You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Jabolov

Jabolov (User) (1 threads, 6 posts) posted 2 years ago (21263h)
Siema, ma ktoś może waypointy gdzie nie znika lootbag ? :) Minohell
Do you like the post?

Stonetitus

Stonetitus (Blogger) (1 threads, 52 posts) posted 2 years ago (21246h)
Z tego co pamiętam jakieś 3 lata temu po aktualizacji usunięto kratki gdzie itemy nie znikały. Na screenach które podesłałem, gdzie nie pojawia się efekt to prawdopodobnie były miejsca o które pytasz. Przynajmniej ostatni screen by to potwierdzał bo sam robiłem lootbaga w lewym rogu.
Do you like the post?

Jabolov

Jabolov (User) (1 threads, 6 posts) posted 2 years ago (21239h)
też doszły mnie słuchy, że są 2 auto-cleany prócz ss'a... o godzinie 00;00 i 15;00 czasu naszego. Ma ktoś inne info ?:)
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (25 threads, 507 posts) posted a year ago (11062h)
podobno reset podłogi jest co 8h ale o których to godzinach trzeba by sprawdzić
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 69 posts) posted a year ago (9954h)
chłopaki wyżej: nie wiem jakie dokladnie, ale z tego co mi wiadomo to są miejsca na mapie które w ogóle nie obejmuja czyszczenia. czasem sa ta cale miejscowki, a czasem pojedyncze sqmy. wydaje mi sie ze jednak one nadal istnieja, np spot na yalahar z war golemami jest zawsze zanieczyszczony, albo miejsce na drume gdzie odbiera sie galthen satchel. sorka za maly offtop
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) aka Lil Aya (25 threads, 507 posts) posted a year ago (9854h)
no to reset podlogi jest randomowo, testowalem i przed 2 w nocy i okolo 2;40 i 3 byl reset podlogi w tym samym respie
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 452 posts) posted a year ago (9108h)
Potwierdzam, że są miejsca gdzie nie ma resetu piętra. Jednym z nich jest skład Krailos. Kiedy poszedłem tam, aby wykonać zadania i zdobyć osiągnięcia, wszystkie przedmioty rzucone przede mną na ziemię tam były. Dni mijały, a przedmioty, które wyrzuciłem, jak i te, które już tam były, nie znikają. Jeśli teraz tam pójdę, przedmioty nadal tam będą, chyba że ktoś je zabrał.
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.