You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
11
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99679h)
Ariadna: Witaj Rokis i gratulacje wbicia poziomu 150 :D
Rokis: Dzięki :) Miło być tu z wami

Ariadna: Ok, powiedz nam proszę trochę o sobie - jak masz na imię, gdzie mieszkasz itd :)
Rokis: Mam na imię Augusto, mam 22 lata i mieszkam w Sao Paulo w Brazylii

Ariadna: Spoko :) Będę powoli pytał więcej o twoją postać - co to za outfit? Nigdy wcześniej go nie widziałem
Rokis: To promocyjny outfit, Enterpreneur Full, dostaje się go jak te mounty.
Ariadna: Ok, dzięki :D Teraz jak zaspokoiłem ciekawość mogę Cię pytać o ciekawsze rzeczy. Jak się
czujesz na poziomie 150? Był to twój cel od początku? Planujesz dogonić Crisne?

Rokis: Szczerze mówiąc, według mnie to naprawdę niezłe, że osiągnąłem taki poziom. I serio, taki był plan od początku!
Co do Crisne... No na ten moment nie będę go niepokoił :P

Ariadna: Czy to oznacza, że nie będziesz dalej expił?
Rokis: Nie! Oczywiście będę dalej levelował, ale głownie po to, żeby utrzymać pozycję w rankingu brazylijskim.

Ariadna: Ok :D Level 150 jest całkiem niezłym osiągnięciem, i na pewno nasi czytelnicy chcieliby się dowiedzieć czy był zdobyty ręcznie czy przy użyciu bota.
Rokis: Nie mam nic do ukrycia. Wszystko ręcznie.

Ariadna: Gratulacje :D
Rokis: Miałem swoje złe chwile, ale nauczyłem się swojej lekcji.

Ariadna: Zdobycie 150 oznacza DUŻO zabitych potworów... Jakie miejsce na Rookgaardzie jest twoim ulubionym do expienia?
I czy masz jakąś kolekcję? Jeżeli tak, fajnie byłoby dostać screenshota ;3

Rokis: Najbardziej lubię Premium Area, lubię równowagę podczas grania. Co do kolekcji... przestałem zbierać przedmioty
lata temu. Pewnie jest wielu niskopoziomowych rookerów z większą kolekcją ode mnie XD

Ariadna: Jakie masz skille?
Rokis: 26/35 sword / shield. Prawie jak Knight!

Ariadna: Haha :D 35 shielding jest naprawdę imponujący. A masz może jakieś achievementy?
Rokis: Wszystkie, prócz Number of the Beast i Potion Addict :T

Ariadna: Nieźle :D I czy twoje imię to połączenie "Rook is Rookgaard"?
Rokis: Nie :P Mój nick był Roxrox rookgaard, ale dostałem namelocka i imię zmieniłem na Rokis (kiedy czytasz to na głos brzmi jak rox). Ale rook is rookgaard jest dobrą opcją, zapamiętam to.

Ariadna: Powoli musimy się kierować ku końcowi, ostatnie pytanie: czy jakbyś mógł dać jakąś radę wszytkim rookstayerom,
jaka ona by była?

Rokis: Hmm, dużo mam rad :b Ale głównie grajcie w swoją grę. I nie zapominajcie, to jest TYLKO gra.

Ariadna: Szybkie pytania?
Rokis: Dawaj :DD

Ariadna: Potwór?
Rokis: Skeleton

Ariadna: Przyjaciel?
Rokis: Lady Delacour, Lord Golbez, Lilly Rusher, Alice Putz, Brutus Pala, Leleco Rookgaard, Sanu Rookgaard i wszyscy
z wymarłego już Networks of Rook. No i specjalne pozdrowienia dla Wis Rookstayer... aa I BARDZO specjalne dla Lella.
Moje kochanie <3

Ariadna: Quest?
Rokis: Salmon Quest :9

Ariadna: Rookgaard?
Rokis: Kochany domek :D

Ariadna: Ok, dzięki za wywiad Rokis :) Jeszcze raz gratulacje 150 :) Chcesz kogoś pozdrowić?
Rokis: Po pierwsze dzięki za wywiad :) Naprawdę fajnie było was tu spotkać (nawet Zoxksa który próbował mnie trapować - powinieneś się wstydzić ^^)
Po drugie dzięki Rookie za możliwość przeprowadzenia wywiadu i za społeczność tam. Hmm.. pozdrowienia dla wszystkich żyjących na tej małej wyspie i... Bekon. Tylko to :)
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (99678h)
Mistrzu, zrobiłem estetykę za Ciebie.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99678h)
Największy znajomy :D dzięki
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 11 years ago (99667h)
Fajnie czasem poczytać wywiad z graczem z innego kraju :) Jedyne co mnie dziwi to fakt, że cały czas mi się wydawało, że przed name lockiem był znany jako Mulher do Te'Dyon i jestem pewny tego niemal na 100%...
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99666h)
@up
Mulher de Te'Dyon miał chyba ten gość co trapował z Aronem xd

Fajnie, że ktoś przetłumaczył wywiad na j.polski.
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago (99665h)
Fajny wywiadzik, ale nie pojmuje czemu na koncu napisal bekon ? XDDD beka z tego :)
Oby wiecej takich wywiadow.

@Lady
Serio nie widzialas tego outfitu nigdy ?
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99664h)
Serio :( ale mało grałem w Tibię
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (99661h)
Nooo, teraz jestem tak zadowolony, że już mnie mogą kłaść do trumny. W ojczystym języku wszystko wygląda pięknie. Jeszcze tylko wyśrodkować screena i przekażę kromki z serem dla potrzebujących.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99661h)
Mogles sie zapytac jakie sporty walki go interesuja.
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99640h)
@up
Pewnie bjj, albo mma, jak to w Br.
Do you like the post?

Dark Gladir

Dark Gladir (User) (40 threads, 1037 posts) posted 10 years ago (89012h)
This post has been deleted by a moderator or administrator.
Do you like the post?

FFF

FFF (User) (33 threads, 1991 posts) posted 10 years ago (89010h)
Ja tak samo. 'Na pewno miał dosyć tego nieustannego siedzenia przed komputerem. Szkoda, że przestał grać, na pewno wielu z nich wzorowało się właśnie na nim - tym wspaniałym graczu, który manualnie wbił najwyższy poziom na Rooku. Podziwiam w nim to, że nie ma nic do ukrycia i mówi prawdę, prawdę i tylko prawdę. Jestem niemalże pewien, że każdy by chciał być taki jak on.' Pozdrawiam cieplutko i milutko.
Do you like the post?
Showing 1 to 12 of 12 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.