You are currently browsing the fansite in: English.
Polish
English
Replies
16
Language
PL
Status
Open
Pinned
No

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 11 years ago (99352h)
Drodzy użytkownicy, kończy się kolejny rok, a więc nadeszła najwyższa pora na wybór użytkownika roku i nie tylko. Zwycięzca głównej kategorii, zostanie nagrodzony złotym medalem. Zasady są proste. Nie głosujemy na siebie, ani swój album, nie tworzymy nowych kont, by na siebie głosować, a także koniecznie należy dopisać do każdej kategorii uzasadnienie - w przeciwnym razie głosy będą uznane za nieważne. Macie czas do godziny 23:59, dnia 31 grudnia 2013. Życzymy trafnych decyzji i miłej zabawy! Oto kategorie:
Wydarzenie roku:
Użytkownik roku:
Użyszkodnik roku:
Rookstayer roku:
Najbardziej pomocny użytkownik:
Mistrz języka polskiego:
Temat roku:
Album roku:
Żartowniś roku:
Krul Shoutboxa:
Do you like the post?

Freszol

Freszol (User) (40 threads, 761 posts) posted 11 years ago (99352h)
Wydarzenie roku: MDN - 4 kostki : O!
Użytkownik roku: Abaros - nikt mi nie przychodzi do głowy :(
Użyszkodnik roku: Cezet aka Szwe Guard aka Szwe Guardobear aka Szwe Isar aka Copa solowka aka Goo Iser aka Cezet Knight
Rookstayer roku: Rokis Rookgaard - za jego 150 :)
Najbardziej pomocny użytkownik: Wisiludek - z tego co wiem to pomaga innym ;)
Mistrz języka polskiego: ---
Temat roku: Jak na moje "znajdź błędy" Beridoka :) Przypadł mi do gustu.
Album roku: Elysia team
Żartowniś roku: ---
Krul Shoutboxa: Mokra Dwunastka
Do you like the post?

Beridok

Beridok (User) (10 threads, 176 posts) posted 11 years ago (99351h)
Wydarzenie roku: 1111 munsterów Vena - wytrwałość OP.
Użytkownik roku: Pixio - pozytywny, jak nikt inny
Użyszkodnik roku: Cezet - do I need to explain? - oby tego nikt nie wykorzystał jako hasło reklamowe.
Rookstayer roku: brak.
Najbardziej pomocny użytkownik: Acotte - j/w, dobry to był mod.
Mistrz języka polskiego: ABAROS - jako iż to jest redaktor, nie popełni błędów.
Temat roku: Znajdź błędy - w regulaminie nie ma mowy o głosowaniu na swój temat. A temat w dosyć krótkim czasie ma ponad 2k wyświetleń!
Album roku: Elysia Team :) - najlepszy klimat
Żartowniś roku: Mis Quala - za ten bash
Krul Shoutboxa: Cezet - do I need to explain?

Edit: nie jestem pewien czy ta ostatnia kategoria jest negatywna - bo w sumie jeśli jest, to głos idzie nie na Freszola, tylko Mokrą lub Cezeta.
Do you like the post?

Lady Ariadna

Lady Ariadna (User) aka Cinnamon Paw (95 threads, 1486 posts) posted 11 years ago (99351h)
Fajne wybory, lubię takie eventy ^^

Wydarzenie roku: Odejście Venthuriego - wszystko co piękne kiedyś się kończy
Użytkownik roku: ABAROS - No po prostu super koleś 11/10
Użyszkodnik roku: Cezet - trzeba to uzastadniać? ;)
Rookstayer roku: Rokis Rookgaard - 150 wbita ręcznie respekt 100%
Najbardziej pomocny użytkownik: MDN' - pomógł mi ogarnąć podstawy forum ;D
Mistrz języka polskiego: ABAROS, który zawsze poprawia moje prace do gazetki :P
Temat roku: Oceń piosenkę osoby przed tobą - zawsze jak nic nie ma na forum to to jest :D
Album roku: Elysia Team - No chłopaki po prostu super się bawią i ja też mimo tego, że na Elysii nie gram to czuję ten klimat przez ich zdjęcia.
Żartowniś roku: Pixio - na SB potrafi rzucić jakąś dobrą ripostę i aż przyjemnie się to czyta ;]
Krul Shoutboxa: Mokra Dwunastka ex aequo z Cezetem - jak ci dwaj zaczną to tylko dowalają oliwy do oleju
Do you like the post?

Pixiak

Pixiak (User) (51 threads, 522 posts) posted 11 years ago (99350h)
Po przeczytaniu postu ABAROS'a zmieniam swój wybór na Wydarzenie roku.

Wydarzenie roku: Reaktywacja forum.
Użytkownik roku: Acotte - Według mnie niesłusznie wyrzucony, pomocny i kulturalny.
Użyszkodnik roku: AdrianKordel - Starał się zniszczyć forum, taki troll.
Rookstayer roku: Rokis Rookgaard - 150lvl, mówić coś jeszcze?
Najbardziej pomocny użytkownik: MDN' - O co nie zapytam - zawsze odpowie.
Mistrz języka polskiego: ABAROS - Co jak co, ale błędów nie popełnia.
Temat roku: Oceń piosenkę osoby przed Tobą - Chyba najlepszy temat na forum.
Album roku: Elysia Team - Nie oglądam zasadniczo żadnych zdjęć na forum, ale jak zerkam, to tam jest najciekawiej.
Żartowniś roku: ABAROS - Czasami umie zarzucić niezłym żarcikiem. Mistrz.org ;)
Krul Shoutbox'a: Sucha czternastka aka Mokra dwunastka.

Gardor ;)
Do you like the post?

Wisiludek

Wisiludek (User) (1 threads, 115 posts) posted 11 years ago (99347h)
Wydarzenie roku: Zabicie ponad 1000 munsterów przez Venthuriego
Użytkownik roku: Pixio za swoje nienaganne zachowanie
Użyszkodnik roku: Mokra Dwunastka za całokształt
Rookstayer roku: Macabras, bo pomimo tylu kłód przez które przeskoczył i wody której przepłynął pod prąd dalej wytrwale dąży do swoich celów
Najbardziej pomocny użytkownik: Wielu userów pomagało innym, najbardziej rzucił mi się w oczy Acotte
Mistrz języka polskiego: Chociaż niechętnie oddany głos to jednak ABAROS najlepiej poradził sobie w tej kategorii
Temat roku: "Znajdź błędy" by Beridok - najlepsza forma rozrywki jakiej doświadczyłem na tym forum
Album roku: Gram tylko na Elysii więc chyba nie mogę zagłosować na ten album dlatego mój głos leci na Album Ogólny
Żartowniś roku: Cezet ze swoim wyrafinowanym poczuciem humoru
Krul Shoutboxa: Freszol za największą ilość spędzonego czasu na sb
Do you like the post?

Advantage

Advantage (User) (14 threads, 345 posts) posted 11 years ago (99346h)
Wydarzenie roku: Zbanowanie Kyrona - szkoda mi go i mimo wszystko zasłużył się stronie i Rookgaardowi
Użytkownik roku: Abaros za mozolną pracę
Użyszkodnik roku: Cezet - Bardzo dobry użytkownik
Rookstayer roku: Freszol - Nieźle namieszał na Antice
Najbardziej pomocny użytkownik: Acotte - Najlepszy moderator jakiego widziało to forum
Mistrz języka polskiego: Beridok - Dba o to jak nikt inny
Temat roku: "Znajdź błędy" by Beridok - ożywił forum
Album roku: Temat Elysii - Świetna zabawa i historie w jednym
Żartowniś roku: Pixio - Dobra i zabawna osoba
Krul Shoutboxa: Freszol za wszędobylstwo
Do you like the post?

Lee

Lee (User) (38 threads, 963 posts) posted 11 years ago (99345h)
Wydarzenie roku:Metting graczy z Fidery i konkurs distance fightingu, kto byl ten wie.
Użytkownik roku:Advantage, za odbudowanie rookie
Użyszkodnik roku:Xayte, mimo ze go nie ma
Rookstayer roku:MasterWizard, za caloksztalt i seteczke
Najbardziej pomocny użytkownik:Acotte, dobry moderator.
Mistrz języka polskiego:Abaros, no po prostu.
Temat roku:Elysia Rookgard Team, no niestety, jestescie lepsi od mojego Tematu :)
Album roku:Jak wyzej
Żartowniś roku:-
Krul Shoutboxa:-
Do you like the post?

MDN'

MDN' (User) (28 threads, 440 posts) posted 11 years ago (99273h)
Wybory zostają skrócone do końca tego roku, tj. 23:59 ostatniego dnia grudnia. Prosimy także o więcej głosów.

Pozdrawiam.
Do you like the post?

Kyron

Kyron (User) (27 threads, 249 posts) posted 11 years ago (99254h)
Wydarzenie roku: Zabranie moderatora Acotte i przyznanie Arabowi (jakaś pomyłka)
Użytkownik roku: Advantage
Użyszkodnik roku: Cezet
Rookstayer roku: Aron Shillier
Najbardziej pomocny użytkownik: Advantage
Mistrz języka polskiego: -
Temat roku: -
Album roku: Album ogólny (najwięcej stron)
Żartowniś roku: Freszol (żartował, że do 86 nie bocił i przyrównywał się do Crisne), Rokis (żartował, że w ogóle nie bocił)
Krul Shoutboxa: Freszol
Do you like the post?

Stiwi Łonder

Stiwi Łonder (User) (44 threads, 708 posts) posted 11 years ago (99249h)
Wydarzenie roku: Reaktywacja Rookie.com.pl - W końcu po wielu problemach udało się przywrócić stronę do ładu i chwała za to.
Użytkownik roku: Endriu Welc - Za wkład w forum i pracę, którą wielu użytkowników nie docenia.
Użyszkodnik roku: Kyron - Dziecinne zachowanie i głupie fochy, a przynajmniej przed banem.
Rookstayer roku: Rokis Rookgaard - 150 poziom na Rookgaardzie należy docenić.
Najbardziej pomocny użytkownik: Zoxks - Przecież ufundował nam domenę oraz hosting.
Mistrz języka polskiego: Battle Sheep - jego teksty (szczególnie do gazetki) są schludne i nie trzeba ich poprawiać.
Temat roku: "Oceń piosenkę osoby przed tobą" - Bardzo poszerzył moje horyzonty muzyczne.
Album roku: "Elysia Rookgaard Team" - Bezapelacyjnie najwięcej się w nim dzieje. Chłopaki serwują naprawdę mistrzowskie screeny.
Żartowniś roku: Pixio - Doceniam jego bezkonfliktowy charakter, a czasami uda mu się rzucić śmiesznym tekstem.
Krul Shoutboxa: Cezet - Kłótnie, wyzwiska i zaczepki, to w końcu jego domena.
Do you like the post?

Koroś

Koroś (User) (2 threads, 60 posts) posted 11 years ago (99231h)
Wydarzenie roku: Postać na każdym świecie, pięć razy die = zabicie ponad 1000 Munsterów przez Venturi. Udowodnił, że jednak kostka looci z Munstera, ale też przyczynił się do spamu polujących ludzi.
Użytkownik roku: Dogłębnie czytam forum od miesiąca. Jestem za krótko, aby wybrać użytkownika roku 2013.
Użyszkodnik roku: Dogłębnie czytam forum od miesiąca. Jestem za krótko, aby wybrać użyszkodnika pełną parą.
Rookstayer roku: Insahoris - zrobił zamęt na najstarszym serwerze Tibii. Dlaczego expić tam nie decydowali się tacy jak Cezet czy...?
Najbardziej pomocny użytkownik: Advantage - odpowiada niemal na każde pytanie.
Mistrz języka polskiego: -
Temat roku: -
Album roku: Munstery Venthuri
Żartowniś roku: -
Krul Shoutboxa: Cezet - Szwe Armia jest i na SB.
Do you like the post?

Ven

Ven (User) (8 threads, 295 posts) posted 11 years ago (99230h)
Wydarzenie roku: Odrodzenie się rookie :) Znów wszystko powoli wraca do normy i możemy się dzielić swoim życiem na wyspie z innymi :)
Użytkownik roku: Stawiam na Lady Ariadnę, ponieważ bardzo dużo pracy i chęci wkłada w urozmaicenie forum. Ogólnie bardzo ambitna osoba.
Użyszkodnik roku: Cezet. Myślę, że specjalnie nie muszę tłumaczyć wyboru. Sieje straszny ferment na forum
Rookstayer roku: Freszol. Może i kontrowersyjna postać, ale jednak namieszała jak napisał Advantage. Podzielił Anticę na dwie części. Teraz można powiedzieć Antica przed erą Insahorisa i po Insahorisie xD
Najbardziej pomocny użytkownik: Acotte :) Zawsze znajdzie czas dla drugiego gracza :)
Mistrz języka polskiego: ABAROS :)Chętnie czytam jego teksty, bo je aż chce się czytać :D
Temat roku: Znajdź błędy :) Beridok się postarał o świetną rozrywkę :)
Album roku: Elysia Rookgaard Team. pokazali, że można się jeszcze świetnie bawić jak niegdyś, mimo nastania czasów pustek w mieście i pogoni za cyferkami :)
Żartowniś roku: Pixio. Dla mnie taka maskotka tej strony. dusza towarzystwa :)
Krul Shoutboxa: AdiQ xD Jego wypowiedzi wzbudzały poruszenie i dyskusje :)
Do you like the post?

Kosmos

Kosmos (User) (4 threads, 253 posts) posted 11 years ago (99230h)
Wydarzenie roku: Reaktywacja Rookie
Użytkownik roku: MDN' za to że się nie poddał i odbudował rookie
Użyszkodnik roku: tu można wymienić sporo użytkowników, którzy lubują się w kłótniach, głównie na shout box. Myślę, że na te kategorie zasługuje Cezet.
Rookstayer roku: dla mnie zawsze numerem 1 będzie Lord Lee Ninja ;)
Najbardziej pomocny użytkownik: Zoxks - kiedy poprosiłem go o pomoc w trapowaniu, zawsze mi pomagał.
Mistrz języka polskiego: ABAROS - chyba każdy wie dlaczego ;)
Temat roku: "Oceń piosenkę osoby przed tobą" - można znaleźć wiele ciekawych kawałków ;)
Album roku: "Elysia Rookgaard Team" temat założony niedawno, a zdążył już podbić rookie ;)
Żartowniś roku: Pixio potrafi rozśmieszyć ;) Warto nadmienić, że prowadzi forumowy bash.
Krul Shoutboxa: Lady Ariadna - jako jeden z nielicznych, który potrafi się zachować na chacie.

P.S
Chyba zapomnieliście kategorii "spamer roku". Freszol też zasługuje na jakiś medal ;)
Do you like the post?

Aurox

Aurox (User) (15 threads, 766 posts) posted 11 years ago (99185h)
Wydarzenie roku: Reaktywacja rookie.com.pl
Użytkownik roku: Abaros, wspaniały człowiek i redaktor.
Użyszkodnik roku: Mokra Dwunasta, chyba każdy wie czemu.
Rookstayer roku: Insahoris, najszybciej wbita setka.
Najbardziej pomocny użytkownik: Abaros, zawsze gdy o coś poproszę to chętnie(mam nadzieje) mi pomaga.
Mistrz języka polskiego: Abaros, jego wypowiedzi są bardzo przejrzyste i ciekawe.
Temat roku: Znajdź błędy.
Album roku: Album ogólny
Żartowniś roku: Pixio, bardzo koleżeński użytkownik
Krul Shoutboxa:
Cezet, chyba najwięcej czasu tam spędza.
Do you like the post?
Showing 1 to 15 of 17 results
In the last 15 minutes, 0 unique users visited the fansite, including 0 logged in.