You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
9
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted 2 years ago (13720h)
Witam. Dziś testowałem czy Animus mastery po zrookowaniu postaci zostaje tak jak to jest też z charmami
You gained 19 experience points (Animus mastery).
Kolejny dodatek dla nowych Rookstayerów

https://imgur.com/a/9ccVk8i
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted 2 years ago (13675h)
Jaka matematyka za tym stoi, że dostałes 19 expa za Rata?
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted 2 years ago (13670h)
a to akurat miałem 2 level i bonus expa za mały level i exp boosta którego wcześniej kupiłem żeby szybciej wyjść z rooka i zostało trochę razem było bodajże 350%

nie wiem dokładnie jak to policzyć ale animus mastery daje 2% a można zrobić do 4% dodatkowego expa jeśli wbijemy w sumie 200 mobków na arenie i podobno stackuje się także exp boost więc można by zrobić kilka pkt więcej za potwory typu minos po wydaniu kilkaset kk :D
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted 2 years ago (13669h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 71 posts) posted a year ago (12304h)
całkiem pożytecznie wykorzystałeś swój czas online, mogę nawet rzec że naprawdę dobra robota. c; jednak to nadal coś, co do osiągnięcia jest tylko przy zrookowaniu.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11444h)
Aby uczynić Animus Mastery wartościowym na postaci Rookgaardu, musiałbyś stworzyć ją od zera, zabrać na kontynent, mieć wszystkie rdzenie dusz wszystkich zwierząt w Rook (lub przynajmniej potwory „Meta”, takie jak Minotaur, Ork itp.), wykonaj Otchłań Duszy, a następnie ponownie rzuć wieżę na postać. Na dłuższą metę może to być nawet dobry pomysł, ale dla tych, którzy są już zaawansowani w Rooku, nie ma to większego sensu. Może założę nowego Rookstayera i zrobię to :)
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11418h)
faulklls wrote:Aby uczynić Animus Mastery wartościowym na postaci Rookgaardu, musiałbyś stworzyć ją od zera, zabrać na kontynent, mieć wszystkie rdzenie dusz wszystkich zwierząt w Rook (lub przynajmniej potwory „Meta”, takie jak Minotaur, Ork itp.), wykonaj Otchłań Duszy, a następnie ponownie rzuć wieżę na postać. Na dłuższą metę może to być nawet dobry pomysł, ale dla tych, którzy są już zaawansowani w Rooku, nie ma to większego sensu. Może założę nowego Rookstayera i zrobię to :)
no to chyba logiczne, skoro animus mastery można zrobić tylko na mainie :) 4% to maksymalny bonus jaki dostaniesz z animus mastery, czyli za zabicie 200 potworków na arenie. 22 potworki które są na rooku + 178 do wyboru
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11193h)
Alucarr wrote:
faulklls wrote:Aby uczynić Animus Mastery wartościowym na postaci Rookgaardu, musiałbyś stworzyć ją od zera, zabrać na kontynent, mieć wszystkie rdzenie dusz wszystkich zwierząt w Rook (lub przynajmniej potwory „Meta”, takie jak Minotaur, Ork itp.), wykonaj Otchłań Duszy, a następnie ponownie rzuć wieżę na postać. Na dłuższą metę może to być nawet dobry pomysł, ale dla tych, którzy są już zaawansowani w Rooku, nie ma to większego sensu. Może założę nowego Rookstayera i zrobię to :)
no to chyba logiczne, skoro animus mastery można zrobić tylko na mainie :) 4% to maksymalny bonus jaki dostaniesz z animus mastery, czyli za zabicie 200 potworków na arenie. 22 potworki które są na rooku + 178 do wyboru
Obecnie mam 150 specjalizacji Animus na mojej postaci z kontynentu i to już jest wyczerpujące xD Nie wyobrażam sobie robienia tego samego na postaci na Rookgaardzie.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11192h)
czemu nie :) wystarczy zrobic te potworki na których expisz powiedzmy poison spider, spider, bug, troll i zajmie to 5 minut a bonus masz dożywotni
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11191h)
Rdzenie w Mundo Verde są drogie, Tibia Coin jest tani, a złota trochę brakuje... Musiałbym sprawdzić dostępność konkretnych na Rookgaardzie. Przeszedłem także poziom umożliwiający wyjazd na kontynent (obecnie poziom 11), jeśli zrobię tylko potwory Rook, które dają trochę doświadczenia, będzie to 2% więcej doświadczenia, co jest dobre, ale nadal trudno jest mieć je wszystkie rdzenie, których potrzebuję. Zebranie ich razem zajęłoby trochę czasu, a ja już to robię bez nich. Myślę, że ciekawiej jest nie mieć przewagi pochodzącej z kontynentu.
Do you like the post?
Showing 1 to 10 of 10 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.