You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (99898h)
Pixio: Cześć Rokis! Mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad?
Rokis: Jasne (:
Pixio: Wiemy coś o Twojej postaci, ale niewiele o Tobie. Wiemy, że na imię masz Augusto, masz 22 lata. Gdzie mieszkasz?
Rokis: Mieszkam w Brazylii, w Sao Paulo.
Pixio: Czym się interesujesz?
Rokis: Hmm... Samochodami, sztukami walki, RPG (musiałem to powiedzieć :P).

[/url]

Pixio: Większość Brazylijczyków uwielbia piłkę nożną, zaliczasz się do nich?
Rokis: Nie! Nienawidzę jej!
Pixio: Nie spodziewałem się takiej odpowiedzi, ale ok. Co sądzisz o Brazylijczykach grających w Tibię? Są mili, czy wręcz przeciwnie, niezbyt uprzejmi?
Rokis: Ciężko to określić. Brazylijczycy nie są dobrze oceniani na całym świecie, ale w Tibii znam wielu wspaniałych ludzi, którzy byli wyjątkiem od zachowania w stylu "BRBRBR".
Pixio: Czym to jest spowodowane?
Rokis: "Naszym" stylem. Brazylijczycy zazwyczaj niszczą każdą grę, za którą się zabierają. Powodują problemy, złe zachowanie, oszustwa. Brazylijczycy dominują także Mainland, popatrz na Ocerę. To wstyd być znanym poprzez swoje złe zachowanie, a nie to dobre.
Pixio: Co sądzisz o Greenpeace?
Rokis: Erm, wykonują swoją pracę w celu ratowania świata :p
Pixio: Masz 22 lata, prawda? Studiujesz czy pracujesz?
Rokis: Skończyłem się uczyć, w tej chwili pracuję :)
Pixio: Jaki jest Twój ulubiony film?
Rokis: Hmmm... Ciężko powiedzieć :p
Pixio: Spróbuj :)
Rokis: Lubię "Paranormal Activity (wszystkie części).... Szybcy i Wściekli (także wszystkie)... "Pogromcy Duchów", "Robocop".Ah, ciężko powiedzieć. W pamięci znalazłem to :p
Pixio: Ok. Może wrócimy do Twojego prywatnego życia. Masz dziewczynę, może żonę?
Rokis: Jestem zaręczony :)
Pixio: Gratulacje :) Myślę, że znasz pomnik Chrystusa w Rio de Janeiro. Może słyszałeś także o takim pomniku w Polsce, w Świebodzinie?Jesteś chrześcijaninem?
Rokis: Nie, nigdy nie słyszałem o takim pomniku w Polsce. Nie śledzę żadnej religii. Jestem "neutralny" w tym temacie :P

[/url]

Pixio: Nie interesujesz się piłką nożną, ale co sądzisz o Mistrzostwach Świata w 2014 roku? Wielu Brazylijczyków jest wściekłych.
Rokis: Brazylia nie jest przygotowana na tak welką imprezę. Mamy ważniejsze potrzeby niż budowanie stadionów piłkarskich.
Pixio: Ok, może teraz zagramy w szybkie pytania?
Rokis: Yup!
Pixio: Ulubiony samochód?
Rokis: Hmm... Pierwsze co wpadło mi do głowy to Dodge Charger RT. Nie nowa wersja. Klasyczny Charger <3
Pixio: Druga Wojna Światowa?
Rokis: Hmm, trudne pytanie... Śmierć?
Pixio: Piwo? A może wódka, z której Polska jest bardzo znana?
Rokis: Nigdy nie próbowałem polskiego alkoholu, więc zostanę przy piwie. Dokładniej to butelka Budweiser'a :)
Pixio: Dziękuję Ci za wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Rokis: Wszystkich na rookie.com.pl. Jestem bardzo szczęśliwy, że tak mnie przyjęliście na Waszym forum :)

Przepraszam Was, drodzy czytelnicy, że ten wywiad był tak krótki, niemniej jednak mam nadzieję, że Wam się podobał :) Obiecuję, że kolejny będzie dłuższy :)

Gardor ;)
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99897h)
Ciekawy wywiad, aczkolwiek nic nowego się nie dowiedziałem.
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (99875h)
Muszę przyznać, że według mnie jest to najgorsze wydanie jeżeli chodzi o cykl "Na luzie". Próbowałeś ciągnąć Rokisa za język, ale mimo to udzielał strasznie krótkich i ogólnych odpowiedzi. Spodziewałem się, że gość z takim wiekiem i poziomem ma o wiele więcej do powiedzenia.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (99874h)
Aurox wrote: Ciekawy wywiad, aczkolwiek nic nowego się nie dowiedziałem.
Wiedziałeś to wszystko o nim wcześniej? Bo ja nie, a relacje z nim wydaje mi sie mamy takie same - zerowe.
ABAROS wrote: Muszę przyznać, że według mnie jest to najgorsze wydanie jeżeli chodzi o cykl "Na luzie". Próbowałeś ciągnąć Rokisa za język, ale mimo to udzielał strasznie krótkich i ogólnych odpowiedzi. Spodziewałem się, że gość z takim wiekiem i poziomem ma o wiele więcej do powiedzenia.
Może po prostu gościu jest małomówny i nie chciał pisać zbyt dużo o sobie. Typ charakteru, tego nie zmienisz.

@t
Mi się podobało i dowiedziałem się o nim więcej niż wiedziałem przedtem.
Fajny cykl wywiadów, chociaż potwierdzam słowa Abarosa, że powinien się bardziej rozpisać, zwłaszcza że nie gra miesiąc tylko już pare lat.
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.