Nadal nie mam postaci w Antice, dlatego założyłem temat kierując się radą administratora. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie w innym wątku, o który pytałem. Nie musisz być taki niegrzeczny.Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem

Nie miałem zamiaru nic komentować, bo to Antica, ale nie sposób nie zareagować na taką reakcję. Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem

Tak, to przez konkurencję. Ale nie bójcie się, uważam, że w dłuższej perspektywie środowisko będzie lepsze.iZero21 wrote:Odkąd trafiłem na tę stronę, usunięto mi tylko posty, przepraszam, jeśli naruszyłem zasady, ponieważ nie miałem jeszcze okazji ich przeczytać, ale zauważyłem bardzo wrogą atmosferę. Czy to wszystko z powodu konkursu aktywności?

odpisalem ci na pytanie, pod moim albumem. na Antice najlepiej ponieważ jest najwięcej ludzi i nie jest nudno. spotyka się sporo ludzi na rooku aczkolwiek jak ogarniesz sytuacje to 3-4 osoby expią może z czego 3 na trollach tylko więc nawet można coś pobićiZero21 wrote:Nadal nie mam postaci w Antice, dlatego założyłem temat kierując się radą administratora. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie w innym wątku, o który pytałem. Nie musisz być taki niegrzeczny.Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem

Druga część wypowiedzi w zupełności by tutaj wystarczyła. Trzymaj ciśnienie. Następnym razem dam ostrzeżenie.Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem
Nieznajomość regulaminu szkodzi.iZero21 wrote:Odkąd trafiłem na tę stronę, usunięto mi tylko posty, przepraszam, jeśli naruszyłem zasady, ponieważ nie miałem jeszcze okazji ich przeczytać, ale zauważyłem bardzo wrogą atmosferę. Czy to wszystko z powodu konkursu aktywności?

Rozumiem, że gra dużo ludzi i jest fajnie, ale nadal mam wątpliwości, czy miejsca do polowań są zawsze zajęte i czy w którymś momencie dnia nie będę w stanie osiągnąć zadowalającego poziomu.Alucarr wrote:odpisalem ci na pytanie, pod moim albumem. na Antice najlepiej ponieważ jest najwięcej ludzi i nie jest nudno. spotyka się sporo ludzi na rooku aczkolwiek jak ogarniesz sytuacje to 3-4 osoby expią może z czego 3 na trollach tylko więc nawet można coś pobićiZero21 wrote:Nadal nie mam postaci w Antice, dlatego założyłem temat kierując się radą administratora. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie w innym wątku, o który pytałem. Nie musisz być taki niegrzeczny.Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem

Kolejny raz piszesz takie coś. Kolejny raz nie popierasz tego żadnymi faktami. Kolejny raz piszesz nie na temat. Następnym razem będzie ostrzeżenie za nabijanie postów i działanie na szkodę forum.faulklls wrote:Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.

Przepraszam, jeśli pewne postawy mnie oburzają. Chociaż kierujesz to do mnie, nie tylko ja narzekałem.Scientist wrote:Kolejny raz piszesz takie coś. Kolejny raz nie popierasz tego żadnymi faktami. Kolejny raz piszesz nie na temat. Następnym razem będzie ostrzeżenie za nabijanie postów i działanie na szkodę forum.faulklls wrote:Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.