You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
82
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (99488h)
Witam. Postanowiłem założyć album, gdyż będzie to swojego rodzaju mój pamiętnik z gry. Mam zamiar tu zamieszczać wszystko co działo się/dzieje/będzie się działo podczas mojej zabawy na Rookgaardzie. Mam parę celi, które jak wypełnię uznam, że spełnię się jako Rookstayer :)
Należą do nich:
-100 lvl
-Wszystkie osiągnięcia
-100cc
-Wszystkie addony
-Zdobycie niedostępnej już w grze Antidote rune
-Mount

W miarę gry może dojdą nowe cele

No to zaczynamy.

Swoją karierę Rookstayera, rozpocząłem dawno temu. Pewnie jak większość z ciekawości. Założyłem postać na losowym serverze (padło na Morgane), nie jestem w stanie określić kiedy to było, ale gdy pisałem do Colina Fletchera o inva do glidi miał on 62lvl. Swoją przygodę zakończyłem szybko bo na 13 lvl, po tym jak zostałem strapowany na mino hell, przez członków swojej glidi :(. Po tym wydarzeniu grałem tylko na głównym kontynencie. Na Selene zawitałem przez przypadek, bo na kiedyś popularnym serwisie Hunted.pl był temat, że jakiś hight lvl pomaga nowym graczom. Założyłem postać o wymownym nicku Hawudpe, jednak nie wyszedłem nim na maina, a pozostał na długi okres 6 poziomową postacią bez profesji. Pewne dnia jednak zalogowałem się na nią i zacząłem expić i tak wbiłem 8 lvl, nie wiedząc dalej co chce robić. Więc zacząłem polować dalej i dalej. Gdzieś na 15 lvl dostałem name-locka i tak powstał Sword Rookslayer :P Jednak długo nie miał przyjemności stąpać po wyspie nowicjuszy, gdyż na 26 poziomie znalazł się na IOD, powodem był chyba hack. Nie załamany tym grałem dalej swoim depo-charem Rookslayer Sword, którym zdobyłem 62 poziom. Jednak podzielił on los mojej pierwszej postaci, gdyż ziomek, zalogował się u innego ziomka celem pokazania mu ile można mieć kasy na Rooku. Jak się okazało niestety komputer nie był dobrze zabezpieczony przed wirusami, i straciłem całe konto, ponieważ haker zmienił passy, a ja nie byłem sobie w stanie przypomnieć e-maila ;s (tak wgl jest sposób na odzyskanie konta pamiętając jedynie górne passy? bez rec keya) Straciłem przy tym cały dobrobyt, wraz chyba z jedną z ostatnich Antidote runek na Selenie :(. Wkurwiłem się jednym słowem. Wtedy już tylko od czasu do czasu grałem innym swoim noob-charem zwanym Citize. Jakoś wbiłem 51 lvl, zapominając na pewny okres czasu o Tibii. Jednak od miesiąca powróciła mi ochota i chęć do gry. Spowodowane to było voucherem, oraz tym, że można powiedzieć, iż trochę wydoroślałem (za miesiąc 18, ehh) i ta gra nie jest już w stanie wpłynąć na mnie tak drastycznie jak kiedyś :). Okej, to w skrócie opisałem swoją Rookgaardzką historie. Czas na zdjęcia.

Na początek parę fotek z mojej starej postaci.
Moja jedyna w życiu wystawka (Więcej nie będzie, nie ogarniam tego)
To tyle historii. Czas na teraźniejszość.
Rottie the Rotworm, zabiłem ich więcej chyba niż Venthuri Munsterów ;p
A tu zdjęcie z ciekawą osobą :) Mianowice Hexlordem, miłym Szwedem, który ma najwyższy poziom na Selenie (470MS). Poznałem go przez przypadek, pomagając w robieniu questa. Jak się okazało zainteresował się trochę Rookgaardem, a bardziej ich zagadkami. Wbił nawet 16 lvl :D

Tutaj, obalamy mit, iż 1lvl który dokona zniknięcia Spike Sworda, złowi go w wodpospadzię znajdującym się pod wyspą z tym mieczem :)
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99488h)
Zapowiada się ciekawy album. Czekam z niecierpliwością na kolejne ssy i życzę spełnienia celów. :D
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99473h)
Ciekawy album, czekam na kolejne fotki.
Do you like the post?

Imriksik

Imriksik (User) (1 threads, 193 posts) posted 11 years ago (99471h)
Fajny album, gratuluję osiągnięć :) Opowiadanie dobrze napisane, szkoda tylko, że do drogi rookstayera tyle musiałeś przejść i tyle charów stracić, żeby w końcu się ustatkować. Powodzenia w spełnianiu swoich celów, na pewno Ci się uda, bo widać, że mimo porażek się nie poddajesz i masz silną wolę :D
Do you like the post?

Wisiludek

Wisiludek (User) (1 threads, 115 posts) posted 11 years ago (99470h)
No fajnie się zapowiada, oby ci tylko zapału nie zabrakło do odświeżania albumu. Kiedyś chyba zamieniliśmy parę zdań, kolega z Legnicy jak mniemam.
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 11 years ago (99467h)
Bardzo lubie tematy, ktore nie opieraja sie tylko na screenach.
Ciekawe wprowadzenie, oraz fotki.
Zycze Ci spelnienia celow, a napewno je spelnisz, poniewaz widac, ze masz glowe na karku ;)
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (99419h)
Hiho

Dzięki wielkie za pozytywne odebranie mojego tematu :) Póki nie braknie chęci lub czasu będzie aktualizowany częęęęsto :P

No to czas na zdjęcia. Wpierw pamiątkowy SS z test servera ;)
W końcu! Mój 2 Sheng w długoletniej karierze Rookstayera ;p
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99418h)
Gratuluję, życzę większego szczęścia do Shengów.
Do you like the post?

Bonok

Bonok (User) (0 threads, 300 posts) posted 11 years ago (99418h)
GRatulacje !! Oby ten temat sie rozkrecil !! :) Pozdrawiam :P
Do you like the post?

Drosik

Drosik (User) (4 threads, 297 posts) posted 11 years ago (99415h)
Gratuluję Shenga :P Wstawiaj dużo fotek!
Do you like the post?

Imriksik

Imriksik (User) (1 threads, 193 posts) posted 11 years ago (99414h)
Gratuluję ubicia bossa :) Nie przejmuj się, że tak mało ubiłeś :P Na pewno się to zmieni :) Sam na elysii rooku długo gram i dopiero 3 shengi tylko zabiłem (ostatniego dziś :D ).
Do you like the post?

Trecy

Trecy (User) (0 threads, 23 posts) posted 11 years ago (99353h)
chłopaki z elysii tu wam bocik nie przeszkadza? ;) (screen z tibiopedii)
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (99330h)
Ładnie za pozowałem ;d
Jesteś smiesznym człowieczkiem (Nie chodzi mi o Ciebie w życiu realnym) skoro masz radochę z wklejenia tutaj tego zdjęcia. Sam bym to zrobił, bo ten temat to mój pamiętnik z gry, więc nie widzę powodu skoro ty nie przeprowadziłeś tego trapa, abyś zamieszczał tego rodzaju zdjęcia :)
Bez spiny, ale zastanów się na drugi raz.

Narazie przerwa z Rookgaardem na okres świąteczny (Straty po dedzie, już dawno odrobione). Teraz znalazłem na tej wysepce (a raczej jej filii) nowe hobby.
Do you like the post?

Trecy

Trecy (User) (0 threads, 23 posts) posted 11 years ago (99330h)
Sorry jeżeli odebrałeś to jako śmianie się z ciebie, nie o to mi chodziło ;)
Specjalnie odniosłem się do osób piszących tutaj z elysii, które tak bardzo walczą z botami i mnie wyzywają, a tutaj Ci gratulują.
Do you like the post?

Citize

Citize (User) (4 threads, 90 posts) posted 11 years ago (99329h)
Spoko :) Wszem i wobec oświadczam, że mój poziom nie został w 100% wbity czysto, jeśli komuś to nie odpowiada, to trudno. Nie mam zamiaru udawać w grze 2d, za stary jestem na to. Udział bota w mojej postaci oszacowałbym na 30%, lub raczej mniejsza połowa.

@down
No ta, ale z ostatnich 5 śmierci w tym miesiącu tylko 2 były wina bota, w tym ten trap, 1 to z powodu afk, a 2 następne z winny kompa, nagrzewa się do 90 stopni i zacina wszystkie programy (ale już zacząłem go chłodzić wiatraczkiem).
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 83 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.