You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
4
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10769h)
W związku z usunięciem mojego obrazka i informacją od admina. "Publikowanie zdjęć dziecinnie prostych awansów albo zdjęć bez żadnej wartości będzie traktowane jako spam." Mam pytanie jakie awanse są uznawane albo jaki zakres umiejętności, bo mój awans na który poświęciłem 50 minut jest usuwany(club 15), w momencie gdy inny użytkownik awansy wrzuca z fishing 20(5-minut łowienia) i nie są, czy nie jest to hipokrycyzm więc proszę o ustalenie jakiś norm lub informacje =)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (10768h)
Post z tym zdjęciem został połączony z postem wyżej.
Publikacja tzw. double-postów przed upłynięciem 24h będzie najczęściej traktowane jako spam. Zalecamy korzystanie z funkcji "Edytuj".
Do you like the post?

faulklls

faulklls (User) aka Faulk Rookstayer (22 threads, 453 posts) posted a year ago (10766h)
Nie wiem na co narzekasz, on też usunął moje „dziecinne” posty. Obecnie mam poziom umiejętności wędkarskich prawie 40, a nie 20.. To wciąż moje osiągnięcia, mimo że mam mało czasu na zabawę. Nie mam całego dnia na pozostanie w grze, a nawet gdybym miał, jak chcesz porównać osiągnięcia twojej postaci na prawie 50 poziomie z moją, która nie ma nawet 20? Nie kupiłem swojej postaci na Bazarze, poziomuję ją sam od zera. Gdybym miał wziąć pod uwagę trudność wszystkiego, czy nie powinienem publikować, dopóki nie osiągnę tych samych umiejętności co Ty? Przepraszam, ale to nie ma sensu... tę konkretną zasadę dotyczącą postów dla dzieci odniósł się do mnie, z kilkoma zdjęciami innej postaci, którą właśnie stworzyłem. Potem nie pisałem nic o żadnej postaci innej niż mój Rookstayer. W Dawnport również trzymam jedną postać i chcę na niej trenować wszystkie umiejętności. Mainland Nie muszę nawet mówić... Nie opublikowałem ani jednej treści, która różniłaby się od treści mojego głównego bohatera.

Kolejna rzecz... każdą skargę, którą muszę zgłosić administratorowi, wysyłam mu e-mailem... jest ich prawie 30 e-maili... wyobraźcie sobie, gdybym napisał to wszystko w jednym poście, żeby zdobyć punkty? Mógłbym równie dobrze unikać tego typu postów, zwłaszcza prób zniesławienia mnie...

Bądźmy cywilizowani i przestańmy „tworzyć treści zniesławiające”? Próbuję, ale nie chcesz współpracować.
Do you like the post?

Alucarr

Alucarr (User) (25 threads, 515 posts) posted a year ago (10766h)
Wybacz ale post nie był kierowany do ciebie,
jeśli chcesz wiedzieć czemu zadaje pytania--, jest to dział forum pod nazwą 'pytania', a niestety kontakt ostatnio z adminem mam słaby,i ponieważ nie odpisał na wiadomości, więc zadaje je w miejscu gdzie otrzymam odpowiedź
//Edit nie zrozumiałem wcześniej definicji double-postów. Czyli jest to to o co prosiłem od miesiąca, dziękuje =)
Do you like the post?

Scientist

Scientist (Admin) (78 threads, 884 posts) posted a year ago (10765h)
Proszę uprzejmie. Miłego dnia. Smacznej kawusi. Zamykam.
Do you like the post?
Showing 1 to 5 of 5 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.