You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
17
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11291h)
Chciałbym zgłosić, że sekcja pozycji strony fanowskiej Rookie.pl nie ładuje poprawnie informacji.

Po otwarciu strona ładuje się tak:
Jednak po załadowaniu pojawia się bez informacji, mimo że pokazuje, że poniżej znajduje się inna strona:
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11291h)
moze problem z internetem? u mnie ładuje normalnie
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11265h)
Spróbuj wyczyścić pamięć cache przeglądarki.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11263h)
tak poza tematem rozmawialem z rookstayerem ktory twierdzi ze mu stronka rookie w ogole sie nie chce wlaczyc, co moze byc tego powodem?
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11262h)
Alucarr wrote:tak poza tematem rozmawialem z rookstayerem ktory twierdzi ze mu stronka rookie w ogole sie nie chce wlaczyc, co moze byc tego powodem?
Nie wiem. Za mało szczegółów. Niech spróbuje odświeżyć pamięć przeglądarki lub spróbować w trybie incognito.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11255h)
Próbowałem wyczyścić pamięć podręczną, otworzyć ją w zakładce incognito, a także przetestować w innych przeglądarkach... nadal jest tak samo. Nie dostarcza żadnych informacji.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11244h)
a jaką masz przeglądarke
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11207h)
Próbowałem z Chrome, Edge i Operą.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11142h)
Właściciel Powód
Makadamia Twórca przedmiotu fanowskiego
Insane Depot Administrator strony fanowskiej
Black Haunter Członek zespołu strony fanowskiej
Brother Strugu Członek zespołu strony fanowskiej
Freelady Członek zespołu strony fanowskiej
Bursife Członek zespołu strony fanowskiej
Visyak Członek zespołu strony fanowskiej
Leozera Spit Fansite Appreciation Day 2022
Khronnous Fansite Appreciation Day 2022
Zekinoma Fansite Appreciation Day 2022
Mikolaj Gear Crafting Event
Squx Return to Fansite Programme! Box Bashing Event 2022!
Trathos The Rookies 2022
Alfadur Druid Fansite Appreciation Day 2023
The Last Overa Fansite Appreciation Day 2023
Właściciel Powód
Varkkaler Fansite Appreciation Day 2023
Kriizs Fansite Poetry: Praise or Roast?
Psotniczek Fansite Poetry: Praise or Roast? (Audience Award)
Pogchamping char Waterball Tournament - Edycja 2
Laststyle Bender Fansite Appreciation Day 2024
Liria Aeva Fansite Appreciation Day 2024
Cellioek Fansite Appreciation Day 2024
Arcai Rookie's Dankest Meme Contest
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11108h)
Dziękuję za listę. Na Tibiatrade kilka dni temu był wystawiony na sprzedaż Baby Munster. Jeśli pewnego dnia uda mi się go wygrać, zatrzymam go dla siebie ^^
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11084h)
oczywiście ja też. przecież nie robimy tego dla pieniędzy. oryginalnie fanowskie itemy miały służyć do promowania stron fanowskich. sam cipsoft to uwzględnił, żeby zrobić te itemy ogólnodostępne dla zainteresowanych. jak narazie mamy co mamy.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11083h)
Alucarr wrote:oczywiście ja też. przecież nie robimy tego dla pieniędzy. oryginalnie fanowskie itemy miały służyć do promowania stron fanowskich. sam cipsoft to uwzględnił, żeby zrobić te itemy ogólnodostępne dla zainteresowanych. jak narazie mamy co mamy.
Tak, większość zatrzymuje przedmioty, ale znam takich, którzy po prostu próbują wygrywać, aby zyskać na przedmiotach. Na przykład ten konkurs, który Cipsoft promuje co roku. Próbowałem wygrać Banor Doll (moją ulubioną w grze), nie zostałem wybrany iw niecały tydzień miałem już jednego ze zwycięzców sprzedających na Tibiatrade.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11064h)
Scientist wrote:
Alucarr wrote:tak poza tematem rozmawialem z rookstayerem ktory twierdzi ze mu stronka rookie w ogole sie nie chce wlaczyc, co moze byc tego powodem?
Nie wiem. Za mało szczegółów. Niech spróbuje odświeżyć pamięć przeglądarki lub spróbować w trybie incognito.
Ponieważ zamknąłeś poprzedni temat, przesyłam Ci zdjęcie, ponieważ ma ono związek z sekcją przedmiotów na stronie fanowskiej. Przełączyłem go w tryb debugowania i te 3 błędy pojawiły się na czerwono w sekcji strony fanowskiej podczas zmiany strony 1 na 2:
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11057h)
Dziękuję. W sumie... jeśli jesteś na PC, to możesz otworzyć konsolę deweloperską (prawy przycisk myszy -> zbadaj element -> konsola) i pokazać błędy stamtąd.

Od razu widać, że masz jakąś nieaktualną wersję strony. Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub otworzyć stronę w trybie incognito?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11051h)
Scientist wrote:Dziękuję. W sumie... jeśli jesteś na PC, to możesz otworzyć konsolę deweloperską (prawy przycisk myszy -> zbadaj element -> konsola) i pokazać błędy stamtąd.

Od razu widać, że masz jakąś nieaktualną wersję strony. Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki lub otworzyć stronę w trybie incognito?
Tak, wyczyściłem nawet pamięć podręczną i przetestowałem ją w 3 różnych przeglądarkach. Sam pracuję w branży IT, ale nigdy nie spotkałem się z tego typu zachowaniami.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 18 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.