You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
11
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1495 posts) posted 12 years ago (101275h)
Level One Lady potrzebuje waszej pomocy!

Rozpocząłem ostatnio swój projekt zdobywania achievementów (osiągnięć) na swojej pierwszopoziomowej postaci. Fajna zabawa z tego jest, ale już teraz widzę, że bez waszej pomocy nie dam rady zdobyć wszystkich.

Proszę użytkowników Rookie.com.pl o pomoc w zdobyciu moich celów!

Duży koszt Potion Addicta, mała ilość Mino Leather do Exemplary Citizen i rzadkość Dice uniemożliwiają mi spełnienie mojego marzenia, dlatego zgłaszam się do was z prośbą i propozycją:
Za każde:

50

lub
50
Na serverze Amera dam 30 dni Premium, a za
Na serverze Amera dam 90 dni Premium.

Bardzo proszę wszystkich o pomoc.

Jeżeli obiecasz zdobyć jakąś chociaż część potrzebnych przedmiotów mogę załatwić Twojej postaci na Amerze cały rook set.

Pomóżcie mi rookie... jesteście moją jedyną nadzieją ;)

Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 12 years ago (101275h)
O jaa, z wielką chęcią bym Ci pomógł, ale wątpię, że z moją chęcią do gry bym zrobił cokolwiek pożytecznego ;) Niemniej jednak trzymam za Ciebie kciuki :)

Gardor ;)
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (101275h)
Cel calkiem orginalny, ale czy serio chcesz placic real kase za kilka cyfr w starej grze?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1495 posts) posted 12 years ago (101274h)
Na pewno są na tym forum ludzie, którzy chętnie dostali by real kasę (chociażby PACC) za cyferki i obrazki w starej grze ;) A ja bardzo chcę wbić te achievementy.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (101274h)
Zobaczy sie co da rade zrobic, jak znajde tam cos to dam znac. P.S moze cezet bedzie zainteresowany.
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 12 years ago (101274h)
Może założę chara na amerze i będę obczajał munsterka ;p W razie czego napisze Ci w Tibii i załatwiłbyś mi jakąś mace i arma =]
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1495 posts) posted 12 years ago (101188h)
Podbijam temat!
Oferta cały czas aktualna a chyba obecni pomocnicy trochę się wykruszyli :( Potrzebuję CC, Mino Leathers oraz Dice na Amerze, płacę PACC lub 40 zł za leathery/cc i 90dni pacc / 120 (!) zł za dice!
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (101188h)
Chyba poczekam na wyzsza stawke zanim zaczne na munka polowac ;) . a i chyba cos powinienem miec na Amerze w koncu to jeden z pierwszych swiatow na jakich gralem ;]
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1495 posts) posted 12 years ago (101187h)
@Lee

Wg mnie 120zł to jest OK cena za czyste szczęście - nikt (może prócz Vena) nie poluje na mustery na Amerze a sprawdzenie czy jest to 5 minut dziennie. Ale to twoja decyzja ;)

jeżeli masz jakieś itemy na Amerze to możemy się dogadać a ja odkupię jakoś coś od Ciebie. W końcu mieszkamy blisko :D
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 12 years ago (101187h)
Mieszkalismy, teraz masz do mnie ponad 1200km ;)
Bede munka Ci sprawdzac ;)
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 12 years ago (101187h)
Teraz już chyba zbyt blisko nie masz xd
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1495 posts) posted 12 years ago (101042h)
BUMP!

@Lee - to co, masz może coś? :)

@Zoxks, @Bedzieplecak - jak coś udało się zdobyć to dajcie, bo chyba już nie chce wam sie grać :(
Do you like the post?
Showing 1 to 12 of 12 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.