You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11101h)
Czy można usuwać posty na stronie?

Zamieściłem 2 powtarzające się pozycje w albumie Rookgaarda, miałem edytować pierwszy post, ale nie wiem co się stało i zostały opublikowane 2 identyczne posty. Niestety nie mam możliwości usunięcia posta. Tylko edycja. W trosce o zdrowy rozsądek i aby uniknąć nieuczciwych punktów w konkursie uprzejmie proszę o usunięcie jednego z dwóch i umożliwienie nam samodzielnego usunięcia postów w tego typu sytuacji.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11101h)
nie 1 tylko 3 i to jest znowu spam.. widzisz ze nie da sie usunac, admin moze nas usunac...
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11100h)
@Scientist

Moją intencją nie było zdobywanie punktów ani przez zduplikowany post, ani przez ten temat. Jeśli wolisz, możesz usunąć wszystkie moje posty. Ale oto sugestia dotycząca wdrożenia witryny internetowej. Powinniśmy mieć możliwość usuwania własnych postów.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11100h)
Jak by nie było , to bym nie miał o to żalu
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (11098h)
Usuwanie postów zaburzy ciągłość dyskusji, a zwłaszcza wtedy, gdy użytkownik sobie stwierdzi, że chce usunąć wszystkie swoje posty, np. po udanym oszustwie w handlu.

Gdy chcecie coś usunąć, piszcie do mnie na Facebooku, Messengerze, Discordzie lub na email - usunę, nie ma problemu.
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.