Tak, sam tu jestem i podoba mi się ta strona, ale niestety nie mamy zbyt dużej aktywności... musimy wymyślić jakiś sposób, aby przyciągnąć użytkowników na forum, bez motywacji w postaci konkursu... Sam jestem w Ameryce Południowej i nadal mogę komunikować się i rozumieć posty poprzez tłumacza.. Myślę, że być może to, czego brakuje Rookie.com.pl to marketing, większa reklama.. sugestia, którą przedstawiłem odnośnie systemu równych składek TibiaQA i Guildstats przyciągnęłyby więcej graczy na forum i uczestniczyliby częściej, bo postęp jest indywidualny, a nie opiera się tylko na konkursie... ale poczekajmy na więcej odpowiedzi, może uda nam się wchłonąć coś nowego.Alucarr wrote:@faulk
na pewno nie z tą samą częstotliwością, bardziej konkrety typu level up .a tu widzę odpowiedź kogoś na reddit że chodzi mu o język polski stronki tak jak myślałem

Ponieważ to ten sam świat, co moja postać z kontynentu = widzę w grze ważne inwazje. Bo to zielony świat i nikt nic nie ma. Spotkałem też kilku Rookstayerów z mojego świata... najbardziej "aktywne" światy na Rookgaardzie to światy europejskie, na których dla mnie nie da się grać ze względu na pewne opóźnienia (wysoki ping).Alucarr wrote:jeśli tak zależy ci na społeczności rookgaard dlaczego więc grasz na pustym serverze?

niestety niczego nowego się nie dowiedzieliśmy =( tylko 1 komentarzfaulklls wrote:Martwisz się o witrynę tylko ze względu na konkurs... Chcę zobaczyć, czy po zakończeniu konkursu i Twojej wygranej będziesz nadal zamieszczał tu posty z tą samą częstotliwością...
Ale nie martw się.. Stworzyłem tam wątek, prosząc wszystkich Rookstayerów, którzy uczestniczą w Reddit, o wyrażenie swojej opinii:
https://www.reddit.com/r/Rookgaard/comments/1hagagc/why_isnt_there_any_rookstayers_on_rookiecompl/