You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
32
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99756h)
Witamy wszystkich serdecznie!

Aby uczcić reaktywacje naszej legendarnej gildii Rookgaard Circle, chcemy zaprosić Was wszystkich drodzy rookstayerzy do udziału w naszej otwartej imprezie, gdzie można wygrać Premium Scrolla!

Chcemy odbudować naszą społeczność i mamy nadzieje, że dołączycie do nas. Nie patrząc na to czy Wy bierzecie udział w konkursie czy też nie, postaramy się zapewnić Wam dużo zabawy oraz ponownie zadbamy o znakomitą atmosferę na Elysii.

Otwarta Impreza

Jak mógłbyś wygrać Premium Scrolla i dołączyć do naszej zabawnej oraz rosnącej społeczności?

Data rozpoczęcia: Wtorek, 7 Stycznia 2014

Dokładny czas startu: 19:00 Czasu Środkowo Europejskiego (CET)

Główni koordynatorzy: Nemi Dros, Darth Saldria, Imrix The Rookslayer, Jamohalco Timija

Server: Elysia

Nagrody: 30 day Premium Scroll & Citizen Hat Addon
Cel: Począwszy od poziomu 1, gracze będą rywalizować, aby uzyskać poziom 30, tak szybko jak to jest możliwe. Pierwsza osoba, która uzyska 30 lvl wygra nagrodę.

Zasady:
-Wszyscy gracze zaczynają na poziomie 1.
-Maksymalny czas gry dziennie wynosi 10h.
-Możesz zacząć z dowolną ilością expa nieprzekraczając lvl 1.
-Możesz trenować umiejętności przed rozpoczęciem imprezy.
-Wszyscy uczestnicy zostaną zaopatrzeni w podstawowe eq na początku dla sprawiedliwego przebiegu konkursu.
-Wszyscy uczestnicy muszą przystąpić do gildii Rookgaard Circle i pozostać w niej aż do zakończenia konkursu, co ułatwi nam monitorowanie osób biorących udział.
-Po osiągnięciu poziomu 30 należy skontaktować się z wybranym weryfikatorem przez możliwe formy porozumiewania się.
-Gdy zwycięzca zostanie wyłoniony musi zorganizować czas na odebranie swojej nagrody.
-Każdy uczestnik łamiący prawo Tibia Rules zostanie wykluczony z imprezy i wszelkich przyszłych wydarzeń organizowanych przez Rookgaard Circle.

Jeśli chcesz wziąć udział prosimy o kontakt za pośrednictwem tego wątku albo przez grę.

Czekamy na Was wszystkich!

Z poważaniem

~Członkowie gildii Rookgaard Circle
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99756h)
Fajnie, moze nawet zaczne XD

2 pytania:
Hat addon na elysii?
Można trapować? :D

"każdy uczestnik łamiący tibia rules... dyskwalifikacja"

czy jeżeli przedstawie dowody na bocenie innego uczestnika przez zablokowanie go / pisanie bez odpowiedzi / udowodnienie waypointów (wszystkie 3) i wstawie dowod tu to dostanie dyskwalifikacje?
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99756h)
Tak na Elysii zarówno pacc scroll jak i hat addon. Wszystkie metody zaciętej rywalizacji dozwolone :D
@up
Jak najbardziej! Będziemy za to wdzięczni a przy okazji uda nam się zachować zdrową rywalizację
Do you like the post?

Mis Quala

Mis Quala (User) (6 threads, 1088 posts) posted 11 years ago (99755h)
a nie można zmienić terminu tego eventu?
np od 20 grudnia, bo wtedy jest 'przerwa świąteczna', więc każdy by miał czas na grę. a tak to większość się uczy/studiuje.
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99755h)
Skoryguję to jeszcze z pozostałymi organizatorami, zrobię co w mojej mocy :D
Do you like the post?

Solekis

Solekis (User) (1 threads, 91 posts) posted 11 years ago (99755h)
fajny pomysł XD
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99755h)
Ciekawe kto wyboci 30 lvl w 2 dni^^
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99755h)
Aurox, mysle ze gracz grajacy recznie expi szybciej,, i to znacznie szybciej, bot po prostu expi monotonnie i mu sie to nie nudzi ;p
edit@ mam nadzieje ze dam rade uczestniczyc, ale zmienil bym zasade dotyczaca grania okreslonej ilpsci czasu dziennie, kogo obchodzi kto ile bd maniaczyl? to chyba byla by czesc rywalizacji ;)
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99755h)
Ten punkt ma zniechęcić botów. Ja wiem, że i tak mogliby bocić przez te 10h, ale uważam, że ogranicza to trochę potencjalne osoby chcące używać nielegalnego oprogramowania. Przykładowo ktoś wychodzi do pracy rano stawia bota i wraca późnym wieczorem, wtedy nie ma szans bo złamie regulamin i odpada z konkursu. Tak na marginesie, dopilnujemy, żeby żadnego bota nie było. :D
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99754h)
zaden normalny czlowiek nie wyrobi 10h bez bota w dni robocze... 5h dla mnie top
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99754h)
Zakład? xd
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99754h)
Powiedzialem normalny -_-
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (99754h)
zróbcie rozpoczęcie na święta to zgarniam skrola
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99752h)
Dzieki Lady ze masz mnie za nienormalnego ;)
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99737h)
Mam ciekawy pomysł, tylko czy mi się będzie chciało expić xd
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 33 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.