You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
40
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (99476h)

Piątek trzynastego, godzina trzynasta. Taka data może być pechowa, ale nie dla mnie. Dzisiejszego dnia zdobyłem setny poziom na Rookgaardzie. Od początku miałem taki cel, jednak nie wiedziałem że dojdę tak daleko. O tym że wbiłem go najszybciej dowiedziałem się jakoś dwa tygodnie temu, gdy obliczyłem sobie w ile zdobył go Crisne (291 dni). Dzisiejszego dnia Insahoris posiada 288 dni, czyli pobiłem jego rekord o 3 dni. Miałem trochę przerw, co zrekompensował voucher i double expy. Zawsze chciałem wbić taki poziom bez "pomocy", jednak przez brak chęci zrezygnowałem z bycia uczciwym na 86 poziomie, pomimo tego o co osądzali mnie ludzie wcześniej. Z chęcią przyjmę gratulacje/krytykę jednak w miarę rozsądku, bez trollowania i flame'u.

Pozdrawiam prawdziwych! 5

To jeszcze nie koniec...
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (99476h)
Gratz for your bot!

I don't understand why people who used bot, post their screenshots and said "I've scored" "I did" etc... while all have been did by cave-bot.
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (99476h)
Wybocilbys szybciej gdyby nie przerwa. Nie gratuluje - przez takich ludzi jak ty i cezet ta gra schodzi na psy. Gz super kolekcji na ss, naladniejsza jaką widziałem.Z double expem no i mountem...mój boże jaką legendą się stales.
Do you like the post?

Beridok

Beridok (User) (10 threads, 176 posts) posted 11 years ago (99475h)
Filho wrote:I don't understand why people who used bot, post their screenshots and said "I've scored" "I did" etc... while all have been did by cave-bot.
Someone must program it, to efective, he comes the users, that had to set it to working, flexible system.

Mimo wspomagaczy, gratuluję osiągnięcia wymarzonego celu.
EDIT: Nie każdy umiałby wybocić nawet 100 :<
Do you like the post?

Jamohalco

Jamohalco (User) (0 threads, 37 posts) posted 11 years ago (99475h)
zero szacunku dla ciebie, ja bym nawet nie miałczelności chwalić się że używałem bota, nic więcej nie będę pisał, z botami nie rozmawiam :P
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (99475h)
Beridok wrote:
Filho wrote:I don't understand why people who used bot, post their screenshots and said "I've scored" "I did" etc... while all have been did by cave-bot.
Someone must program it, to efective, he comes the users, that had to set it to working, flexible system.

Mimo wspomagaczy, gratuluję osiągnięcia wymarzonego celu.
EDIT: Nie każdy umiałby wybocić nawet 100 :<
Lfmao... few minutes of work and hours did only by program.
Do you like the post?

AdiQ

AdiQ (User) (19 threads, 250 posts) posted 11 years ago (99475h)
@up
You can ready scrypts in internet ;)
Do you like the post?

Bonus

Bonus (User) (5 threads, 21 posts) posted 11 years ago (99475h)
Pogratulować, hahaha, jak ci sięudało wbić setny na bocie?
Do you like the post?

Bajkowy

Bajkowy (User) (12 threads, 43 posts) posted 11 years ago (99475h)
Widze ze piszesz ze najszybsza ;p bez urazy mimo sympatii do ciebie ale no musze napisac ze bylem szybszy :) aurora jak aurora ale bylo szybciej :) ps gz
Do you like the post?

Guest (0 threads, 0 posts) posted 11 years ago (99474h)
Up.

Aurora and his voucher it's the same. So he should changed the name of this thread.
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (99474h)
Bajkowy wrote: Widze ze piszesz ze najszybsza ;p bez urazy mimo sympatii do ciebie ale no musze napisac ze bylem szybszy :) aurora jak aurora ale bylo szybciej :) ps gz
No fakt może co do setnego poziomu to masz rację, ale grając na serwerze zwykłym miałem na myśli najszybsze 100 nie wliczając serwerów preview ;)

Dzięki.
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99474h)
Gratki -.^ powiem Ci ze do crisne ci w ch... daleko, dales rade tak szybko tylko dzieki doublom ktorych kiedys nie bylo ;]
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (99474h)
Gratulacje :D Według mnie, nie powinno się pałać taką nienawiścią z powodu, że ktoś używa wspomagacza (Chyba, że próbuje wszystkim wmówić, iż jest inaczej) osiągnął to co planował i tyle :)
Do you like the post?

Cezet

Cezet (User) (3 threads, 120 posts) posted 11 years ago (99472h)
I tak jesteś slaby co to za wyczyn na voucherze na expa ? to tak samo jak by na aurora/aurera wbili nie masz się co porównywać do Crisne bo on wbił to bez takiego dodatku ;]
Do you like the post?

Acotte

Acotte (User) (16 threads, 363 posts) posted 11 years ago (99472h)
A spadaj, gryzą mnie boty. ;x
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 41 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.