You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 71 posts) posted 3 years ago (28807h)
jest malutki błąd z przegladarka safari, a mianowicie mozna tylko przeglada bloga i forum, nie mozna komentowac, zalogowac sie itp
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (28806h)
Również posiadam MacBooka, ale na przeglądarce Safari renderuje mi się cała strona, włącznie z nagłówkiem.
  • Jesteś w stanie sprawdzić wersję Rookie na tej przeglądarce (w stopce - ja mam v1.2.1) oraz wersję samej przeglądarki?
  • Inną pomocną rzeczą, jaką możesz zrobić, to otworzyć menu podręczne i wybrać opcję "Skontroluj element". Otworzą się wtedy narzędzia deweloperskie, a to co nas interesuje to zakładka "Konsola". Gdy będzie otwarta, odpalasz stronę Rookie. Wtedy prawdopodobnie pojawią się tam komunikaty o błędach. I tego właśnie potrzebujemy.
Dzięki za zgłoszenie!
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 71 posts) posted 3 years ago (28592h)
mac/safari: Rookie.com.pl (v1.2.1) © 2013 ― 2022
opera Rookie.com.pl (v1.2.2) © 2013 ― 2022
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (28374h)
Z jakiegoś powodu Safari nie zaktualizowało automatycznie naszej strony. Postaram się zbadać temat, dzięki!
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 3 years ago (28328h)
Sprawdziłem na Safari i strona zaktualizowała się automatycznie bez żadnych problemów... Jedyne co mogę polecić to wyczyszczenie pamięci przeglądarki.

Zasilacz z czarnej listy, zamykam xD.
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.