You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10932h)
Sugeruję zamknięcie wszystkich tematów we wszystkich otwartych kategoriach, które nie były publikowane dłużej niż 1 rok. Dlaczego?

Jeśli zacznę pisać w starym wątku, a wy, administratorzy, zobaczycie to przed postami mojej konkurencji, zamkniecie wątek. To już się wydarzyło po obu stronach. Skończy się to niesprawiedliwie, bo są to punkty, których nie da się zrekompensować, dlatego aby uniknąć już tego problemu, proszę o zamknięcie wszystkich starych tematów. Jeśli chcesz uczciwej konkurencji, musisz bronić swoich własnych pomysłów.

Wyjątki: tematy ponadczasowe, takie jak albumy z kontynentami/wyspami
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10907h)
większość starych wątków jest zamknięta, tylko które nie są wyłapujesz i wrzucasz komentarz, więc ja również chętnie się przyłącze do debaty, w czym problem?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10907h)
Obaj robią to samo, dlatego założyłem wątek.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10906h)
Dla mnie to uczciwa propozycja, jestem też za tym by zamknąć nawet albumy screenów z maina oraz dawnportu
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (10906h)
Jeśli nowy post jest merytoryczny i wnosi coś do tematu, to nie będę go usuwał. Jeśli jest odwrotnie, to usuwam. A jeśli wątek jest już wyczerpany, to go zamykam.

Wszystkiego nie zamknę, po prostu działajcie z common sense.
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.