Nie wiem. Za mało szczegółów. Niech spróbuje odświeżyć pamięć przeglądarki lub spróbować w trybie incognito.Alucarr wrote:tak poza tematem rozmawialem z rookstayerem ktory twierdzi ze mu stronka rookie w ogole sie nie chce wlaczyc, co moze byc tego powodem?

Tak, większość zatrzymuje przedmioty, ale znam takich, którzy po prostu próbują wygrywać, aby zyskać na przedmiotach. Na przykład ten konkurs, który Cipsoft promuje co roku. Próbowałem wygrać Banor Doll (moją ulubioną w grze), nie zostałem wybrany iw niecały tydzień miałem już jednego ze zwycięzców sprzedających na Tibiatrade.Alucarr wrote:oczywiście ja też. przecież nie robimy tego dla pieniędzy. oryginalnie fanowskie itemy miały służyć do promowania stron fanowskich. sam cipsoft to uwzględnił, żeby zrobić te itemy ogólnodostępne dla zainteresowanych. jak narazie mamy co mamy.

Ponieważ zamknąłeś poprzedni temat, przesyłam Ci zdjęcie, ponieważ ma ono związek z sekcją przedmiotów na stronie fanowskiej. Przełączyłem go w tryb debugowania i te 3 błędy pojawiły się na czerwono w sekcji strony fanowskiej podczas zmiany strony 1 na 2:Scientist wrote:Nie wiem. Za mało szczegółów. Niech spróbuje odświeżyć pamięć przeglądarki lub spróbować w trybie incognito.Alucarr wrote:tak poza tematem rozmawialem z rookstayerem ktory twierdzi ze mu stronka rookie w ogole sie nie chce wlaczyc, co moze byc tego powodem?

Tak, wyczyściłem nawet pamięć podręczną i przetestowałem ją w 3 różnych przeglądarkach. Sam pracuję w branży IT, ale nigdy nie spotkałem się z tego typu zachowaniami.Scientist wrote:Dziękuję. W sumie... jeśli jesteś na PC, to możesz otworzyć konsolę deweloperską (prawy przycisk myszy -> zbadaj element -> konsola) i pokazać błędy stamtąd.
Od razu widać, że masz jakąś nieaktualną wersję strony. Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub otworzyć stronę w trybie incognito?