You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
2
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Trathos

Trathos (User) (2 threads, 475 posts) posted 3 years ago (27799h)
Proponuję dodać „Pokaż wszystkie posty tego użytkownika”, bo takie szukanie własnych postów, jakie się napisało to zajmuje w uj czasu.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 3 years ago (27796h)
Złota zasada forów internetowych - nigdy nie czytaj swoich starych postów! A tak serio, ta kwestia jest trochę bardziej skomplikowana, więc prawdopodobnie rozwiązanie będę wprowadzał w częściach. Wątek pozostawiam otwarty i będę informował o wprowadzanych aktualizacjach.
  • Na pewno muszę utworzyć nowy widok dla listy postów.
  • Poza samym postem, może interesować cię wątek, w którym został on napisany. Dlatego będzie potrzebny dynamiczny link do każdego posta. W jaki sposób obliczyć, na której stronie w wątku znajdzie się konkretny post? Mam już pewną koncepcję, ale jeszcze nie została ona przetestowana w boju. Działa!
  • Liczbę postów każdego użytkownika w sekcji Users (oraz w profilu) mogę zamienić na odnośnik do listy jego postów. Wtedy będzie można również przeglądać posty innych użytkowników.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (74 threads, 859 posts) posted 3 years ago (27786h)
Jednak udało mi się to zaimplementować za jednym razem. Powinienes móc kliknąć w liczbę postów danego użytkownika (od wersji 1.0.9, która została już wydana).
Do you like the post?
Showing 1 to 3 of 3 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.