.

Oczywiście czekam na kolejne części. Przydałoby się, żebyś wyróżnił w nich same nicki np. twój na biało, a kogoś tam na pomarańczowo. No i jakieś dwa-trzy zdjęcia, żeby wywiad nie stał się monotonny i zlany w jedną nudą całość. Pytania są poniekąd powielane z rookstayer.dbv.pl dlatego liczę, że w następnej edycji twoja ingerencja twórcza będzie większa.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (100187h)
@ABAROS
Dzięki za wyszczególnienie błędów i za wskazówki :)

Gardor ;)
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (100185h)
Pixio: Kogo z forum zabrałbyś na bezludną wyspę?

Lady Ariadna: Cezeta. I zostawił tam.
Dobry pocisk :D ja bym tam Insahorisa zostawił jeszcze.
Strzeż się bo ja z Wiktorem jesteśmy za Lechią ^^
Pixio: Adiq?

Lady Ariadna: Fajny, ale ciężki w obyciu ^^
Wiem, wiem...mam ciężki charakter :p
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago (100139h)
Mogliscie jakies ss dodac chociaz :<
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (100139h)
@Bonok

Miałem zrobione, ale nie zapisały się :<

Gardor ;)
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.