You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
27
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (72 threads, 766 posts) posted 2 years ago
Pixio von Versa dołączył do grona graczy zakwalifikowanych do Misji 2.
Lubrama Hawanze nie dołączył do otwartego spotkania, ani nie zaproponował żadnej alternatywy.
Tym samym oficjalnie zamykamy Misję 1.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (72 threads, 766 posts) posted 2 years ago
Informuję, że otrzymałem pierwszą paczkę z przedmiotami i wciąż czekam na pozostałych uczestników.
Do you like the post?

Scientist

Morales1235, otrzymałem od ciebie paczkę, ale brakuje w niej 10x Bone. Do 28 października, godz. 22:00 CEST możesz dosłać brakujące przedmioty.
Do you like the post?

Morales1235

Morales1235 (User) (0 threads, 4 posts) posted 2 years ago
Dziekuje za informacje! Juz naprawiam pomylke :)
Do you like the post?

Scientist

Ostatnia misja zostanie opublikowana prawdopodobnie za kilka dni, ponieważ muszę wszystko odpowiednio przygotować. Ostatnie zadanie odbędzie się w regulaminowym terminie. Możecie również wykorzystać termin alternatywny, jeśli tylko mnie poinformujecie.

Do finałowej misji zakwalifikowali się:
Do you like the post?

Scientist

Szczęśliwie udało mi się przygotować wszystko szybciej, niż wstępnie zaplanowałem, więc ostatnią misję publikuję już teraz!

Misja 3

Gilbert Zweistein: Dzięki za wasze przedmioty, naiwniacy! Dzięki składnikom, które mi dostarczyliście, udało mi się przyrządzić tyle leczących mikstur, że nigdy nie będziecie w stanie mnie pokonać i odzyskać swoich rzeczy! MWAHAHA!
Możesz zemścić się na Gilbercie dokładnie 4 listopada 2022, o godz. 21:30 CEST. Aby ukończyć misję, musisz:
  • znajdować się na Dawnporcie w chwili rozpoczęcia spotkania,
  • posiadać 8-12 poziom doświadczenia w chwili rozpoczęcia spotkania (zdobywanie kolejnych poziomów w trakcie misji jest dozwolone),
  • aktywnie uczestniczyć w walce,
  • umieścić zdjęcie swojej postaci stojącej obok ciała Gilberta Zweisteina z widocznym opisem z funkcji "Look" (zdjęcie musi być umieszczone na naszym serwerze w sekcji Uploads, pod tagiem Fansite Contests).

Powodzenia!
Do you like the post?

Scientist

Ostatnie spotkanie w grze zakończyło się. Poniżej zostawiam kilka zdjęć z rozgrywki.
Teraz pozostaje mi czekać na wasze zdjęcia, by móc ostatecznie ogłosić was jako zwycięzców!
Do you like the post?

Scientist

King Tibianus: Synowie i córki Thais! W ramach podziękowania za schwytanie zdrajcy, posłaliśmy wam kilka drogocennych artefaktów z królewskiego skarbca. Niech żyje król! Czyli ja!

W związku z tym, że uczestnikom udało się umieścić zdjęcia w sekcji Uploads, nie pozostaje mi nic innego, jak ogłosić zwycięzców. Gratulacje dla Cath oraz Morales1235!
Niebawem otrzymają oni 50x Silver Raid Token, 25x Gold Ingot. Za wykonanie dodatkowego zadania w Misji 2, otrzymają oni również Giant Emerald.

Przy okazji, parcele z Misji 2 zostały odesłane z powrotem do nadawców.
Do you like the post?

Morales1235

Morales1235 (User) (0 threads, 4 posts) posted 2 years ago
Pojawil sie konkurs to z checia wzialem udzial. To swietna okazja zeby odwiedzic stara wyspe na ktorej zdaje sie nie ma nic poza nostalgia. Z mala pomoca internetu uzbieralem wszystkie przedmioty, przez pomylke sprzedalem mleko bo myslalem ze mam drugie, porozmawialem z innymi uczestnikami i zglosilem sie w umowionym miejscu.
Nieco sie przestraszylem jak dowiedzialem sie ze trzeba wyjsc na mainland - przeciez to byl swiat retro hardcore pvp! Oprocz tego ze byl malo zaludniony to i jednak i tak nikt nie mialby interesu zabijac skromnego 10 lvla :)
No Ale okazalo sie ze trzeba wrocic na Dawnport! mialem nadzieje zachowac moze manasy z nagrody dziennej albo troche skilla ktorego sie wbilo - wszystko przepadlo po odrodzeniu na 2 poziomie doswiadczenia. Mimo wyczerpanej amunicji dalismy rade! Trolle zrzucily kilka mieczykow wiec dobilismy zdrajce!

Naprawde dziekuje za konkurs. Jak juz wspomnialem to jest super sposob na odswiezenie starej i nieodwiedzanej wyspy.
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 27 posts) posted a month ago
Jest mozliwa kolejna edycja tego konkursu? Bo fajnie sie czytalo ;-)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) aka Insane Rookstar (72 threads, 766 posts) posted a month ago
Wszystko jest możliwe. Musielibyśmy wymyślić jakąś fabułę i znaleźć czas, ale z tym drugim na razie jest średnio.
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 51 posts) posted a month ago
ale to brzmi fajnie, na pewno wezmę udział jak będzie nowa edycja :D innowacyjny konkurs
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) (7 threads, 55 posts) posted 10 days ago
To smutne, że w tak niesamowitym konkursie bierze udział tak niewielu uczestników. Mam nadzieję, że pojawi się nowy, żebym mógł wziąć w nim udział.
Do you like the post?
Showing 16 to 28 of 28 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.