You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
15
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11004h)
Zastanawiam się co zrobić z tą stronką żeby odżyła? Słyszałem o konflikcie z Gladirem aczkolwiek jeśli on został wykluczony to gdzie są teraz ci wsyscy rookstayerzy którzy byli razem zgodni. Na reddicie są średnio codziennie nowe posty od różnych rookstayerów. Pytałem na Antice Stonecold Mega {108 lvl] Stwierdził że nie wchodzi na rookie, ponieważ nie zna polskiego więc używa reddit i discord. Tymczasem Digi Mortal (192) twierdzi że stronka się nie ładuje. Niestety nie wiemy dlaczego. A więc co można zrobić większą flage UK że jest wersja angielska? Może jakoś inaczej zachęcić ludzi albo po prostu iść na reddt tam gdzie jest cała społeczność rooka? Być może konkursy w innej formie, jeśli teraz mamy konkurs aktywności przerodził się w wrzucanie byle jakich screenshotów to już nawet byłby lepszy gdyby był ogólnie za najlepsze i najciekawsze screenshooty?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (11003h)
Mogłeś zadać to pytanie na samym Reddicie. Wiesz, że prawie nikogo tu nie ma i wiemy, dlaczego zadałeś to pytanie tutaj. Pytanie byłoby o wiele bardziej trafne, gdyby zostało zadane tam, ponieważ wtedy każdy powiedziałby, dlaczego nie odwiedził tej witryny. Nie jest możliwe, aby wszyscy Rookstayers nie mieli dostępu do tej witryny, może niektórzy jej nie znają i nigdy o niej nie słyszeli, ale innymi słowy, korzystam z Reddita i jest ona znacznie bardziej praktyczna niż strona Rookie. Mogę otrzymywać powiadomienia o postach i wchodzić w interakcje za pośrednictwem telefonu komórkowego.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11003h)
bardziej jest to pytanie do administracji strony i do tych co ją obserwują , chyba logiczne że nie zgłaszam się z tym na reddit
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 49 posts) posted a year ago (11001h)
fora odchodza do lamusa od 10 lat, spolecznosc tibii i rookgardu sie starzeje a nowych rookstayerow nie przybywa. tynusie zniecheciliscie zapewne do pisania... jest jak jest
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (11000h)
przybywa dosyc sporo na Antice spotykam po conajmniej kilka osób dziennie 10-30 lvla sa to nowi rookstayerzy juz nie mówiąc o tych 100+ którzy są na trollach i mino hell tylko że oni nie są zainteresowani stronką w internecie a bardziej samą grą
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10984h)
Martwisz się o witrynę tylko ze względu na konkurs... Chcę zobaczyć, czy po zakończeniu konkursu i Twojej wygranej będziesz nadal zamieszczał tu posty z tą samą częstotliwością...

Ale nie martw się.. Stworzyłem tam wątek, prosząc wszystkich Rookstayerów, którzy uczestniczą w Reddit, o wyrażenie swojej opinii:
https://www.reddit.com/r/Rookgaard/comments/1hagagc/why_isnt_there_any_rookstayers_on_rookiecompl/
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10979h)
@faulk
na pewno nie z tą samą częstotliwością, bardziej konkrety typu level up .a tu widzę odpowiedź kogoś na reddit że chodzi mu o język polski stronki tak jak myślałem
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10977h)
Alucarr wrote:@faulk
na pewno nie z tą samą częstotliwością, bardziej konkrety typu level up .a tu widzę odpowiedź kogoś na reddit że chodzi mu o język polski stronki tak jak myślałem
Tak, sam tu jestem i podoba mi się ta strona, ale niestety nie mamy zbyt dużej aktywności... musimy wymyślić jakiś sposób, aby przyciągnąć użytkowników na forum, bez motywacji w postaci konkursu... Sam jestem w Ameryce Południowej i nadal mogę komunikować się i rozumieć posty poprzez tłumacza.. Myślę, że być może to, czego brakuje Rookie.com.pl to marketing, większa reklama.. sugestia, którą przedstawiłem odnośnie systemu równych składek TibiaQA i Guildstats przyciągnęłyby więcej graczy na forum i uczestniczyliby częściej, bo postęp jest indywidualny, a nie opiera się tylko na konkursie... ale poczekajmy na więcej odpowiedzi, może uda nam się wchłonąć coś nowego.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10976h)
jeśli tak zależy ci na społeczności rookgaard dlaczego więc grasz na pustym serverze?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10976h)
Alucarr wrote:jeśli tak zależy ci na społeczności rookgaard dlaczego więc grasz na pustym serverze?
Ponieważ to ten sam świat, co moja postać z kontynentu = widzę w grze ważne inwazje. Bo to zielony świat i nikt nic nie ma. Spotkałem też kilku Rookstayerów z mojego świata... najbardziej "aktywne" światy na Rookgaardzie to światy europejskie, na których dla mnie nie da się grać ze względu na pewne opóźnienia (wysoki ping).

Grałem w Guardię (obecnie Bona), ale wtedy nie było możliwości grania na serwerze blisko mojego domu... dziś mam taką możliwość i wolę grać bez lagów, niż grać powolną postacią.
Do you like the post?

Zefirek97

Zefirek97 (User) (7 threads, 49 posts) posted a year ago (10932h)
faulklls wrote:Martwisz się o witrynę tylko ze względu na konkurs... Chcę zobaczyć, czy po zakończeniu konkursu i Twojej wygranej będziesz nadal zamieszczał tu posty z tą samą częstotliwością...

Ale nie martw się.. Stworzyłem tam wątek, prosząc wszystkich Rookstayerów, którzy uczestniczą w Reddit, o wyrażenie swojej opinii:
https://www.reddit.com/r/Rookgaard/comments/1hagagc/why_isnt_there_any_rookstayers_on_rookiecompl/
niestety niczego nowego się nie dowiedzieliśmy =( tylko 1 komentarz
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10926h)
Zefirek97 wrote: niestety niczego nowego się nie dowiedzieliśmy =( tylko 1 komentarz
dodalem tez swoj , wiec juz 2. moze ktos wbije do nas. zeby bylo ciekawiej. a ty Zefirek97 grasz coś wgl?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10924h)
Pytam w kilku innych miejscach, aby uzyskać więcej informacji.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10767h)
Próbowałem poruszyć tę kwestię dalej na Discordzie, w niektórych innych społecznościach, ale nikt nie odpowiada. Nie odpowiadają ani w wątku utworzonym na Reddicie, ani poprzez wiadomość na Discordzie. Myślę, że dzieje się tak dlatego, że jest to strona .PL, ale także dlatego, że na Rooku gra niewiele osób. Po tym temacie, który stworzyłem, nie było nawet wpisu na Reddicie Rookgaardu.

Od ponad 9 dni nie było żadnych nowych postów.
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10756h)
Wyrażę swoją opinię: strony fanowskie pamiętają tylko starzy ludzie. Sam nie znałem strony Rookie, więc może to dlatego, że niektóre strony fanowskie są zapomniane i Cipsoft nie publikuje ich często. Gracze Rookgaardu są jeszcze bardziej zapomniani, ponieważ od lat nie otrzymaliśmy żadnych aktualizacji na temat wyspy.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 16 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.