You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
12
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10738h)
Lubię Anticę, ponieważ jest to najstarszy świat w Tibii i nie ma szans na połączenie się jak inne światy. Ale czy przy liczbie aktywnych graczy możliwe jest zdobycie zadowalającego EXP? Czy jest duża konkurencyjność? Czy miejsca odrodzenia są zawsze pełne? Obawiam się, że jeśli zacznę tam grać, respawn będzie niewystarczający w stosunku do liczby osób.

Nadal nie jestem zdecydowany, na jakim świecie grać na Rookgaardzie. Czy jest sens zaczynać w Antice od zera? A może lepiej kupić postać na Bazarze?
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10738h)
już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10738h)
Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem
Nadal nie mam postaci w Antice, dlatego założyłem temat kierując się radą administratora. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie w innym wątku, o który pytałem. Nie musisz być taki niegrzeczny.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10738h)
Alucarr wrote:już dostałeś odpowiedź? ile razy to samo będziesz pytać, zaloguj do gry napisz do mnie Antice to ci podpowiem
Nie miałem zamiaru nic komentować, bo to Antica, ale nie sposób nie zareagować na taką reakcję. Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.

Ile kosztuje bycie miłym dla ludzi?
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10737h)
Odkąd trafiłem na tę stronę, usunięto mi tylko posty, przepraszam, jeśli naruszyłem zasady, ponieważ nie miałem jeszcze okazji ich przeczytać, ale zauważyłem bardzo wrogą atmosferę. Czy to wszystko z powodu konkursu aktywności?
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10737h)
iZero21 wrote:Odkąd trafiłem na tę stronę, usunięto mi tylko posty, przepraszam, jeśli naruszyłem zasady, ponieważ nie miałem jeszcze okazji ich przeczytać, ale zauważyłem bardzo wrogą atmosferę. Czy to wszystko z powodu konkursu aktywności?
Tak, to przez konkurencję. Ale nie bójcie się, uważam, że w dłuższej perspektywie środowisko będzie lepsze.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10736h)
iZero21 wrote:
Nadal nie mam postaci w Antice, dlatego założyłem temat kierując się radą administratora. Nikt nie odpowiedział na moje pytanie w innym wątku, o który pytałem. Nie musisz być taki niegrzeczny.
odpisalem ci na pytanie, pod moim albumem. na Antice najlepiej ponieważ jest najwięcej ludzi i nie jest nudno. spotyka się sporo ludzi na rooku aczkolwiek jak ogarniesz sytuacje to 3-4 osoby expią może z czego 3 na trollach tylko więc nawet można coś pobić

Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (10736h)
Druga część wypowiedzi w zupełności by tutaj wystarczyła. Trzymaj ciśnienie. Następnym razem dam ostrzeżenie.
iZero21 wrote:Odkąd trafiłem na tę stronę, usunięto mi tylko posty, przepraszam, jeśli naruszyłem zasady, ponieważ nie miałem jeszcze okazji ich przeczytać, ale zauważyłem bardzo wrogą atmosferę. Czy to wszystko z powodu konkursu aktywności?
Nieznajomość regulaminu szkodzi.
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10736h)
Alucarr wrote:
iZero21 wrote:
odpisalem ci na pytanie, pod moim albumem. na Antice najlepiej ponieważ jest najwięcej ludzi i nie jest nudno. spotyka się sporo ludzi na rooku aczkolwiek jak ogarniesz sytuacje to 3-4 osoby expią może z czego 3 na trollach tylko więc nawet można coś pobić
Rozumiem, że gra dużo ludzi i jest fajnie, ale nadal mam wątpliwości, czy miejsca do polowań są zawsze zajęte i czy w którymś momencie dnia nie będę w stanie osiągnąć zadowalającego poziomu.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10736h)
to najlepiej zalogować się i sprawdzić, nową postacią nie masz nic do stracenia, na pewno respy na 2 level są wolne
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (10736h)
faulklls wrote:Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.
Kolejny raz piszesz takie coś. Kolejny raz nie popierasz tego żadnymi faktami. Kolejny raz piszesz nie na temat. Następnym razem będzie ostrzeżenie za nabijanie postów i działanie na szkodę forum.
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10736h)
Scientist wrote:
faulklls wrote:Teraz rozumiem dlaczego wszyscy użytkownicy uciekają z forum.
Kolejny raz piszesz takie coś. Kolejny raz nie popierasz tego żadnymi faktami. Kolejny raz piszesz nie na temat. Następnym razem będzie ostrzeżenie za nabijanie postów i działanie na szkodę forum.
Przepraszam, jeśli pewne postawy mnie oburzają. Chociaż kierujesz to do mnie, nie tylko ja narzekałem.
Do you like the post?

iZero21

iZero21 (User) (2 threads, 45 posts) posted a year ago (10726h)
Stworzę swoją postać w Antice i przekonam się sam.
Do you like the post?
Showing 1 to 13 of 13 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.