You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
12
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11401h)
Do czego służy zakładka osiągnięć na stronie?

Pytam, ponieważ wszystkie wybrane przeze mnie osiągnięcia nie zawierają żadnych informacji. Myślałem nawet o wysłaniu tego jako sugestii w dziale Raporty, ale nie wiem, czy jest zgodne z oczekiwaniami. Kliknięcie osiągnięć nie powoduje wyświetlenia żadnych informacji. W takim wypadku sugeruję chociaż, aby po kliknięciu na nazwę osiągnięcia zabrać ze sobą informację jak je zdobyć oraz zdjęcie przedstawiające jego zdobycie na Rookgaardzie.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11392h)
Jak klikniesz na liście w osiągnięcie to nic się nie dzieje? Nie masz przekierowania do podstrony osiągnięcia? Zawierają one krótkie opisy, np. "Musisz przekazać łącznie 1000000 złotych monet, aby poprawić współczynnik odradzania jednego lub więcej obszarów.".
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11390h)
kliknięcie przekierowuje do następnej strony gdzie jest dane osiągnięcie opisane
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11341h)
Przynajmniej dla mnie kliknięcie tytułu osiągnięcia prowadzi do pustej strony. To tak, jakby brakowało informacji. Klikam nazwę, na przykład „Potion Addict”:
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11340h)
może jest to wina przeglądarki?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11205h)
Nie wiem czy to wina przeglądarki, bo z takim problemem byłyby 3 przeglądarki: Google Chrome, Microsoft Edge i Opera. Wyczyściłem pamięć podręczną wszystkich, ale nadal jest tak samo.

Wydaje mi się, że jest to raczej problem związany z moim regionem.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11192h)
też myślę że problem z regionem jendak ;D

Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11157h)
Kiedy zmieniam język strony internetowej, wydaje się, że niektóre funkcje nie działają poprawnie. Ale przynajmniej większość z nich działa.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11155h)
faulklls wrote:Kiedy zmieniam język strony internetowej, wydaje się, że niektóre funkcje nie działają poprawnie. Ale przynajmniej większość z nich działa.
Jakie konkretnie funkcje nie działają?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11136h)
Scientist wrote:
faulklls wrote:Kiedy zmieniam język strony internetowej, wydaje się, że niektóre funkcje nie działają poprawnie. Ale przynajmniej większość z nich działa.
Jakie konkretnie funkcje nie działają?
Tematy, które otworzyłem (na przykład).

Osiągnięcia, elementy strony fanowskiej i inne. Nie przekazują informacji, które powinni. Nie testowałem jeszcze korzystania z VPN i sprawdzania, czy coś się pojawia, aby wykluczyć możliwość, że jest to problem regionalny.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11135h)
to jest wina slabego polaczenia sieciowego. tak jak inni aktywni rookstayerzy graja na zdechlicy nie dziala im stronka w ogole. u mnie normalnie dziala wszystko to nie jest wina stronki.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11113h)
Alucarr wrote:to jest wina slabego polaczenia sieciowego. tak jak inni aktywni rookstayerzy graja na zdechlicy nie dziala im stronka w ogole. u mnie normalnie dziala wszystko to nie jest wina stronki.
Nigdy nie miałem problemów z połączeniem się z inną stroną internetową. Tibia również działa normalnie. Nie powinno to być połączenie, bo gdyby tak było, strona po prostu nigdy by się nie załadowała, a w moim przypadku po prostu nie ominęłoby otwarcia 2 konkretnych sekcji.
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11029h)
Brak konkretów. Zamykam.
Do you like the post?
Showing 1 to 13 of 13 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.