You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
29
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29779h)
Właśnie rozpoczynamy kolejny konkurs! Tym razem zaplanowaliśmy dla was 3 misje do wykonania pojedynczą postacią w 3 różnych lokacjach. Zerknij na regulamin, przeczytaj wstęp i zarezerwuj swój czas, aby wykonać zadania... jeśli tylko się ośmielisz.
Terminy
  1. Spotkanie, które zakończy Misję 1 odbędzie się 21 października, o godz. 21:30. Możesz również poprosić o alternatywne spotkanie 22 października, o godz. 21:30.
  2. W Misji 2 możesz skończyć swoje zadanie kiedykolwiek aż do 28 października, godz. 22:00.
  3. Spotkanie, które zakończy Misję 3 odbędzie się 4 listopada, o godz. 21:30. Możesz również poprosić o alternatywne spotkanie 5 listopada, o godz. 11:30.
Zasady
  1. Musisz zgłosić swoją postać poprzez napisanie jej nazwy w tym wątku (możesz to zrobić do momentu, gdy Misja 1 jest oficjalnie zakończona). Musisz również napisać nazwę postaci, na której chcesz otrzymać nagrody (z dowolnego świata gry).
  2. Nie możesz zgłosić wielu postaci i tym samym otrzymać nagród wiele razy.
  3. Nie możesz zmienić postaci po ukończeniu Misji 1.
  4. Najtrudniejsze warunki ukończenia misji mogą zostać anulowane przez organizatorów w trakcie wydarzenia.
  5. Jeśli uda ci się ukończyć Misję 1, Misję 2 oraz Misję 3, to oferujemy 100x Silver Raid Token i 50x Gold Ingot do równego podziału między wszystkimi zwycięzcami.
  6. Nagrody mogą zostać odebrane jedynie na Głównym Kontynencie.
  7. Członkowie zespołu fanowskiego nie mogą wziąć udziału w wydarzeniu.
Wprowadzenie

Gilbert Zweistein: Witajcie! Nazywam się Gilbert Zweistein i jestem dumnym specjalistą ds. innowacji w zamku Króla Tibianusa. Z powodu nieodżałowanej śmierci moich uczniów po podaniu im nieatestowanych mikstur, przypłynąłem na Rookgaard w poszukiwaniu śmiałków, którzy dostarczą mi wszystkie składniki, których potrzebuję do moich nowych badań.
Świat gry oraz pierwsza misja zostaną ogłoszone jutro. Do tego czasu możecie zadawać pytania dotyczące wydarzenia.

Pozdrawiamy,
Ekipa Rookie.com.pl

Odpowiedzi
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29752h)
Odsłoniliśmy obrazki i nazwę postaci. Tym samym, ogłaszamy, że światem wydarzenia jest Versa! Pierwszą misję ogłosimy za parę godzin.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29749h)
Misja 1

Gilbert Zweistein: Na samym początku potrzebuję garnka (albo fiolki z uryną, ewentualnie 1 ciasteczka), dowolnego nożyka, 250 jagód, 50 kawałków sera, 15 wiśni, 5 ciasteczek 1 ciasta i 3 2 bananów. Przyjmę je tylko od wojownika godnego dostąpienia zaszczytu pracy dla Króla Tibianusa, czyli z conajmniej 10. 8. poziomem doświadczenia. Wtedy zacznę gotowanie w Magic and Potion Research Lab.
Gilbert Zweistein będzie przyjmował składniki w sklepie Al Dee w wyznaczonym terminie (patrz pierwszy post).
Do you like the post?

Morales1235

Morales1235 (User) (0 threads, 4 posts) posted 3 years ago (29715h)
Contest character: Temach
Reward character: Hary Portfel
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 3 years ago (29708h)
Pixio von Versa

Nagrody do: Pixio Knight

@edit
Apeluję o niezwłoczne uruchomienie punktu 4 regulaminu. Ciasteczka wypadają zdecydowanie zbyt rzadko i jest to mega uciążliwe. Także ładnie proszę o wypierdolenie ciasteczek z listy niezbędnych rzeczy, dziękuję.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29701h)
Pixiak wrote:@edit
Apeluję o niezwłoczne uruchomienie punktu 4 regulaminu. Ciasteczka wypadają zdecydowanie zbyt rzadko i jest to mega uciążliwe. Także ładnie proszę o wypierdolenie ciasteczek z listy niezbędnych rzeczy, dziękuję.
Rzeczywiście, przyznaję, że jest to zbyt wymagające, a zwłaszcza teraz, gdy czasu do końca jest relatywnie mało, a ujawnionych uczestników jest tylko dwóch.
Tym samym, wprowadzam zmiany w poście z Misją 1.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 3 years ago (29700h)
A i bardzo ładnie bym prosił o możliwość oddania itemków w sobotę do południa, pracka później niestety :(
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29699h)
Pixiak wrote:A i bardzo ładnie bym prosił o możliwość oddania itemków w sobotę do południa, pracka później niestety :(
Wydarzenie nie jest zbyt kompetetywne i chcielibyśmy, by każdy kto zaczął wykonywać misje, ukończył je i otrzymał nagrody.

Terminy, które zadeklarowałem w pierwszym poście zostały przeze mnie dobrane tak, abym na 100% mógł wejść do gry i odebrać przedmioty od uczestników. Istnieje duże ryzyko, że nie będę mógł tego zrobić o innych porach dnia lub nocy. Żeby też nie rozmywać w czasie kompletowania Misji 1, ustalmy, że po 22 października, godz. 23:59, temat ukończenia Misji 1 jest ostatecznie zamknięty.

W najbliższą sobotę mogę dodatkowo zalogować się do gry o 8:00 lub o 23:00. Który termin wybierasz? Będzie to spotkanie otwarte również dla innych, a jego przebieg zostanie udokumentowany w postaci wideo.
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 3 years ago (29699h)
To ładnie poproszę o 23:00.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29699h)
Pixiak wrote:To ładnie poproszę o 23:00.
Potwierdzam, 22 października, godz. 23:00 jest dodatkowym otwartym terminem na oddanie zebranych przedmiotów.
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 3 years ago (29683h)
Postać: Dachshund Kabanos
Nagrody: Oluyu
pozdrawiam
Do you like the post?

Maros

Maros (Moderator) (10 threads, 126 posts) posted 3 years ago (29677h)
done
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29672h)
Misja 2 zostanie ogłoszona za około 30 minut. Do grona zakwalifikowanych graczy można jeszcze dołączyć poprzez oddanie przedmiotów jutro o godz. 23:00 CEST.
Aktualna lista graczy, którzy ukończyli Misję 1:
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (29672h)
Misja 2

Gilbert Zweistein: Praktykanci! Musiałem wyruszyć do Carlin, aby udać się na spirytualne konsultacje na Ghostlandach. Żeby móc pozostać przy życiu wokół moich nieumarłych przyjaciół, potrzebuję podstawowego ekwipunku, a dokładnie Steel Axe, Knight Armor, Battle Shield (albo Dwarven Shield) oraz Garlic Necklace. Poza tym, będę potrzebować Skull Candle, żeby oświetlić sobie drogę, a do tego 35x Bone jako mały podarunek dla mojego duchowego mistrza. Po prostu wyślijcie mi je w paczce! Dodatkowo was wynagrodzę, jeśli przyślecie mi Time Ring, żebym mógł szybciej podróżować.
Możecie wysyłać paczki do Gilberta Zweisteina do 28 października 2022, godz. 22:00 CEST.
Do you like the post?

WagyuBeef

WagyuBeef (User) (0 threads, 1 posts) posted 3 years ago (29658h)
Nick do gry: Lubrama Hawanze
Nick do nagród: Wagyu Beef
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 30 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.