You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
1
Language
EN & PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (30165h)
Cześć, Tibijczycy. Jesteśmy dumni, że możemy ogłosić powrót naszej strony do programu stron fanowskich ;).

Nie wnikająć w szczegóły techniczne, prawie 2 lata temu zawiodła rutynowa aktualizacja silnika strony, a ja zdecydowałem się go porzucić i kontynuować prace nad nowym silnikiem (nad którym pracowałem już od jakiegoś czasu). Niestety, zajęło to bardzo dużo czasu, ale w końcu się udało!

Jako, że nie straciliśmy bazy danych, a ja wykonałem już wszystkie potrzebne migracje, możecie zalogować się używając tych samych danych logowania co przedtem albo wygenerować nowe hasła za pomocą swoich adresów e-mail.

Aktualnie możemy zaoferować prosty interfejs, który pozwoli wam zapoznać się ze wszystkimi treściami. Mamy tu również kilka kalkulatorów i tabeli z danymi, które będziemy dalej rozwijać, ale najważniejszym punktem naszej strony jest system śledzenia graczy, logujący ich awanse i degradacje oraz zabicia bossów na danym świecie, jak również boostowane potwory. Poza tym, możecie tutaj dyskutować o wszystkim, co związane z naszą ulubioną wyspą zarówno z nami, jak i innymi Rookgaardczykami poprzez umieszczanie postów w istniejących wątkach albo otwieranie zupełnie nowych w języku polskim lub angielskim.

Nasz aktualny zespoł składa się z 3 osób. Nasz najnowszy nabytek, Stonetitus, jest odpowiedzialny za pisanie niusów w sekcji Blog. Menadżer wydarzeń, Strugu, nadal jest z nami, by pomagać wam przy odbywających się konkursach. A ja, jako administrator, robię wszystko inne.

Jeśli zaobserwujecie coś, co przeszkadza wam w użytkowaniu naszej strony, dajcie nam znać w jakikolwiek sposób.

Jesteśmy otwarci na wasze pytania i propozycje.

Pozdrawiamy,
Ekipa Rookie.com.pl

(w tym wątku dozwolone jest komentowanie zarówno w języku polskim, jak i angielskim)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (30165h)
Hi, Tibians! We're proud to announce that we've finally rejoined the fansite programme ;).

Without going into the technical details, almost 2 years ago, a routine update of the website engine failed and I decided to drop it and continue developing a new engine (as I had already started it as a side project). Unfortunately, it took a lot of time, but I finally did it!

As we didn't lose the database and I've performed all the needed migrations, you can still log in with your username and password or request a new one using your e-mail address.

Currently, we can offer a simple user interface that allows you to read and interact with all the content. We also have a few calculators and data tables and will develop them further, but the main feature of our fansite is the player tracking system logging their ups and downs, as well as boss spawn sightings and boosted creatures. Moreover, you can discuss anything relating to our favorite island with us and other Rookgaardians by posting in an existing thread or creating a new one in Polish or English.

The present fansite team includes 3 people. Our newest member, Stonetitus, is responsible for posting news in the Blog section. The event manager, Strugu, is still here to guide you through our contests. And, as a fansite admin, I'm doing everything else.

If you find anything that bothers you around the fansite, please let us know in any way.

We're open to your questions and suggestions.

Regards,
Rookie.com.pl Team

(it's allowed to post both in Polish and English in this thread)
Do you like the post?
Showing 1 to 2 of 2 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.