You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Trathos(User) (2 threads, 475 posts) posted 3 years ago (27799h)
Proponuję dodać „Pokaż wszystkie posty tego użytkownika”, bo takie szukanie własnych postów, jakie się napisało to zajmuje w uj czasu.
Do you like the post?
Scientist(Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 3 years ago (27796h)
Złota zasada forów internetowych - nigdy nie czytaj swoich starych postów! A tak serio, ta kwestia jest trochę bardziej skomplikowana, więc prawdopodobnie rozwiązanie będę wprowadzał w częściach. Wątek pozostawiam otwarty i będę informował o wprowadzanych aktualizacjach.
Na pewno muszę utworzyć nowy widok dla listy postów.
Poza samym postem, może interesować cię wątek, w którym został on napisany. Dlatego będzie potrzebny dynamiczny link do każdego posta. W jaki sposób obliczyć, na której stronie w wątku znajdzie się konkretny post? Mam już pewną koncepcję, ale jeszcze nie została ona przetestowana w boju. Działa!
Liczbę postów każdego użytkownika w sekcji Users (oraz w profilu) mogę zamienić na odnośnik do listy jego postów. Wtedy będzie można również przeglądać posty innych użytkowników.
Do you like the post?
Scientist(Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 3 years ago (27786h)
Jednak udało mi się to zaimplementować za jednym razem. Powinienes móc kliknąć w liczbę postów danego użytkownika (od wersji 1.0.9, która została już wydana).
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.