You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
3
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 51 posts) posted a month ago
W roku 2019 na rookgaardzie wystąpił jeden błąd, który finalnie nie odbił się głośnym echem i tak prawdę mówiąc niewiele osób z niego skorzystało. Właściwie początkowo było to odbierane jako "dodatek" aby coś na rooku w ogóle się zadziało, ale potem ten nic nie wnoszący błąd i tak został z gry usunięty. Posiadam na chwilę obecną 18szt tego przedmiotu na serwerze Antica. Nie wiem ile mogą być one warte, czy ktokolwiek byłby nimi zainteresowany i ile osób może taką rzecz właściwie posiadać. czy ktoś dysponuje jakimis informacjami na ten temat? może przy rookowaniu postaci nadal mozna go jakos przeniesc?

o samym procesie błędu można poczytać na TibiaQA
https://www.tibiaqa.com/8749/it-is-possible-to-find-bunch-of-reed-on-rookgaard

Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) (94 threads, 1465 posts) posted a month ago
Hej, ciekawy bug, itemy o ile mogą być coś warte to raczej mało kto wie o ich rzadkości, więc ciężko może być znaleźć kupca. Ale bardzo interesujące!

PS. Ostatnio czytałem solucje questów na Tibiopedii i widziałem tam masę Twoich zdjęć, ładnie zrobione :)
Do you like the post?

Tynusiiaa

Tynusiiaa (User) (9 threads, 51 posts) posted a month ago

a dziekuje dziekuje, te rookowe maja strasznie stare mapki, staram sie w wolnych chwilach aktualizowac :)
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 27 posts) posted a month ago
Do you like the post?
Showing 1 to 4 of 4 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.