You are currently browsing the fansite in: English.
Replies
6
Language
PL
Status
Open
Pinned
No
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10973h)
szukam informacji jak streamować tibie na discordzie jeśli ktoś wie jak naprawić problem czarnego ekranu. poradniki z youtuba nie pomagają
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10960h)
Otwórz Discord, utwórz serwer, kliknij udostępnij ekran (patrz przykład poniżej) i wybierz Tibię, gdy jest otwarta. To całkiem proste.
W niektórych przypadkach ekran może stać się czarny, ale generalnie tak się nie stanie. Jeśli zgaśnie, możesz spróbować zamknąć grę i otworzyć ją ponownie przy otwartym Discord. Istnieją raporty, że udało nam się rozwiązać ten problem, zmieniając także kartę graficzną. Grę mogę bez problemu otworzyć samodzielnie, po prostu udostępniając ekran.
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10957h)
nie działa to co mówisz, próbowałem też usunąć wszystkie pliki z discorda jak wejdzie się z wierszu polecenia, i zalogowanie całkiem od nowa, i kilka rzeczy z opcji. jedynie działa stream ekranu, tibia nie
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10956h)
Może to jakaś konfiguracja twojej karty graficznej, bo tutaj działa normalnie... moi przyjaciele z gildii również udostępnili mi to bezpośrednio... ale proszę bardzo:
Włącz Tibię i Discorda w trybie administratora, zmień grafikę na DirectX 11 i przetestuj.
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10955h)
faulklls wrote:
Włącz Tibię i Discorda w trybie administratora, zmień grafikę na DirectX 11 i przetestuj.
robilem to również nie pomaga. poza tym tibie mam na directx 12, na innych mam spadki fps
Do you like the post?
faulklls(User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10955h)
Alucarr wrote:
faulklls wrote:
robilem to również nie pomaga. poza tym tibie mam na directx 12, na innych mam spadki fps
Szkoda... tutaj działa normalnie:
Użyłem Vulkana i wraz z nim Discord miał czarny ekran... ale po przejściu na DirectX 11 zaczął działać.
Udostępniam Tibię, a nie ekran.
Do you like the post?
Alucarr(User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10916h)
prosze zamknac
Do you like the post?
Showing 1 to 7 of 7 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.